Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Galera_Warrior 29-12-2008 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2398487)
Gratz hahahahahhahha
fragi 100+
solo pewnie jeszcze powiesz
dodaj jeszcze ze przy kazdym fragu pomagalo ci 20osob
więc nie pierdziel tu ze to sa twoje fragi ty bys nigdy nie ubil takiego lvla solo
a comment vana to od razu mu powiedzialem ze jak go wklei to tak powiesz to sa doslownie moje slowa bo wy nigdy nie przyznajecie sie do bledow tylko wytykacie czyjes bledy nawet sie nie umiesz przyznac do tego ze padles 2x z rzedu tylko musisz miec jakas wymowke .
Cyaaaaa and Happy New Year

To jest to o czym mowilem. Takie zachowanie naogol rodzi sie z kompleksow, lub ze zlego traktowania w dziecinstwie. No zdarzaja sie wyjatki, ze ktos jest malo inteligentny. Dopiszcie sobie sami kto jest kim :)

Pajmol 29-12-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2398745)
To jest to o czym mowilem. Takie zachowanie naogol rodzi sie z kompleksow, lub ze zlego traktowania w dziecinstwie. No zdarzaja sie wyjatki, ze ktos jest malo inteligentny. Dopiszcie sobie sami kto jest kim :)

psycholog bez podstawowki sie znalazl juz mnie nie ran

Galera_Warrior 29-12-2008 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajmol (Post 2398828)
psycholog bez podstawowki sie znalazl juz mnie nie ran

Kończący Liceum* :>

Ripppppppahhhhh 29-12-2008 12:35

Piotrze Cieslaku ze Skierniewic, powiedz szczerze, zsolowales swoim 190 edkiem kogos z wiekszym lvlem niz 70? Tak sie sklada, ze ja wysolowalem moim pro 75 ed z sdkami po 450 95 ed i 95 rp. I ostatnio 20 osob na vencie bylo jak bylo z wami ob, ktore przegraliscie do zera.

@emeric

wejdz w dupe aynamie 3 razy glebiej to moze da Ci film jak mnie zabija, gonil mnie z 45 msem od hero cave na edron do miasta, majac sdki po 350 + tamten 120, od hero do wyvernow 3 razy bylem na hp moglem 10 razy pasc ale ucieklem. na wyvernach nie mialem manasow, anarth mi rzucil 3 bp dolecialem do bramy w edron wtedy wpadlo 5 asslickerow i gdy bylem 2 sqm od schodow dostalem combo za pol many i cale hp i padlem. Duzo wiesz o graniu, o pvp, o zabijaniu 100 lvli i wogole, to jest pewne. Twoj najlepszy frag to 66 ek, i to nie solo bo fraga ma tez 80 ek. Jesli konczysz liceum, to wydedukuj na ile to co piszesz jest zgodne z prawda

a btw, czemu przestales pisac na forum, ze bongo to scierwa, po tym jak Huxy napisal cos w stylu ' _/ Bongo ! ' ? bojazn to ludzka rzecz, bongo tego w tibii nie wyznaje

reasumujac, wszyscy jestescie 20 cm w dupie u Szwedow, wszyscy maja was w dupie i nigdy nie bedziecie tak respektowani jak Bongo.

Galera_Warrior 29-12-2008 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2398949)
Piotrze Cieslaku ze Skierniewic, powiedz szczerze, zsolowales swoim 190 edkiem kogos z wiekszym lvlem niz 70? Tak sie sklada, ze ja wysolowalem moim pro 75 ed z sdkami po 450 95 ed i 95 rp. I ostatnio 20 osob na vencie bylo jak bylo z wami ob, ktore przegraliscie do zera.

@emeric

wejdz w dupe aynamie 3 razy glebiej to moze da Ci film jak mnie zabija, gonil mnie z 45 msem od hero cave na edron do miasta, majac sdki po 350 + tamten 120, od hero do wyvernow 3 razy bylem na hp moglem 10 razy pasc ale ucieklem. na wyvernach nie mialem manasow, anarth mi rzucil 3 bp dolecialem do bramy w edron wtedy wpadlo 5 asslickerow i gdy bylem 2 sqm od schodow dostalem combo za pol many i cale hp i padlem. Duzo wiesz o graniu, o pvp, o zabijaniu 100 lvli i wogole, to jest pewne. Twoj najlepszy frag to 66 ek, i to nie solo bo fraga ma tez 80 ek. Jesli konczysz liceum, to wydedukuj na ile to co piszesz jest zgodne z prawda

a btw, czemu przestales pisac na forum, ze bongo to scierwa, po tym jak Huxy napisal cos w stylu ' _/ Bongo ! ' ? bojazn to ludzka rzecz, bongo tego w tibii nie wyznaje

reasumujac, wszyscy jestescie 20 cm w dupie u Szwedow, wszyscy maja was w dupie i nigdy nie bedziecie tak respektowani jak Bongo.

Mnie zastanawia tylko co w tobie powoduje taka nienawisc do ludzi? Przemoc rodzinna czy co? Dla ciebie kazdy kto jest przeciw bongo = asslicker. A nie pomyslales moze ze sami sobie narobiliscie wrogow? Swoim nieuzasadnionym kozaczeniem i robieniem z siebie bogow. :)

@Edit
Apropo Huxego. Od wczoraj nei czytalem postow bongo na tibia.com, ale ok chetnie.

Ripppppppahhhhh 29-12-2008 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2398993)
Mnie zastanawia tylko co w tobie powoduje taka nienawisc do ludzi? Przemoc rodzinna czy co? Dla ciebie kazdy kto jest przeciw bongo = asslicker. A nie pomyslales moze ze sami sobie narobiliscie wrogow? Swoim nieuzasadnionym kozaczeniem i robieniem z siebie bogow. :)

@Edit
Apropo Huxego. Od wczoraj nei czytalem postow bongo na tibia.com, ale ok chetnie.

jestesmy bogami, nie robimy sobie wrogow. polowa iridii ma nas za przyjacioll, a Ty wchodzisz w dupe komu popadnie i kupiles postac = jestes zerem.

bez odbioru.

Galera_Warrior 29-12-2008 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2398998)
jestesmy bogami, nie robimy sobie wrogow. polowa iridii ma nas za przyjacioll, a Ty wchodzisz w dupe komu popadnie i kupiles postac = jestes zerem.

bez odbioru.

na 30 levelu.

Teraz male podsumowanie:

Jestes nikim tylko pizda ktora zostawia kumpli na placu boju
S*******asz jak szmata, i kozaczysz tylko jak jestes z teamem
Ciezki z ciebie fighter ale tylko w miejscach gdzie masz 1000 noob charow
Pierdolisz o asslickowaniu, a tak naprawde zazdroscisz ze ktos oprocz ciebie przyjazni sie/zna kogos dobrze ustawionego
Masz takie pro pvp ze cie zjechali z 75lv~ do 67
Gadasz na virona i innych no lajf a sam na*******asz w nocy bo w dzien nikt ci nie daje expic

i na koniec twoj kochany "fail" ;D

Pajmol 29-12-2008 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2399020)
na 30 levelu.

Teraz male podsumowanie:

Pierdolisz o asslickowaniu, a tak naprawde zazdroscisz ze ktos oprocz ciebie przyjazni sie/zna kogos dobrze ustawionego
Gadasz na virona i innych no lajf a sam na*******asz w nocy bo w dzien nikt ci nie daje expic

Don toro
Dec 29 2008, 12:58:36 CET Killed at Level 165 by Xermvis
and by Bard Argon
hehe twojego boga zabilem znaczy nie aj bo te huje co kradna fragi

Mendolina 29-12-2008 13:26

Kupił Emerica na 30 lvlu, a potem dwóch jeszcze z Silvery grało na nim xD i się chwali, że ma 100 lvl OSPAKDKSAK. Zaczął dostawac po du*ie na Silverze to próbował każdemu wjeżdżac na forach. Nie umie przegrywac, dlatego się chłopak denerwuje. Mówiłem dajcie sobie z nim spokój bo dziecko potrzebuje lekarza, skoro tak reaguje :baby:

Ripppppppahhhhh 29-12-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2399020)
na 30 levelu.

Teraz male podsumowanie:

przyjazn w tibi, im lovin' it.

mam pro pvp, a ze zjechali mnie 10 lvli bo wpadlo 10 osob ktore maja na pol combo cala moja mane i hp, to sie nie dziw

nigdy nie gralem po 1 w nocy

zawsze mamy 5 noobcharow

ze ucieklem wam bo nie umiecie trapnac w 15 osob 70 edka to nie moja wina

www.translate.pl wprowadz slowo FAIL, na polski.

Dec 29 2008, 12:58:36 CET Killed Don Toro at Level 165 unjustified

ZwirekM 29-12-2008 13:38

Zastanawiajace jest to ze od moze 50 stron + ciagle tylko o bongo :D Przeciez to plotki z iridi ;/ Jak bys emeric pomyslal to iridia > bongo jak to huxor powiedzial. Niszczymy ten server systematycznie :) Jak swiss watch!

Emeric nie masz argumentow powtarzasz sie , nie czytasz dokladnie i ty kurwa chcesz liceum skonczyc? Ja koncze cos podobno "gorszego" a sadze ze jestem madrzejszy od ciebie i nie robie takich BYKOW gramatycznych jak ty.

NAUCZCIE SIE PISAC PO POLSKU! anaflabetyzm internetu...

NA KONIEC KURWA MAC! ELKAESIAK sluchaj...
Mowisz ze sie boimy isc na open battle. Pamietasz ob z torcida? my 50 lvl'e oni 100 a kto wygral? My tylko ze potem wpadlo polowe servera po nas wiec skoncz pierdolic kolejny polaczku wchodzacy w dupe aynamie zeby tylko moc pograc na tym serwie. /care ;[

Firgasto 29-12-2008 14:00

Odwrotnie: Bongo > Iridia

dzbanoln 29-12-2008 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2398745)

Dzieki Twoim postom wiemy kto jest kim!

I tak teraz z pomoca Wincentego i jego propagandy:cup: nie ma juz innej opcji niz bongo > iridia.
Hail Wincenty :cup::cup:

Pajmol 29-12-2008 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzbanoln (Post 2399196)

I tak teraz z pomoca Wincentego i jego propagandy:cup: nie ma juz innej opcji niz bongo > iridia.

dzieki WINCENTowi bedziemy slawni nawet murzyni co nie maja tv nas beda znac wywiady autografy,szampan dziwki,jacuzzi itp
dzieki wincent!
macie moja fotke juz(taka 1 oznaka sławy)
http://www.fotka.pl/profil/torress16...6cdbd0aa9d2677

-Phoenix- 29-12-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2399039)
mam pro pvp, a ze zjechali mnie 10 lvli bo wpadlo 10 osob ktore maja na pol combo cala moja mane i hp, to sie nie dziw

93 dni musisz poczekać na takie wyznania smyku;)

Zetraksos 29-12-2008 16:59

czesc chlopacy i dziewczyny co slychac?

Vincento_Vampire 29-12-2008 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzbanoln (Post 2399196)

a wienc od dzis nie jest jurz w modzie muwienie rze jestem kielk od teraz jestem Galera_Warrior hehehehehehehehehe:cup::cup::cup::confused:

a tak wogule to ruwnanie jest zle powinno byc

WINCENT > bongo > iridia > nezio
heheheheheh rzarcik sceniczno propagandowy:evul:

Wasz szczerze,
Shane

~

Pajmol 29-12-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2399411)
a wienc od dzis nie jest jurz w modzie muwienie rze jestem kielk od teraz jestem Galera_Warrior hehehehehehehehehe:cup::cup::cup::confused:

Wasz szczerze,
Shane

~

ja sie zgadzam i sie prosze nie wyzywaj tak ze ty galera worior-,-,-

Kiełek 29-12-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 2399411)

Wasz szczerze,
Shane

~

fax ale ox dobra
tak btw
http://www.youtube.com/watch?v=l4nglgHoa5g&NR=1

Kakej92 29-12-2008 20:03

a tak btw. to mam filmik z openy z Wielką Szanowaną Przez Szwedów Torcidą. Jak ktos chce to pisac na priv! A tak Ty Galera cos tam, ktos up powiedzial ze to Bongo ma respect i ma racje, bo powiec mi czy kiedykolwieg Huxy albo ktos inny z Jego teamu napisał o Was dobre zdanie? (to sie czyty tez i Virona)

Całuje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24.