Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Nari 18-03-2009 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2499400)
grałem w tego białowłosego : p i failed at second boss XD dobrze ze to sciagnołęm a nie kupiłem

Haha! DMC ma takie coś, że bossy są silne co dopiero na najtrudniejszym (no możei na prawie najtrudniejszym) : P. Leje się je kilka razy dłużej. No, ale fakt- jak zdasz grę parę razy to wszystko wydaje się proste : P.
Cytuj:

DMC FTW!!!!!!!!! a zwłaszcza 3, Nero mnie w 4 w*****al. Ehh ludzie btw kiedy my sie wkoncu spotkamy ? i gdzie ? ja szczeze proponuje warszawę bo to jednak centrum komunikacyjne Polski i lezy w miare na srodku. A spotkac by sie z wami wypadało xD
Ja lubię Nero : P. Lepiej mi się nim leje niż Dante, zwłaszcza po wykupieniu wszystkich umiejętności- wtedy aż pełno ognia i szlaczków od combosów : P.
Ty nic nie wiesz? Spotykamy się na konwencie w wakacje na Funekaiu. Nocleg mamy u Pacza : P.

Tompior 18-03-2009 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2499532)
Ja juz Rayze widzialem, i... jakos nie chce tego powtarzac! :<

A ze mna?:D
@down: aahaha :P

Grocix 18-03-2009 23:52

@Up
Z Toba to zawsze i wszedzie, pakerze! :*

Gangrel 19-03-2009 00:21

@Nari

Co ty tam wiesz o biciu bossów...jedna gildia w final fantasy online bila jakiegos bossa prawie 24h, i lider kazal sie wycofac zeby ktos z wycienczenia nie zmarl. Nie musze chyba mowic ze nie ubili ;)

AzuranskiRookstayerXL 19-03-2009 02:07

...A ta gildia ma więcej osób niż samego lidera?

@DMC
W 4 pierwszy boss jaki mi sprawił jakikolwiek problem to Angelo Agnus na Łowcy Demonów, a na Legendarnym Sanctus, z racji wrednego cofania się do rogu, i zanim zadałem cios, już się wchłaniał w wiadomo-co. W 3 za to poległem i chciało mi się rzucić klawiaturę (pada nie mam) dopiero na Beowulfie
(na trudniejszym już na Nevan).

Gangrel 19-03-2009 09:24

@up

Tak, na pewno ma więcej. Nie, nie wiem ile. O tym tylko czytałem, sam w to nie gram. Ale przypadek, przyznasz, ciekawy :P

Corgar Frizz 19-03-2009 10:43

@Rayza
Idz na dzienne na politechnike śląska! Tyle ludzi tam idzie że nawet klamka się tam dostanie.... Będziemy razem pić, pić i pić. A następnego dnia ty będziesz miał kaca, a ja nie. I wreszcie wyjedziesz z tej wsi do prawdziwego miasta!

To to jest taka fajna gra? Ściągam, a GTA4 wywale bo nerwicy przez to dostane... Mam jakiś cholerny błąd i ekran mi sie giba jak jakaś małpa.
Anime mnie finansowo wykończy.... cały dysk zapchany i płytki trzeba kupić T_T
Wie ktoś skąd mogę ściągnąć Clannada od grupy [SS-Eclispe] Bo szukam i szukam. Nawet znalazłem, ale na megauploadzie i linki wygasły.

@Manga&Anime
To jedyny temat gdzie modkowie spamują.

Nipah~!
Corgar Frizz

Tompior 19-03-2009 12:23

Corgar, clannada od ss-eclipse mozesz sciagnac ze strony eclipsa...
1 wynik w googlach:
http://eclipse.no-sekai.de/
Tam na gorze masz zakladke "archive" i w niej jest clannad :)

Corgar Frizz 19-03-2009 12:48

Ano jest ;p Nie sprawdzałem archiwum. Jaki ja głupi jestem... chyba mi sie od Rayzy, Gro i Illyi udziela.

W międzyczasie ściągłem:
-Goshuushou-sama Ninomiya-kun
-Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

Pierwsze to typowe ecchi, a drugie z tego co czytałem to dramat. Mam nadzieje że dobry bo lubię takie rzeczy oglądać.

EDIT. Grocix-Sama odblokuj mnie! Onegai! Gomenasai!

Nipah~!
Corgar Frizz

Quezacoatl 19-03-2009 13:52

Cytuj:

Idz na dzienne. Przedluzysz sobie mlodziencze lata Bedziesz mial wiecej znajomych itp. itd. ;>
Z takim podejsciem to nawet na wieczorowych go nie beda chcieli... :p Tez bym sobie chetnie czytal mangi/ogladal animce 24/7, ale tym na jedzenie nie zarobie.

Cytuj:

nie uczylo sie to sie nie ma ;s
Fix'd

Cytuj:

wyrzucili mnie z elitarnego [Majdańska] technikum bo psułem im średnią i potem znajdź w listopadzie liceum : / to do 2letniej Handlowej poszedłem~
Hahahaha XD Nie no jak mozna zostac wywalonym z technikum? Myslalem ze z tego mozna wyleciec tylko za probe sprzedazy haszyszu nauczycielom.

Cytuj:

Anime mnie finansowo wykończy.... cały dysk zapchany i płytki trzeba kupić T_T
Ja nie ma ani bajta anime* na dysku. Na PCie maliem wszystkie odcinki wybielacza + OVA, ale po tym jak sie stopil juz nie probowalem znowu sciagac.
*(gdzie lolicon/hentai nie wliczaja sie do anime.)

PS
Newsy dla fanow mechow i kiepskich gier z mechami.
http://www.mechquest.com/

Juzefek 19-03-2009 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AzuranskiRookstayerXL (Post 2499614)
...A ta gildia ma więcej osób niż samego lidera?

@DMC
W 4 pierwszy boss jaki mi sprawił jakikolwiek problem to Angelo Agnus na Łowcy Demonów, a na Legendarnym Sanctus, z racji wrednego cofania się do rogu, i zanim zadałem cios, już się wchłaniał w wiadomo-co. W 3 za to poległem i chciało mi się rzucić klawiaturę (pada nie mam) dopiero na Beowulfie
(na trudniejszym już na Nevan).

Aczkolwiek i tak najbardziej irytujące były Falleny :P

Rayza 19-03-2009 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2499790)
Hahahaha XD Nie no jak mozna zostac wywalonym z technikum? Myslalem ze z tego mozna wyleciec tylko za probe sprzedazy haszyszu nauczycielom.

To jest Polska zauważ... wych. powiedziała ze mam zabierać papiery bo psuje im średnia albo sama coś z tym zrobi : /

@Frizz
Cytuj:

Jaki ja głupi jestem... chyba mi sie od Rayzy udziela.
joke : / ? bo nie zapałem z moim nie większym od twojego IQ....

Corgar Frizz 19-03-2009 16:03

@Rayza
Nie mogliby cie bez powodu wyrzucic. Dostałeś się to zostajesz. Jedynie mogliby spróbować się uwalić, ale to niekoniecznie musiałoby wyjść.

Co do udzielania się głupoty...
Jacy wy warszawiacy dosłowni jesteście. Oczywiście że żartowałem ;p

@Naruto, Bleach
Szkoda ze znowu fillery są. Bleacha rozumiem, ale zeby w naruto?

Nipah~!
Corgar Frizz

DDoS 19-03-2009 16:29

Bleach anime - no tak, a jakże by inaczej, po Pandoleum dadzą nam kolejny filler arc !!

U Naruto nie ma teraz, za to za 2 tygodnie podwójny odc widzę.

Rayza 19-03-2009 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DDoS (Post 2499877)
Bleach anime - no tak, a jakże by inaczej, po Pandoleum dadzą nam kolejny filler arc !!

U Naruto nie ma teraz, za to za 2 tygodnie podwójny odc widzę.

Facet =D popatrz na schemat.... za 30ch. jest aktualna manga pozatym to 2ga z rzedu seria z mangi wiec all znaki na niebie mowią ze bedą fillery : p

milano8 19-03-2009 16:38

ehh jak to fajnie jest ogladac bleacha online w wersji HD.
a co do tego ze sie dziwicie jak mozna wyleciec z technikum. to powiem mozna, bo mnie chcieli wywalic a moj koles polecial za nieobecnosci... Wiec da sie zalatwic sobie wypad z technikum

Corgar Frizz 19-03-2009 16:38

@technikum
Wypad z liceum można załatwić pośrednio. Jeśli jesteś inteligentny to nie masz szans żeby cię wywalili. Nie będziesz wagarował, będziesz miał pozytywne oceny to nie mają możliwośći usunąć cie z listy uczniów. Nię będą mieli do czego się przyczepić to nic nie zrobią.

Fillery być muszą i fillery muszą być. Nie ma innego wyjścia. Zbyt mały zapas mangi został.

Nipah~!
Corgar Frizz

Gangrel 19-03-2009 17:23

@Corgar

Hanbun no tsuki ga noboru sora jest imho swietna seria, mimo ze krotka. Ale to i pewnie lepiej.

A tam spamują. Jedynym aktywnym modkiem w tym temacie jest tompior, ja mam uprawnienia, bo bosalowi nie chcialo sie mnie przeniesc do ex moderatorow.

milano8 19-03-2009 17:30

mam pewne pytanie odnosnie bleacha tylko dla tych co ogladali zeby nie bylo ze spoil...

Ukryty tekst:
pod koniec 167 odcinka ichigo rani grimjjowa i na tym sie konczy odcinek i w nastepnym jest o nowym kapitanie, i ze wszyscy bohaterowie niby cali, ale gdzie to jest opowiedzianie i jak niby udalo im sie wydostac stamtad ?

GargoinX 19-03-2009 17:35

@Milano
To głupie fillery. Historia nie ma związku z głównym wątkiem. ;'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08.