![]() |
|
szymon, moze dwarfy soldy, outlaw camp, dark cathedral, podziemia mino tower... moze pod mt sternum te moby...
a jaa? pisałem juz 3x i tylko 1x dostałem odpowiedz :( 37 RP, 66/46. eq. c helmet , mamutka, p legi, dragonka, p ammy, zwykle bootsy. po hacku. gdzie moge ładnie expic z zarobkiem? moze barbariany? ciezko na nich? i od którego lv mozna sie wybrac na helheim? :> i gsy huncic z boszkami..? |
Z zarobkiem możesz próbować wszelakie Tomby(np. Tar Tomb z Vampire), albo Piraty. Możesz expić na Dvorcach nawet z mieczem, bo oni nie są wymagający. No i jak skończy Ci się amunicja masz jeszcze kilka(naście) throwing knife, które spadają z tych małych skurwysynków ; PP
Utani Hur + Bohy i możesz expić na GSach. Popraw skille : ) |
Witam
Mam pytanie Gdzie mogę expić druidem lvl - 28 Mlvl - 27 Eq: Mammoth fur cape, crown helmet, Guardian shield, plate legs, necrotic/terra rod. Bardziej mi zależy na kasie niż na expie i dodam ,że jestem FACC ;) |
Nunnezz chodzi o to że po hacku, 1,2k kamyków w dp było przed.
a gdzie kaske mógłbym potrzepać? czy nigdzie wiecej niz na malym obozie barbów nie wyciagne? edit: a na tarze tylko vampiry ? nie ruszac bonebeastów i necro? ;> |
30 Elder Druid
eq; p set dwarven shield i terra rod (necrotic rod) Jak widać eq słabe :( Jak szybko zarobic i dobry exp ?? expie na cylopolis a tam tylko lvl dobrze bije a z kasa sredniawo.. NA Tomby chyba nie moge bo nie chce bic po 15 ;( Albo wbic ten 33 na cylopolis i potem męczyc na maksa kase na dragach tombach itd ? Jak myslecie ? |
@up: jak kasa to kupić obsydian knife i do mino tower na darashi.
@down do Ice'Arona - obsydian knife a nie obsydian lance :P btw. 30 ED i tomby -3 ? buehehehehehe |
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam
45 lvl Master Sorcerer Eq: blue set, crown helmet, demon shield, glacier shoes TOMBY I PIRATY ODPADAJA;) |
Hm... Smoczki (zarowno male, lodowe, jak i zwykle), ice golemy, barbarzyncy, nieumarli (svar, darashia), zolwie, banuta... Culty... Guardy... I na razie brak pomyslow ; ).
|
50 Rp 79/66
eq: blue robe , b legs , vampirka , Bohy i Crusader helmet i mam takie pytanie gdzie szybko expić z enchantami moze byc z lekkim waste może tomby ? tylko ktore radzicie |
Cytuj:
|
Gdzie expić 30 MS eq: noble armor, dragon shield, crusader helmet, p legi....
PACC Chodzi mi głownie o exp bez waste...proszę o odp ps.tomby odpadają... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Elo!
64 elder druid 55 magic level eq: rh, b robe, c legs, boh/ soft bots , mms, >all rods<, aol, >>> >> >Gdzie mógłbym szybko wbić 70~ później 80~??, bo dragi mi sie nudzą a poza tym dużo ludzi...++mogło by być waste, byle dużo k expa na godzinę.++ Z góry THX za odp. ~Ice |
@IceniX
Sproboj frosty, tomby, quary, gs /bb isle, |
No to teraz ja ,
21 lvl Paladin Distance 60, shielding 39 ;( ) gdzie dobrze expic i skilowac ? eq : knight armor, knight legs , viking helmet , spears i crown shield . |
Tibia to gra do dupy!
|
@up: No łał.
@2up: Cyclopy. |
62 Knight
80/80 mpa,dh,g legs,mms,aol,heroic axe,boh/steel boots/soft boots Expie na OF i Wyvernach obok of jest coś jeszcze dla mnie ? bo tam mi sie nudzi :P odpadają dwarfy guardy,ef i d lair w venore. PS:żeby nie było waste i chcę aby to był pojedńczy Exp :P nie hunt |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |
|