![]() |
|
@up
To możemy zmienić temat na "Fotki Pawła Knighta moonsterra" xP |
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak ciule, to jest ironia. Cytuj:
Cytuj:
Te przecinki, interpunkcja się kłania, to że jest okres Ferii letnich to nie oznacza, że podstawowe zasady j. polskiego przestały was obowi±zywać =] Cytuj:
_______ Grajcie, skończycie jak Nicole. @Edit Teraz czeka mnie niagara flamowania, zgadne, że pierwszy wypowie się jaki¶ niedorozwój. |
Roxx
Dawno nic niewstawialem no to macie ;* zeby cie zgielo frucie
http://img70.imageshack.us/img70/5623/huaagn0.jpg |
Cytuj:
Fajnie masz w chaci ;] *- Pozdro ; ) Cytuj:
Cytuj:
@down To kazdy wie ze dla niego Tibia jest najwazniejsza ;[ |
Care chciałe¶ być takim fajnym forumowiczem?:>
Jak to napisałe¶: "JARAM SIEM TOBOM BO TO NAPRAFTE FIELKA SZTÓCZKA WŻUCIĆ KILKA DÓRZYCH PAJONKUW DO DZIÓRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111" To też Ci nie wyszło mi¶¶¶¶ku;* I jeszcze jedno Twoje zdanie: "Grajcie, skończycie jak Nicole." Care Topix Lords of Honera Insomniacs Entries DATE TIME 2007-11-10 21h 15m 66 2007-09-09 23h 30m 43 2007-09-05 23h 45m 43 2007-09-04 23h 45m 43 2007-08-29 23h 30m 43 ...grajcie skończycie jak Care Topix. Btw. Powodzenia na otsie, i szkoda, że nie będzie więcej Inso~. Brawo Care ;* |
Ohm... jak widzę co tu się dzieje to srać mi się chce na to zasrane forum ale taka jest prawda od dłuższego czasu obserwuję i doszedłem do wniosku że największ± pizdę tu robi frut :D
|
Zrobcie sobie specjalny temat i tam sie kłócic idzie
|
Cytuj:
"fajnie masz na chacie" "hardo masz na czole" "ADHD?" Sa one po prostu boskie, jedziesz tak daaalej :) Czekamy. |
Cytuj:
"fajnie masz na CHACI nie przekracaj bo sie fiut w***** i dopiero bedzie ;\ ale to i nawet good, beda nowe teksty o/ |
Cytuj:
Pierdolony ile Botow ma wlaczonych no popatrz :> tez mam Blackd ale nie uzywam mc xd |
Cytuj:
hshshshhsh ! Pozdro ; ) Cytuj:
@Down Piłes ze mna ? nie przypominam sobie kiedy przeszlismy na 'TY' . Pocwicz ; ) Cytuj:
|
Nie stary, Ty jestes najlepszy!!!!!!!! :cup:
|
Wchodze tu raz na tydzien i przyznam tutaj racje, frut robi burdel z forum. Taki syf to tylko frut potrafi zrobic. Dobra cya.
PS. Frut nie pisz mi, ze mam fajnie na chacie etc. :D |
proponuje zamknac temat.
btw - moja postac (czyt. Zieloq de Druid) zostala sprzedana, nie odpowiadam za to, co zrobi nowy owner. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
SIKAŁEM!!!!!! ;OOOO!!!! KABAN HAHAHAHHAHAHAHA ,MEASK JA BYM UCIEKŁ Z TEGO FORUM PO TAKIM TEK¦CIE NA CIEBIE <sciana> |
wykurwjajbvcbcvbcvb
|
2 up
wy*******aj kurwo jebana żal cię i tych twoich gejlogerów czytaj i płacz WY*******AJ @edit czemu na słowo wy*******aj jest cenzura a na słowo kurwo i jebana nie ma ?:D O użytkowniku Adioseee Sk±d Warszawa Zainteresowania Hacking Stan Aktywny Gracz Pozycja Tutor Imię postaci Marjola Profesja Elite Knight Gildia MAseters ¦wiat Azura Poziom 187 Skille 82-01 Poziom magiczny 9 |
affffffffffffff........
kurwa ci z tibisoft maja wakacje czy co czekam na pacca 10h+ i nie przyszedl ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |
|