Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Xamianowa 17-10-2009 14:54

shield zdecydowanie

Dzidzia2 17-10-2009 15:06

http://img62.imageshack.us/img62/9696/dlegs.png

Pomocny_Duszek 18-10-2009 15:55

Bier "Musk" jak jest do wyboru przyda ci sie najbardziej.

Voyphox 18-10-2009 19:39

Demon Legi ;)

montura 18-10-2009 19:42

http://www.nume.pl/images/8lhm9ayfwm4zv00u5z.png

A co tam, pochwale się ;]

Pomocny_Duszek 18-10-2009 21:44

@up

Co to jest.

mYchas 18-10-2009 21:56

up
Wejdź i zobacz zamiast kleić durnia

montura
w czym masz neta i ile płacisz miesięcznie?

montura 19-10-2009 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2669408)
up
Wejdź i zobacz zamiast kleić durnia

montura
w czym masz neta i ile płacisz miesięcznie?

Mam to doliczone do czynszu, więc trudno mi powiedzieć. Dostawcą jest dialog.

Voyphox 19-10-2009 05:45

Predzej czy pozniej sie o tym dowiecie wiec napisze odrazu :P

http://i57.photobucket.com/albums/g2.../demonlegi.jpg

Puff 19-10-2009 12:09

no no "pogiezetowac sakrafajsa " ;)

Pomocny_Duszek 19-10-2009 13:11

Qrwa jak mozna wziac takie denne legi >< nie rozumiem trzeba byc idiota xD

Eneris 19-10-2009 13:29

kurwa Karol masz wpierdol ...

12:47 Kaargon [175]: za to ze masz
12:47 Kaargon [175]: bpp
12:47 Kaargon [175]: na wocie
12:47 Kaargon [175]: 2kk
12:47 Kaargon [175]: za to ,ze znasz youenna
12:47 Kaargon [175]: wiec 4kk

Fan_Dzidzi2 19-10-2009 14:27

bpp?

przenies chary na furore najwyzej : P

http://img10.imageshack.us/img10/8103/45169118.jpg

Voyphox 19-10-2009 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocny_Duszek (Post 2669660)
Qrwa jak mozna wziac takie denne legi >< nie rozumiem trzeba byc idiota xD

Ja nie rozumiem jak mozna nie rozumiec tak prostej i klarownej sprawy ;)

Eneris 19-10-2009 23:17

na furore? tylko wtedy jak te niklasy kutasy się tu przeniosą

Silverr 20-10-2009 18:42

17:15 You advanced from Level 149 to Level 150.
;)

Kreatyna3000 20-10-2009 19:01

siemka wrocilem ;)

Razor_Vis 20-10-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2670103)
na furore? tylko wtedy jak te niklasy kutasy się tu przeniosą

Nie tylko Niklas ;) Nemtor też raczej coś kombinuje http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2795326 skoro chce sie skontaktowac z Xespozem

AwangardowyKaloryfer 20-10-2009 21:07

Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych.

Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie?:)
Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =]
Żegnam;>

Razor_Vis 20-10-2009 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2670482)
Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych.

Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie?:)
Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =]
Żegnam;>

Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja ;). Kiedys Etteron z Inshon. Teraz musi niezle Andrzejowi pucować żeby tutaj grać jak widać. Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie.
Pytanie co wam to dało ? ten 70 + nie zagrażał nikomu.
Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika. I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów.

Pytania do Rayla :
Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ? :D:D:D
I jak ostrego orgazmu dostaleś z powodu tego że zrookowaleś mojemu rlowi hara?? pewnie caly pokój wymalowany na biało świeżą farbą własnej roboty:D

Voyphox 20-10-2009 22:12

> Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja.

Jezeli w ogole to nie taki nowy

> Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie.

Bardzo slodko :)

> Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika.

Zawsze tak pisaliscie, zawsze bylo na odwrot, zawsze my na gorze, nie wiem po co te smety -.-

>I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów.

Przerobiony temat.

>Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ?

zadaj mu na tibii, nie ma konta na tibii.pl

Razor_Vis 20-10-2009 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2670545)
> Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja.

Jezeli w ogole to nie taki nowy

> Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie.

Bardzo slodko :)

> Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika.

Zawsze tak pisaliscie, zawsze bylo na odwrot, zawsze my na gorze, nie wiem po co te smety -.-

>I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów.

Przerobiony temat.

>Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ?

zadaj mu na tibii, nie ma konta na tibii.pl

A po co mam gadać z jakimś frajerem który sprzedał by matkę po to by grać na Furorze ?. Nie gram tutaj zal robić jakiego kolwiek hara tutaj i logować na tym świecie. Strata czasu. Bawicie się dalej w huntowanie za nic czyli przykładowo : Podkładanie jakis 6 lv i bicie nimi ludzi a potem zbieranie paymentu za ubicie nooba , podstawianie jakis kozaków typu Bakuś który wyjezdza z grozbami za nic itp. Nareszcie moge się wyżyć za te wszyskie problemy które przyspożyła mi wasza gildia.

alahakbar 20-10-2009 22:42

Człowieku... nie chce Ci ublizac, ale jakim trzeba byc glupcem zeby dac passy do swojej postaci komukolwiek... a juz tym bardziej raylowi. Tak bardzo chciales pograc ze zdecydowales sie na cos tak glupiego? A ten twoj post? Przeciez to jest placz dziecka ktoremu zabrano lizaka. Ogarnij sie a moze wyjdzie ci to na dobre, np skonczysz z tibia i zajmij sie zyciem czy czyms tam zamiast spamowac na forum 24/h

Bez urazy, pozdro.

Napster 20-10-2009 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez montura (Post 2669256)

Wrocławskie E-wro ;)?

Fan_Dzidzi2 20-10-2009 23:49

jak tepym trzeba byc zeby dac komus passy lol, tymbardziej raylowi

montura 21-10-2009 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Napster (Post 2670616)
Wrocławskie E-wro ;)?

O ile dobrze kojarzę E-wro to taka większa siec (coś jak DC) i tam te 100 Mbps jest tylko wewnątrz niej. A ja mam tyle wszędzie ;p

@Awangardowy
Naprawdę nie wiem co Ty sobie myślałeś dając Raylowi te pasy, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaką bekę ludzie mieli z Ciebie na Vencie.

dopalacz.Vis 21-10-2009 00:03

Cytuj:

Gz Silveros!

Żegnam;>

""Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra"" i co pograles sobie debilu ? Przyszedles tu pare miesiecy temu na forum, rżnąłeś kozaka co ty kurwa nie wiesz o furorze, kogo ty nie znasz, co ty kurwa nie widziales. Swoim niewyparzonym ryjem wkoncu kogos zdenerwowales i Gremar cie ustawił. A na koniec oddajesz passy jak ostatni DEBIL jakiemus plebowi co Ci chara okrada. Jak dla mnie nie ogarniasz tej gry, nie umiesz przeżyc w tej dzungli jaka jest furora, znajdz inny serwer najlepiej non-pvp.

@razor_vis

Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika.

Po co maja walczyc jak idioci samowolnie passy oddają ? :D:D:D

Razor_Vis 21-10-2009 00:29

Cytuj:

Gz Silveros!

Żegnam;>

Mówiłeś że podałeś mu passy ale zaraz potem je zmieniłeś w obawie przed hackiem ;s
Zdecyduj sie bo inaczej mi piszesz na gg a inaczej na forum ;p

Diablord 21-10-2009 02:01

Cytuj:

Gz Silveros!

Żegnam;>

o.O dac passy Raylowi (najwiekszemu noobowi furory) i liczyc na to ze zdejmie hunta?! Epic fail xDDDDDDDDDDD
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
-Albert Einstein

Dzidzia2 21-10-2009 06:30

nic dodac nic ujac xd

Sienx 21-10-2009 15:08

A ja dodam... właśnie to

Diablord 21-10-2009 18:48

Oct 21 2009 -
Today, 4963 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain.

Kto dostal banana na furorze?

Dzidzia2 21-10-2009 18:57

Averkania
Evo Muri
Van Soyer

i paru innych xd

Viitro 21-10-2009 21:22

Kłakpłat aka Laqpat;p

Veltaxio 21-10-2009 21:38

Dac passy raylowi, najwiekszemu oszolomowi furory bezcenne, janusz pamietaj o kara musi byc 8o

//Emeryt ;)

AwangardowyKaloryfer 21-10-2009 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alahakbar (Post 2670566)
Człowieku... nie chce Ci ublizac, ale jakim trzeba byc glupcem zeby dac passy do swojej postaci komukolwiek... a juz tym bardziej raylowi. Tak bardzo chciales pograc ze zdecydowales sie na cos tak glupiego? A ten twoj post? Przeciez to jest placz dziecka ktoremu zabrano lizaka. Ogarnij sie a moze wyjdzie ci to na dobre, np skonczysz z tibia i zajmij sie zyciem czy czyms tam zamiast spamowac na forum 24/h

Bez urazy, pozdro.

Diablord ,Tobie też dzięki za szczerość. Chciałem mu dać ,żeby zobaczyć ,czy jest dzieckiem ,czy nie. Tylko tyle ,jak widać jest nim;).
Pucuje się 20k z mojej postaci.

alahakbar
jest jedna sprawa ,nie płaczę ,chciałem się just pożegnać. 2 mam real życie ,a w tibię i tak czynnie nie grałem ,chciałem tylko pokazać bywalcom forum ,że nie opłaca się wchodzić na furorę ,bo to jest bezsensowne.
oddanie pasów ,kiedy się \nie gra ,człowiekowi (jak wynikało z rozmowy na poziomie) nie było dla mnie głupim pomyśłem ,myślałem ,że może zdejmie hunta ,a może coś popkuje i to all. Jednak się myliłem ;)

dopalacz.Vis 21-10-2009 23:14

/\

nie pierwszy nie ostatni...

Kreatyna3000 22-10-2009 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2671154)
Dac passy raylowi, najwiekszemu oszolomowi furory bezcenne, janusz pamietaj o kara musi byc 8o

//Emeryt ;)

umyj zeby wariacie

Voyphox 22-10-2009 23:52

Kumsztyk

Oct 22 2009, 19:19:01 CEST Slain at Level 217 by Aniol Miecza, Belyssis, Infamia Nitroraptor, Iron Stysiek, Lisek Van Liden, Mirh and Opi Fex.

Ten gosc ( nowy owner ) poprostu mi zrobil w glowie balagan. Mowi mi bym sie schowal w "tej mojej tibii" i w "moich czterech scianach" i gral skoro takie jest moje powolanie. Wiecie, wszystko fajnie, ale mowi to gosc CO WYDAL 1200 ZL NA CHARA :D:D:D:D:D:D

Razor_Vis 23-10-2009 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2671827)
Kumsztyk

Oct 22 2009, 19:19:01 CEST Slain at Level 217 by Aniol Miecza, Belyssis, Infamia Nitroraptor, Iron Stysiek, Lisek Van Liden, Mirh and Opi Fex.

Ten gosc ( nowy owner ) poprostu mi zrobil w glowie balagan. Mowi mi bym sie schowal w "tej mojej tibii" i w "moich czterech scianach" i gral skoro takie jest moje powolanie. Wiecie, wszystko fajnie, ale mowi to gosc CO WYDAL 1200 ZL NA CHARA :D:D:D:D:D:D

Za co wy go lejecie ;>?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05.