![]() |
|
Cytuj:
|
ms 84 mlvl 50
Szukam miejsca gdzie zdobyłbym około 150k exp/h lub więcej. Może być umiarkowane waste. |
Jeżeli miałbyś wolne we to tyle moze byś wyciągnął tyle a tak to możesz.. Frosty/dl'e z sd (waste no chyba że coś spadnie) ew z e frigo. Możesz też bb island góra + dół + lich hell z ava ofc (jeżeli nie będziesz zbierał gp a będziesz tylko zbierał itemki coś warte a bb oskórowywał podczas powrotu to powinieneś 250-300 wyciągnąć)
|
Witam :)
Proszę o propozycje dla RP, 54 poziom. Skille 78/60. Royal helmet, paladin armor, blue legs, demon shield, boh. |
Witam :)
Mam pewien problem. Nie grałem baaardzo dawno. Jestem w posiadaniu 172 rp, skill 107/79 (wiem słaby) Full eq dla palka około 400k na exp. Gdzie wg Was mógłbym expić z waste oraz expić z zarobkiem? Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
Gdzie mogę expić Paladynem poziom 30, skille 78/65, eq: Demon Helmet, Paladin Armor, MMS, Golden Legs, BOH? Nie posiadam PACC
|
Cytuj:
|
na czym powinien expić sorc w venore (proszę napisac mi wszystko, od jakiego do jakie lvla itp) teraz mam 10 lv. i mam pytanie: czy sorc powinien używać broni dla rycerzy i pali? bo widziałem już poradniki, w których postaciom magicznym poleca się ten sposób gry.
|
Witam.
Poszukuję czegoś na expa + 150k/h pacc ,najlepiej mały waste bądź nawet mały profit Knight 87 lvl skille 86/85 eq: avenger albo sov +mms, mpa, golden legi, zao helm, boh, p-ammy, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://tibia.net.pl/poradniki-tibia/...a-vendeto.html
w tym poradniku pisze, że juz na 15 lvlu mag moze isc na dark cathedral. ale przeglądałem liste potworów tamtej lokacji i wychodzi na to , że są tam silne kreatury. więc zadaje pytanie. czy mogę tam expić? w tej chwili dobijam 15 w kazo |
Cytuj:
|
z tym nie powinno byc klopotu, bo widziałem inny poradnik w którym było pokazane, że jest rzeka. po prawej jej stronie jest gs, a po lewej jakieś huntery czy coś. czyli chyba dam rade
|
Cytuj:
|
ale za to znalazłem inny problem. doczytałem się, że po lewej stronie rzeki są tarantule. dam im radę?
|
Jestem knightem. Dark helmet, p set i dwarvenka + serpent sword.
Skille 43/40 na 11 lvl. Aktualnie nie expie (skill lub questy), a jak już to orci w Ancient Temple (Thais) i Dwarfy w Kazoo (taki exp przy okazji, jak tam wpadnę). |
Paladyn 32 lvl , Skile 78/66 + palla Armor Facc
EQ : Royal helmet Pall Armor Blue legi Bohy Dragon shield ( planuje kupić vampire ). Zależy mi na dobrym expie i średnim lub oczywiscie dużym ;) zysku (w gre wchodzą lot bagi ) |
Cytuj:
Forteca Orków? Dwarfy Guardy w kopach? Możesz spróbować Veno Dragon Lair, bijąc tylko Dragony, które zazwyczaj wyskakują pojedynczo bądź po 2 sztuki ;) |
Cytuj:
|
Sorcerer, PACC, PVP
16 lvl 12 mlvl (bez itemów) EQ: Spirit cloak, plate legs, dragon shield, wand of dragonbreath, steel helmet/hat of the mad Poki co expilem w kopalniach Kazoo i rotach na Darashi, jednak powoli zaczyna mi się tam nudzić i szukam nowych miejsc. Zastanawiałem się, czy nie zacząć chodzić na larvy i scaraby przy Ankh do 22 lvl (w miedzyczasie zrobic taska Budrika na minosach w Dara), a potem (z WoDraconia) przeniesc sie na Lagune na zolwie. Tylko pytanie - dam rade juz na tym 22 lvl expic na zolwiach tak, zeby nie zbankrutowac po jednym wypadzie? Co prawda troche kasy jeszcze mam, ale wolalbym ja odlozyc i zwastowac na pozniejszych lvl, kiedy bedzie to juz na prawde konieczne ;) A jesli sie okaze, ze nie dam rady latac po Lagunie, to poprosze o inne propozycje co do expowiska. EQ znaczaco sie raczej nie zmieni, jedynie byc moze kupie crown helmet i focus cape. No i oczywiscie do wyboru wand of decay/draconia. |
Cytuj:
|
@up
Nie kupny paladyn :P @2xup Żółwie na sorcu to niezbyt dobry pomysł. Idź larwy ankh a na 22 z draconia możesz pobić jakieś tomby np.. Ale nie za głęboko. Ew undeady yala. |
Cytuj:
@jerrry chodziło mi o jakieś nowe expowiska dodane w przeciągu ostatnich update'ów. |
Witam.
Mam pytanie do społeczności. Gdzie expić 25 Elite Knight , skille 65/65. EQ : Dragon Scale Mail , Crown legs , boh , Wyvern Fang , Demon shield , Royal Helmet. [Bez ringów , ew. Sword ringi.] Może być pacc! [Oraz prosiłbym o jakieś sensowne taktyki co do EK.] Bardzo dziękuje za pomoc z waszej strony:) Xavistion. |
Cytuj:
@Taktyki w tibi?xD Knightem stoisz i bijesz lol :P ew jak jest więcej niz 3 potworki to stajesz zeby bilo jak najmniej ;d |
53lvl pall skille 83/68 eq Pall arm bohy blue legs royal helmet demon shield moze byc z lekkim wastem, pacc.
|
Cytuj:
|
31 Pall Gdzie expic?
Witam!
Proszę Was o dokładne lokalizacje gdzie mogę expić na FACC, waste nie wchodzi w grę ponieważ nawet na royalki i poty mnie nie stać. Chodzi mi o fast exp i w miare szybko się dorobić :D Oto info mojej postaci : Level: 31 (Paladin) M Level : 8 Skille : 65/44 *wogóle nie skilowałem bo char miał być na PK ;] ) EQ: - Blue Robe - Plate Legs - Crown Helmet - Dragon Shield - Leather Boots - Royalki Dziękuje za pomoc i Pozdrawiam ;] |
Cytuj:
Więc jeżeli ktoś wie to wdzięczny bedę za okazaną pomoc :) |
Cytuj:
|
Witam
Kupiłem 185RP na non pvp mlvl:25 skille 102-74. eq:Zao helmet, Pal armor, Yala legs, Boh, Soft boots, MMS, Arbalest + Necro shield, guardian boots Gdzie takim RP mam expić?. |
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć gdzie expić Knightem. 37 lvl , skille 70/70 Tereny pacc! Equip : Royal Helmet , Dragon Scale Mail , Blue Legs , Boots Of Haste , Mastermind Shield , Bright Sword. Prosiłbym o miejsca , gdzie nie będzie problemu i wyciągne z 30k exp/h , bez waste. Bo na dark Cathedral [facc] wyciągam 22k góra a potwór nie umie mnie trafić. Do tego w proficie wychodzę z jednego dnia 5k+. Prosiłbym o info. Dziękuje [Proszę o tereny pacc!] |
Gostyniak, jest wiele ciekawych miejsc np.
- frosty (okolnir) - grimy (drefia) - wyrmy (lb/drefia) - lizard choseny (zao) - kopy (svargrond) - dl'e (fenrock) - jakieś respawny hydrów (np. goroma) istnieje wiele możliwości :p co do stylu expienia w powyższych miejscach możesz odwołać się do mnie na pm.. Xavistion, w twoim przypadku nie wygląda to tak kolorowo :p a więc: - tarantule + task (port hope) - minosy (darashia/yalahar) - mutated humany (yalahar) - elfy (yalahar) - możesz spróbować powoli dragi na yala/darashia, ale nie wiem czy będziesz na + Pozdrawiam |
94 RP gdzie expic
yala legs, pal armor, zaoan helmet, mms, asski |
@up
Jak masz sporo kasy (jak coś sypnie to nawet profit) to mozesz grim reapery na dara z fire bombami. |
Knight 15lvl
Skille 47/46 Eq: p set, dwarvenka, serpent, dragon necklace Chciałbym jakiś średni exp, bardziej nacisk na kase (ostatnio troche waste kasy ;D), ale taki bym mógł wyrobić (dla expa siedzę w Ab na Elvenbane i trollach w podziemiach). |
Witam
180 RP non pvp Nie mam eq . ale 180k i jakie eq kupić i gdzie expic?. |
Devzan - Roty w Venore, Kopalnie w Kazzo (musisz uważać na guardy, bodajże pojawiają się na -3 poziomie).
|
Cytuj:
yala legs, pal armor, zaoan helmet, mms, asski mało mam kasy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|