![]() |
|
|
Cytuj:
|
Postanowienia noworoczne :/
Ile wrel bedzie trzeszczal tyle pimol bedzie wrzeszczal. Wiking powie wrelu cfelu botuj chara przyjacielu. Bedzie 50 na lewelu powiem wiron ty s*****elu, ja pierdolic sie nie bede ! walic nooby na przynete! Wiron wpadnie potem padnie bo blokade hotow ma! PROSTO FROM UESA! [usa] :/ Fail! czuje sie pelny :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
ej lols wes mnie nie pszezywaj hociasz w sfienta coo?X(;/;(;// |
Heyah!
Heh....
Chcialm looknac co sie dzialo ciekawego na Iridii, ale od ostatniej wizyty mam 3,5k nieprzeczytanych postow... chyba sobie daruje... Tak czy inaczej.... co tam ciekawego ludziska? Pozdro i takie tam.... /emigrant ps. ktos tu mnie jeszcze kojarzy? 8o ps2 zawsze mnei rozpierd*** ta minka >8o |
Dec 25 2008, 17:21:29 CET Killed Kod Nemezis at Level 78 ok
Dec 25 2008, 16:34:19 CET Killed Sparrelars at Level 46 ok Dec 25 2008, 16:28:07 CET Killed Shori at Level 59 ok Dec 25 2008, 16:26:46 CET Killed Napolean at Level 48 ok Dec 25 2008, 15:32:58 CET Killed Dawvid at Level 103 ok Dec 25 2008, 18:23:47 CET Killed Togur Knight at Level 116 ok |
Cytuj:
bongo nadal pkuje, ciagle sa posty ze serv sie zmieni na dobre itp czyli jak zawsze:D @edit widze ze powstala anima libera, a z faithem robi sie to co z dawnym arc [coraz mniej typa w gildii], czyzby powtorka z rozrywki?:o |
wiron nam powiedzial, ze nie mamy swiat hahahahahahahahahahaahhahahahaahhaahahah:D:D:D:D
8h 45m 6h 0m vs 1h 0m 1h 15m no koles jest kretynem <ded> |
1 - 2h 45min
today - 5h ------------ mingop 1- 3h today - 6h 30 min ----------- anarth espada 1- 4h 30 min today - 10h 15 min ----------- Pimol 'OK' |
Głos kraju mataczy - to my Bongosi
Głos kraju bez pracy - to my Bongosi Tu żyj walczysz - to my Bongosi Wiesz co to znaczy - to my Bongosi Bez wódki grymasy -to my Bongosi Stale bez kasy - to my Bongosi Wieczne cwaniaki - to my Bongosi Wiesz co to znaczy- to my Bongosi Lubi nas niewielu większość nienawidzi Boją się wszyscy w szczególności Żydzi bongos Cię okradnie, Bongos Cię dopadnie Bongos nie popuści, gorsi to są tylko Ruscy |
Cytuj:
2007-02 269h 15m co daje nam: 8h~ dziennie online. viron ma 208h juz w tym miesiącu a on się jeszcze nie skończył. I skoro wierząca część bongo nie ma świąt to dlaczego nie są online po 12h dziennie tak jak on w ostatni tydzień ;) maniakalna napinka czy mi się tylko wydaje? |
Cytuj:
12h 15m nolife;/ juz waze 160kg kawał czym sie rozni laska habiniaka od yuhasy? tym ze ona po wypiciu 5 browarow lata po scianach a yuhasa po firebombach hehe |
no ok ale viron jest 'troszke' mlodszy... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zresztą jak ktoś chce to niech sobie od*******a nolife ;d mi to osobiście nie przeszkadza, lecz czasami mógłby sobie odpuścić jakiś dzień, dwa. ripper go porównał bo on też czasami nie wie co mówi, trzeba go naprostować ;p |
Cytuj:
HAHAHHAHAHAHH KIELEK AVATAR N1!!1118o8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |
|