![]() |
|
Ja bym Ci radził pala robić w protection, z tego wzgledu, że można fajnie grindować aoe, oraz tank i healer nie kiepski.
@Monsz - Gram na veku, priestem. Fakt, rogali jest w chuj ale w obydwóch stronach. Osobiście nigdy nie grałem rogalem, jakoś mnie niezbyt pociągał. @druiT - to jest Tier 3. Nie opłacalny w ogóle do noszenia, lepszy set możesz sobie wyquestować/wycraftować/kupić. Talenty znajdź na wow-europe.com tylko mówie Ci w protection. A na youtubie radze pooglądać filmy hobbsa (wowhobbs), naprawdę świetny pall. |
http://img237.imageshack.us/img237/6...0124db8uu1.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/6...fd37f41d1d.jpg Taki off top ^^ moja flaga na euro ;D sorka ale musiałem sie pochwalić |
Niemcy uznaja ja pewnie za rasistowką.
|
Etteron leży.
|
Cytuj:
|
|
Rambo i tak jest bohaterem, jak Leonidas B):]
|
Cytuj:
A co do talentów to dzieki, poczytałem troche i w sumie doszedłem do wniosku, że Protection/Holly chyba nie bedzie taki zły, chodź może Pro/Ret zrobie ;p Ale dzieki za stone ;) A co do Tier 3 (wnioskuję że to jakiś build seta klasowego czy coś) to no może i słaby ale ładnie wygląda :) Cya |
Dziesięćje
|
ej slyszeliscie ploty chodza ze spaaw lize dupe teraz br'om zeby miec pro na Dolerze!! Robicie tam hary i nie dajcie sie mu wybic bo tam wbije 300 zamiast na furo !!
|
Tier 3 to był epicki set dropiacy z Naxxramas i innych instancji, które były, że tak powiem "heroic" przed wyjściem The Burning Crusade. Tier 3 wtedy był najlepszym setem, o ile pamietam dropał z Sapphirona, Kel'Thuzada i paru innych bossów. No ale jak wspomniałem, teraz to już syf.
|
Cytuj:
Duzo ci pallem nie doradze bo nie gralem nim nigdy, ale mam duzo ziomkow z gildii i wiem z rozmow, ze pal jest bardzo trudna postacia to pokonania w PVP (leczy sie + plate + absorb damage). Build: 41:20:0 Jak chcesz daj znac na prv podam ci gg i powiem cos wiecej elo |
Cytuj:
|
Tak jak kolega 2up powiedział. Imperial set cały się craftuje, a jest bardzo dobry na poziomie 55+. Mining też nie trudno trenować, bo starczy, że rozkładał każdego veina. Prócz tego mining daje na low levelu niezłe zyski (rough stony, shadow gemy i copper ory schodzą jak świeże bułeczki na AH).
@Ymy -ja tam pallem bym robił "Hobbs way" ale każdy orze jak może. |
/\ nie pomyliło wam sie forum?
|
Przynajmniej się nie kłócimy i nie wyzywamy ; >
|
Ale mimo wszystko to jednak forum.tibia.pl więc i kłótnie i gadanie o WoWie ( czy o czym gadacie bo jeśli chodzi o takie gry zatrzymałem się na tibii ;s )
|
Cytuj:
|
Jak cos to ja moge doradzic w sprawie 3 klas, ktore cos tam ogarniam
-Warrior -Priest -Rogue (wstydze sie go bo to klasa dla naabow) Jak ktos ma pytania prv me podam gg na prv;] Do kogos tam @up wlasnie chociaz sie nie klócimy, ludzie gadaja normalnie, a przypominam ze to forum bylo 3 razy zamykane i inne fora przez bluzgi. |
$eetho przeczytaj private mesage.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |
|