![]() |
|
Cytuj:
1.Dwarfy Soldiery !! |
knight, facc, 45lv, 67/62, eq srednie bs, golden arm, medusa, boh,knight legs, crusader helmet, platinum amulet. Gdzie expic z duzym zyskiem?
|
Cytuj:
|
Na jakie djinny lepiej dla sorca? Będzie sie zwracać? gdzie najlepiej by mi sie zwracała kasa? gdzie dobrze robić dla sorca lootbagi? Oplaca sie na necro?
- Odpowiedzcie na up pytania :) |
Druid (eq: B robe i legi, fur boots i dragon shield)
Lvl 45 Mlvl 39 Shield 41 Gdzie mam expić :D ? Już nie mam pomysłów (facc od 8 lipca pacc) |
Witajcie! :)
Profesja : Knight Level : 45 Skille : 73/72 Mlvl : 5 Proszę o podanie miejsc gdzie mogę expić zarówno na faccu i na paccu(którego kupuje 20 czerwca). Dziękuje i pozdrawiam, mob. |
Mam 50 elder druida. Od około 10 leveli siedze na tombie i już mi to brzydnie. I tu nasuwa się pytanie, gdzie mam expić?:)
Proszę o sensowne odpowiedzi. |
Oj chyba juz lepiej zakładać nowe tematy bo tu raczej nikt nie odpowie... :confused:
|
@-Ogorek-
guardy/cyclopy pod mnt sterum/ undeady pod mnt sterum/poh/dragi z icicle/ @mob Ef/Mintwalin/Guardy/Poh @Kyox Dragi/Crystal spidery/Necro/Frost dragon hatchlingi/vamp hell/ |
34 ED Expie caly czas na Cyclopolis. Mam 12 k w depo. BYlem na bagnach -2 ale tam zmudnie sie wbijał ten exp.. GDZIE ? P set
|
Up
tomby, poza tym poszukaj z poradnikach, tam na 100% cos bedzie |
PACC
Profesja: Elite Knight Lvl: 34 Skille: 75/73 EQ: Bright Sword, DSM, Demon Shield, K Legs, Warrior Helmet, Fur Boots Zastanawiam się, czy dałbym rade na Banucie bez większego waste, ponieważ prawie całą moją kasę wydałem na eq. Lub może jakieś inne miejscówki, na których dużo zarobię i nie zwastuje za dużo? @Down: Trolle pod Ab', Dwarfy w Kazzo, Swamp Trolle nieopodal Venore. |
Pytanie
Mam druida na poziomie 8, gdzie moge expic prosze o szybka odpowiedz
|
Zależy gdzie jesteś jak w thais to idź na trolle na wschód od thais (prawo) potem ok. 10-12 lvl jak wolisz idź na północ tak j:)est taka budka i jak zejdziesz i pójdziesz w gore to masz rotwormy ;D
@up2 A na dragach już byłeś?? Bo znam gości z takim lvl i na cyce chodzą xD |
mam 73 palla skille 80/60 zastanawiam się czy dał bym rade na wrl???
|
Tak, leć na te Warlocki... Napewno nie bedzie wasta ani nie padniesz... Na wrl chodzą 100 + magiczne profesje a ty tam sie wyrywasz palkiem... :D
|
56RP 80/65, Gdzie expić? Tomby odpadają. Chcę wychodzić na lekki +, ale żeby lvl też trochę rósł. Proszę o szybką odpowiedź.
|
Profesja: Knight
Lvl: 35 Skille: 64/64 EQ: Fire Axe, C Armor, Medusa shield, K Legs, Warrior Helmet, Leather Boots,Scarf Postaman mam wykonany. Pytanie gdzie expić? Potrzebny mi jest też zarobek z powodu chwilowego niskiego budżetu. |
@up
Jeżeli chcesz zarobku, to najlepsza będzie banuta ;) super exp jak na twój lvl a kasa jeszcze lepsza :p Pozdrawiam |
To teraz ja prosiłbym o pomoc gdzie expić :p
61 palek bez PACC, wykonany postman Skille 78/57 Eq:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:06. |
|