![]() |
|
Mam pytanie mam 22 druida 21 mlvl (prawie 22) eq:Plate Armor, Plate Legs,Steel Helmet,Guardian Shield,Necro Rod i Leather Boots
Pytanie chyba jak każde Na czym Expić |
Cytuj:
Coś jeszcze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z takimi skillami idź na Cyce/Dwarfy Soldy. Teraz ja, ponownie. Gdzie DOBRZE i SZYBKO zarabiać? RP lv 47, 80/70 - skills. EQ: B robe, K legs, Demonka, BOHy, P ammy, W helmet, Eanch. Spears... Chodzi mi głownie 10-15k+/2h |
Cytuj:
1.Byłem na guardach i soldach i strasznie szybko leci mana. 2.MT Sternum jak zwykle zajęte 3.Elvenbane nie za duży lvl??? 4.I zostaja jeszcze te mino i cycki na poh tak to moze być dobre ale jak przejsc zeby na gs nie wejsc o to jest pytanie |
mam pytanie gdzie mogę expić 35 ED. Moje eq to: Crown Shield, Hailstorm rod, Blue Robe, Crown Helmet. Mój mlvl wynosi 34. Jeśli polecicie mi jakieś expowisko to powiedzcie mi jak głeboko mogę schodzić. I żeby było na + aczykolwiek nie musi być duży
PS. Czy dam radę Dl?? PSS. Gdzie będe miał bardzo duży plus? |
Mam 18 sorca z PACC, EQ to: Dark Helmet, Noble Armor, Plate Legs, Leather Boosts i Dwarfen Shield, expie na rotach koło Daszi ale to już mnie nudzi, nie wiecie gdzie można fajnie poexpić bez waste ?
|
Cytuj:
|
33 Royal Paladyn
Eq: blue legs vampire shield blue robe crusader helmet p amulet boh Skille: 72/58 gdzie expić na pacc?aby był w miare szybki exp. |
mam pytanie gdzie mogę expić 35 ED. Moje eq to: Crown Shield, Hailstorm rod, Blue Robe, Crown Helmet. Mój mlvl wynosi 34. Jeśli polecicie mi jakieś expowisko to powiedzcie mi jak głeboko mogę schodzić. I żeby było na + aczykolwiek nie musi być duży
PS. Czy dam radę Dl?? PSS. Gdzie będe miał bardzo duży plus? |
Elo wszystkim. Mam Sorca 45/48, ostatnio biłem mlvl ale już niedługo wybieram sie na expa. I właśnie mam problem z wybraniem miejsca na expa, takiego żeby nie wastować. Zauważyłem że wastuje z 500-1000 gp na piratach a na tomby boję sie chodzić z prostych przyczyn ;) Miałem zamiar od 55+ expić na Necromancerach/Dzinach to jest dobry pomysł? Doradzcie cos jak ktoś ma sorca i wie gdzie są dobre expowiska z których się wychodzi na plusie. Proszę szczególnie sorcow o wypowiedzenie się :p
Pozdro. |
Cytuj:
Exp + Kasa dość szybko, skille dośćdobre, dasz radę... Masz kaskę do wydania to jak chcesz szybki exp - duży waste to na Draagony idź wszystko wydaj. (: Teraz ja, podejście nr 03. Gdzie DOBRZE i SZYBKO zarabiać? RP lv 47, 80/70 - skills. EQ: B robe, K legs, Demonka, BOHy, P ammy, W helmet, Eanch. Spears... Chodzi mi głownie 10-15k+/2h |
Gdzie najlepiej expic na moich skillach 58/55? Bez pacca
Profesja knight.Lvl 21.Mlvl 4. Moje obecne eq : plate set , crimson sword,dwarven shield oraz buty zwykle. Jakie potiony brac? |
A ja mam pytanie ad. 29 elder druida. Podoba mi sie exp na mintwalin, ale na non-pvp czesto troche ludzi tam gania. Nie proponujcie mi mino na darashii, bo tam na minusowych poziomach jest prawie pewna smierc na tym lvlu
Co doradzicie? Ew. moge wybrac sie na jakis huncik z 70rp, ale gdzie? PS. wiem gdzie expic, ale moze podacie mi jakas miejscowe, ktorej nie znam, a exp i kasa beda lecialy mi lepiej;p |
Cytuj:
Roty pod Thais, Fibula Wez manapoty |
Odpowie mi ktoś? ;)
|
Cytuj:
|
Problem polega na tym że nie wiem na które niebieskie czy zielone B) ?
Druid to ma dobrze połowa potworów wrażliwa na lód- w tym djinny ;/ I co najważniejsze - Ma się zwracać! |
33 ED HAILSTROM ROD P SET.. Gdzie isc ? na jaka tombe ?
|
Profesja : Knight :sword:
LvL : 22 Mlvl : 4 Skille : 59 sword 55 shielding Eq: Plate Secik , Dwarven Shield , Crimson sword. Pacc :Nie mam 1.Gdzie expić moge expic? 2.Jakie potiony wziasc? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |
|