![]() |
|
baran ale zajebisty ss, ale moglby byc troche wiekszy XD
|
Aran napisz ile masz
|
Cytuj:
|
znow sie zacznie ; o
|
37 pocow xD
|
Cytuj:
|
zalezy ile masz napisz mi na prw
|
adv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dellu gdzie sa te fajne dragi? moge je pokarzesz mi je na faccu?
a tak wogule to ta rozczka co lezy na ziemi to ona jest warta 3k i mysle ze powinienes ja podniesc ale jak ci nie potrzebna to mozesz mi wyslac:cup: |
Firma JP tak wiemy wszyscy ze jesteś pomocny oraz ze lubisz język polski ała :/ jak by ktoś nie wiedział kieruję swoja wypowiedz do tego pana co ma w avatarze JP
|
|
Cytuj:
do bebesta444 o co chodzi z jezykiem polskim? |
|
Cytuj:
a granie w tibie to moja sprawa lubie ta gre nawet mam dziewczyne w tibi:cup: dellu skad mialem wiedziec gdzie sa te dragi jak ja nawet pacca nie mialem nigdy:( |
nie kupuj, idź spać
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm ciekawe co w tym rozwalajace :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
19:40 You advanced in shielding. 88 :( |
|
@ daro~
Weź ogarnij podpis, przez te "Tylko bóg może nas sondzić!" prawie się z krzesła zjebałem XD |
Cytuj:
ekierka to lepiej uwarzaj |
Cytuj:
a na tym awtarze to chyba ty ahaahahahahahahahaha!!!!!!!:cup::pB):D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Firma ci chyba z musku siano zrobila....
|
Cytuj:
|
wiec ja wyjde lepiej nie pouczaj mnie dzieciaku:baby:!!!!!!!!!!!!!!!X(
|
Cytuj:
Po drugie jesteś zbyt głupi, ponieważ nadal nie wiesz w czym tkwi błąd w twoim podpisie, a wątpię, że go znajdziesz, gdyż słownik ortograficzny u ciebie (specjalnie z małej, nie mam szacunku do takich dzieci xd) służy tylko jako podkładka pod myszkę. Więc poprawnie będzie tak "Tylko Bóg może nas sądzić!". Po trzecie zazdroszczę ci (znów z małej xd), że masz dziewczynę w tibii (Sir Roman tzn Sir Kasia). Fakt, przyda ci się to w życiu. Jak będziesz miał dziewczynę w prawdziwym życiu (haha, nie no dobra okrutny jestem xd) to będziesz z nią rozmawiał o tibii xD? I będziecie chodzić na romantyczne spacerki po ab? Po czwarte "Firma" i ta fatalna ortografia, oraz IQ<20. Przyznam, że czasem dopadają mnie pewne obawy odnośnie tego, jak będzie wyglądać Polska, bo przecież "taka będzie Rzeczpospolita, jakie jej młodzieży chowanie". Pocieszam się jednak, że na szczęście zawsze wśród tego typu popiołu błyska jakiś diament i jakoś - jak zawsze - damy radę. I tą refleksją temat xXxDaro12xXx zamykam. Ps. Te cyferki w jego nicku to zapewne jego wiek... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |
|