![]() |
|
dodam jeszcze, że akcja po której padła ta 2ga bramka trwała jakies 3 minuty. bez przerwy wymieniali się podaniami bez straty.
|
Cytuj:
|
Akcja piękna ok, ale cholera bez zachwytu strzałem. Bojan dostał piłke i spanikował, chciał podporządkować się pod piękność całej akcji, jeden zwód, ładnie, i powinien być strzał, ale Bojan nie do końca wiedział co robić, więc kolejny zwód, piłke wypuścił za mocno, ułamek sekundy, i była by stracona, więc uratował się panicznym strzałem wręcz na wślizgu, piłka odbiła się po bardzo korzystnym fartownym rykoszecie i wpadła do bramki.
Akcja piękna, wykończenie poprostu skuteczne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Obrazony na caly swiat Ferguson wreszcie przemowil... i stwierzil ze MU byli lepsi w meczy z Liv =D.Nadal chcecie na Yoha naciskac ? |
Cytuj:
|
No i co z tego, że dyskutowaliście o CZELZI ?
|
Cytuj:
no właśnie to ale. Obwiniaj Yoha, zamiast jechać Calena i resztę kliki od sezonowców :P @up ogarnijsie.pl i PZDR |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Strażnik, odsyłam Cie do pierwszej strony tego tematu. Spójrz, już wtedy kłóciłem się z Maggicem o to kto wygra Premier league.
Ah tak, no przeczcież- już wtedy byliśmy sezonowcami. No tak, racja... Pamiętam jak sie koledzy ze mnie śmiali w szkole kilka lat temu jak Manchester był ostatni w grupie w LM. Traumatyczne wspomnienia mi na myśl przyszły :( ah, ale wtedy też byłem sezonowcem ; ) |
Cytuj:
Ale przeciez chujowego paska nie mialem, to znaczy, ze nie bylem kibicem ; ( |
Wstydziłeś się swojego klubu i nie obnosiłeś się z tym, że mu kibicujesz !
|
To wtedy byłby mega napinaczem a nie kibicem. Pozdro dla normalnych.
|
Cytuj:
|
A czy Adebayor scoruje na tyle dużo, żeby mu to śpiewać ? A herb Arsenalu mam w profilu.
|
ale macie problemy
|
Co sądzicie o zawieszeniu dla Vidica? Moim zdaniem z tymi karami nieco przesadzają... Czerwona kartka i tak swoje działa. Muszę przyznać jednak, że bardziej zbulwersowany byłem po KMŚ ;[
@Straznik Monopolowego Nie, po prostu nie będę (od tej chwili) na tym forum rozmawiał o Arsenalu, no chyba, że będzie grał jakiś ciekawy mecz, ale już na pewno nie będę wdawał się w dyskusję z wami. |
Czy któraś z parów nie miała pilnować, coby nie było tu wojenek Yoh vs reszta świata?
Edit: Inzaghi goni Baggio. Milan goni Juve. Dida w bramce Milanu. Milan nie dogoni Juve. |
Strażnik... ty masz najebane we łbie... Jak się nie ma w profilu/podpisie/avatarze niczego związanego z klubem, któremu się kibicuje to znaczy, że się nie jest jego fanem? Ja jestem akurat w Angielskiej za Chelsea ale dla Ciebie jestem sezonowcem bo piłką interesuje się tylko 5 lat(na więcej mi wiek nie pozwala... NIE! nie mam 12 lat...) :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |
|