Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Virtoos 07-06-2008 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2097613)
Aha, no sory za moje błędy ortograficzne. Pisząc że mam dysgrafię i dysortografię pewnie mnie wyśmiejecie i napiszecie żebym ściągną Mozille więc jeszcze raz sory za ortografy ;/, mam to na papierze, ale to nie znaczy że mogę robić takie błędy, poprostu pisałem szybko :p

przestan pierdolic, dawniej nie bylo zadnej dysgrafii czy dysortografii, poprostu takich ludzi nazywano głąbami. Dzis to jest tylko wymowka przed nauczycielami i jak widac kolegami z klasy czy neta.

Rester 07-06-2008 14:07

i po jakiego wala sie tlumaczysz ze masz jakas dysortografie, dysgrafie czy tam jakies inne dysmozgowie. To ci w zyciu nie pomoze

hyehhr45 07-06-2008 14:19

Ktoś kto gra w tego "zajebistego" WoWa niech mi na prv napisze Prośba

Sendrox 07-06-2008 14:22

Dysleksja, dysgrafia itd. naprawdę istnieją i są poważnym problemem dla osób często naprawdę inteligentnych i wykształconych.
Prawdą jest jednak, że 99% tutaj piszących z błędami dysleksję zna tylko z filmu jakiegoś albo z innego forum ... Uznali, że tak trzeba się tłumaczyć i fajnie to coś mieć więc teraz piszą nie wiedząc nawet o czym ...

Suhay 07-06-2008 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virtoos (Post 2100551)
przestan pierdolic, dawniej nie bylo zadnej dysgrafii czy dysortografii, poprostu takich ludzi nazywano głąbami. Dzis to jest tylko wymowka przed nauczycielami i jak widac kolegami z klasy czy neta.

hahaha :D dobry pocisk, przyda mu się :p

druiT 07-06-2008 15:07

@$eetho & MonszTfojejRzony (o WoW'ie)

Co do rozwoju postaci to będe leciał tak jak radziliście (jeszcze mi kolega 62 elf druid poradził tak samo) robić coś jakby DPS'a czyli ładować w Retri większość talentów a niekiedy w Protection, oraz w Holy tylko kilka punktów aby efektywniej sięleczyć.
Co do profesji: no to mam właśnie mining i blacksmithing ;p
A do tego tier 3 to dzięki. Poprostu wg. mnie fajnie wygląda na takim małym koksistym dwarfie :D

$eetho & MonszTfojejRzony widać, że znacie się (chodź trochę) na WoWie bo ja narazie jestem w WoWie newbie ;) ale fun lepsiejszy niż w Tibii tylko mniej adrenaliny na dedzie.

PS. Lepiej używać 2handed sword czy 2handed mace, a moze 1 reczne + tarcza?

@Tibia -.^
Nie zauważyliście, że "exura san" jest bardzo zgapiona od WoW'a? Wygląda jak Holy Light w 2D (tak mi się wydaje).

@Furora
Jakie roszady w rangach w Duskach :D i jeszcze [CHAR]Has'ek[/CHAR] , [CHAR]Ciix[/CHAR] są w Dusk (again ;p).

MonszTfojejRzony 07-06-2008 15:51

druiT przeczytaj pRIV ode mnie

MonszTfojejRzony 07-06-2008 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiT (Post 2100759)
PS. Lepiej używać 2handed sword czy 2handed mace, a moze 1 reczne + tarcza?

Dla pala jak dla mnie lepsze 2h, ogolnie jestem zwolennikiem 2 handów, palem noś bronie z jak najmozliwiej najwiekszym bonusem do healingu i damage, ale zeby ten damage od samego weapona tez byl pokazny. Mowie napisz na gg

$eetho 07-06-2008 18:17

Jeżeli do grindowania w retri no to 2h, ja preferuję swordy. Jak do grindowania AoE w protection (bierzesz na siebie kilkanascie mobow, walisz Consecration i leczysz sie wrazie potrzeby) to oczywiście 1h + shield ; >

@Dysleksja - Ja jestem dyslektykiem, a wygrałem klasowy konkurs ortograficzny ; >

hyehhr45 07-06-2008 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratillt (Post 2099905)
ej slyszeliscie ploty chodza ze spaaw lize dupe teraz br'om zeby miec pro na Dolerze!! Robicie tam hary i nie dajcie sie mu wybic bo tam wbije 300 zamiast na furo !!

ja slyszalem plote ze ratilit lize dupe youenowi zeby mu blokowal trole pod ab !!

druiT 07-06-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 2101093)
@Dysleksja - Ja jestem dyslektykiem, a wygrałem klasowy konkurs ortograficzny ; >

Ja też mam papier na dysgrafię i dysortografię (a czytałem że jest coś takiego że sięcyfer nie rozróżnia ;p dtrochę jak daltonista czy coś takiego), ale szczerze mówiąc to na pewno lenistwo na to wpłynęło. Prawde mówiąc mam zabużenia w pisaniu ale jak się postaram nie jest tak źle. A co do błędów hmmm głównie robię (tak u mnie wykryto) pomyłki z "sz" i "rz" oraz zamieniam litery podobne "a" na "e", "l" na "h" albo "d" na "b" i dopiero po przeczytaniu (kilku krotnym ;/) tekstu jestem w stanie wyeliminować popełnione błędy.
Gratulację za konkurs ;p , ja mam 3+ z Polaka w 2 klasię liceum a w gimnazjum ledwo 3 ;p (jak śpiewał Sokół: "Świat stanął na ch*ju i tańczy sobie breka")

@Euro08
Czesi wygrały 1:0 ze Szwajcarami
Wg. mnie ładny mecz ale zwycięstwo czechów nie zasłóżone ;/
Co myślicie o meczu?

A może coś 'nowego' na Furo?

Wigget 07-06-2008 21:11

Chuj nas obchodzi co masz z Polskiego plebie

tak na marginesie to "zasłużone"

Ratillt 07-06-2008 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hyehhr45 (Post 2101246)
ja slyszalem plote ze ratilit lize dupe youenowi zeby mu blokowal trole pod ab !!

to nie plota tylko prawda Kur Wi Szonie pierdolony

MonszTfojejRzony 07-06-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratillt (Post 2101428)
to nie plota tylko prawda Kur Wi Szonie pierdolony

Nie denerwuj sie, lepiej policz do dziesięciu:
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
I lżej na wątrobie, i człowiek spokojniejszy.

Nao123 07-06-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 2101093)
Jeżeli do grindowania w retri no to 2h, ja preferuję swordy. Jak do grindowania AoE w protection (bierzesz na siebie kilkanascie mobow, walisz Consecration i leczysz sie wrazie potrzeby) to oczywiście 1h + shield ; >

oO000o$tR00oo0 !!!!!!!!!!1111111111111111111
mO$44hEs$$$44sSH pOw!eDzIeć jAk tOm zRobIłe$$$$??????//////////////////
;):];]:DxD(:^^<śpi><kot><samochód><pies><śnieg>;**;)*<3

pOzDrUuUuufFffFfFFFFFFFFfkkkKaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 (:

MonszTfojejRzony 07-06-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nao123 (Post 2101571)
oO000o$tR00oo0 !!!!!!!!!!1111111111111111111
mO$44hEs$$$44sSH pOw!eDzIeć jAk tOm zRobIłe$$$$??????//////////////////
;):];]:DxD(:^^<śpi><kot><samochód><pies><śnieg>;**;)*<3

pOzDrUuUuufFffFfFFFFFFFFfkkkKaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 (:

M0g3 jU$h s!k@c z3 $m!3cHu ?

BTW.

ELFEN LIED FOREVER !!!!!!!!1
4EVER IN MY HEART!

Nao123 07-06-2008 22:32

oFfcOuR$$$!!!1A :);):p:]B):(:D:o:confused:X(;(:evul::cup:
dObShE, rZe tY Te$$$h ]EsTee$$$$ jeZZZZZZyyYY :* :berserk::king::lucznik::kilof::blazen::2handed::b alwanek::dance:
AlE mAm NAdZieJem RZe NiE jEsTesH ZuY! ;/
!!~~nIE BEdE TAnczYŁa JAk MI zAgrAją...BEdE sOBą cHOcIAż Nie kUMaJĄ...BEdE wOLno szŁa cHOciAż POpedzAjĄ...NIecH wIEdzA żE NA mNIe wŁywU nIE mAjA~~!!
WydaJE ci sIE zE jesTEm kurwa?DzIWka??... Masz RAcJe .. WYDAJE CI SIE!!!!!!!! Nie znasz mnie dobrze.. wiec kurwa nie oceniaj!!no taaa!! naJWYzEj zE LuBisz PLoTki.. To PLoTuj!!
Nienawidzisz mnie??To proste!!To nie jest mi obce!!Zawsze dziewczyny były o mnie zazdrosne!!Znam twoj problem...Rozumiem tą opcje!!Ale przestan maruszic jakbys wciaz mniala okres!!
Słodka niewinna? Idiotka naiwna? Dziwka? Szmata ? Jak wolisz. Mi to lata ....

A cZeMu nA fUrOsHe zWiDzIo mA MIS$$Ie ?!?!??????/!!!!/??????////////!1111

druiT 07-06-2008 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 2101425)
Chuj nas obchodzi co masz z Polskiego plebie

tak na marginesie to "zasłużone"

Jesteś osobą niepotrafiącą nić, kompletnie nic wnieść do tematu. Może i ciebie to nie obchodzi, ale to potwierdza, że osoba z dys... też może mieć dobre (spoko, dla mnie 3 z PL to dobra ocena) oceny.

@MonszTfojejRzony
No w sumie "ELFEN LIED" fajny, troche romantyczny się robi, ale dość drastyczny. Zależy od gustu.
Ja tam wole "Samurai champloo", ma taki kilmacik komediowy, oraz "Black Lagon" no czarna laguna jest dla mnie jednym z najciekawszych anime (1 i 2 sezon).

@Euro08
Portugalia 2:0 Turcja
w 100%-tach zasłużone zwycięsto ;p

JechaczNakonny 08-06-2008 04:52

Dlaczego niby rogal jest klasą dla noobów?...

Ja tam 1 chara we wowie to na avalonie zrobiłem na szybko palka w dipiesie.. xD chociaz w to nie gram to i tak kosiłem równo..

a moj kolega z rl ma 70 rogala na "OFICJALU" i na własne oczy widziałem jak zajebał combo za 10koła xD

Ja WoWa nie ogarniam za bardzo i jakoś nie mam zamiaru w to..

nie podoba mi się mniej wiecej to że tam dostaje sie expa za questy zamiast za zabijanie mobów (przyzwyczajenie do Tibii)..

no i ogółem BARDZO DUŻY świat jest.. to jest dla mnie plus:D podobają mi się rajdy, BG są niezłe.. no i oczywiscie spell huntera ten co przy walce z potworem można udać że się jest nieżywym i mob odejdzie xD

Lubie sobie pokosić we wowa jak wbijamy do kumpli ale to bardziej w PvP niż wbijać lvlki..

a Spaaw nadal expi swoim Msem :D 24 lvl :D on to chyba nie ma życia.. :o ..

Suhay 08-06-2008 08:03

.

What about Furora?:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52.