![]() |
|
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ale jak co, to zapraszam do mnie na herbatke, przy okazji pokaze wam moja kolekcje figurek z M&A ^^ @DMC A ja tam wole Dantego niz Nero. Jakos wqrwia mnie to ze jest taki podobny do Dantego, no i ogolnie jest taki beznadziejny w walce (lepszy styl ma Dante). :p |
Cytuj:
... .. . No co? Tylko pytam. |
Bleach 350#
Ukryty tekst:
@Pacz masz tam jakieś łądne zboczone dziew. :D? labo chociaż yaoistki,... |
@bleach milano
Nie pojmuje jak w tej sytuacji można sie zastanawiać czy to są filery czy nie. Przecież to oczywista oczywistość. @Que Osz ty niedobry loliconie! |
Odezwał sie hetero zoofil : p
hentaie i nie-loli FOR THE WIN! |
Cytuj:
|
Ja też nie przepadam za loli. Tzn nie lubie loli z kilkoma(mniej niż 5-cioma) wyjątkami.
|
Hahahaha, i tu jest moja przewaga nad wami! Wy potrzebujeciu u pacza młodszej siostry , zboczonych dziewczyn, a mi sam Pacz wystarczy!Afterparty u Pacza FTW!
@Gangrel To biore się za oglądanie. Ściągałem na ślepo, więc się ciesze że coś dobrego trafiłem. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
@Kuma prócz paru wyjątków nie kręcą mnie a)płaskie dziewczyny b)Loli c)wyglądające jak Loli d)all powyższe : p |
Płaskie loli?
C! |
oplaca sie ogladac te fillery czy waste time ?
|
Fillery to strata czasu.
Nipah~! Corgar Frizz |
C-C-C-COMBO BREAKER!
wracamy do gry XD Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wlasciwie dowiedzialem sie o tym niedawno, ze mam w klasie dziewczyne otaku. No i ogolnie spodobalo by ci sie jej zachowanie, jak bys ja blizej poznal ;) |
Fotka plz : p
|
@Rayza
Spoko, na jutro sprubuje skolowac. ;) @topic Oczekiwania na mange Naruto... Zaraz wykituje z niecierpliwosci... |
@Pacz
Jeśli czekasz na najnowszy chapter, to oświadczam ci że na onemanga jest już od rana ;p Nipah~! Corgar Frizz |
Nie no bez jaj... Niewiem czemu, ale nie moglem wbic na onemanga (jakis blad ktory nadal mi sie wyswietla, tzn. nie moze wyswietlic strony). x.X
Zobaczymy na shippuuden.pl. Jak nie to chyba sie postrzele :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53. |
|