![]() |
|
shield zdecydowanie
|
|
Bier "Musk" jak jest do wyboru przyda ci sie najbardziej.
|
Demon Legi ;)
|
|
@up
Co to jest. |
up
Wejdź i zobacz zamiast kleić durnia montura w czym masz neta i ile płacisz miesięcznie? |
Cytuj:
|
Predzej czy pozniej sie o tym dowiecie wiec napisze odrazu :P
http://i57.photobucket.com/albums/g2.../demonlegi.jpg |
no no "pogiezetowac sakrafajsa " ;)
|
Qrwa jak mozna wziac takie denne legi >< nie rozumiem trzeba byc idiota xD
|
kurwa Karol masz wpierdol ...
12:47 Kaargon [175]: za to ze masz 12:47 Kaargon [175]: bpp 12:47 Kaargon [175]: na wocie 12:47 Kaargon [175]: 2kk 12:47 Kaargon [175]: za to ,ze znasz youenna 12:47 Kaargon [175]: wiec 4kk |
|
Cytuj:
|
na furore? tylko wtedy jak te niklasy kutasy się tu przeniosą
|
17:15 You advanced from Level 149 to Level 150.
;) |
siemka wrocilem ;)
|
Cytuj:
|
Gz Silveros!
Meros tu. Chaiałbym się pożegnać z ludźmi ,których darzyłem szacunkiem tj. Thor~ ,Silveros ,Razor Vis ,Libi Galiverle ,Dawid Do ,Syf Zor i wielu innych. Oraz podzielić się fajną anegdotką dotyczącą Vision. Otóż dziś zostałem zaspamowany przez Rayla Legendę Furory (legenda ,jak chuj...). Poprosił o passy ,twierdząc ,że odwoła hunta i sobie pogra. Myślę ,chłopak nie jest małolatem ,najwyżej coś poora. Po długim namyśle stwierdziłem ,że może mi go nawet haknąć ,i tak nie gram. Ok godziny 19:30 dostaje info od rl'a ,że mam haka. Odzyskuję postać i jakimś cudem ktoś zna do niej maila i all. Dziwne ,nie?:) Mimo wszystko zakończyło się to rooknięciem chara. Chciałbym zadać jedno pytanie ,mianowicie ,warto było? Pokazać się ze strony dziecka ,rookującego postać z powodu braku pomysłów na życie? Dla mnie jest to żenada =] Żegnam;> |
Cytuj:
Pytanie co wam to dało ? ten 70 + nie zagrażał nikomu. Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika. I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów. Pytania do Rayla : Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ? :D:D:D I jak ostrego orgazmu dostaleś z powodu tego że zrookowaleś mojemu rlowi hara?? pewnie caly pokój wymalowany na biało świeżą farbą własnej roboty:D |
> Rayl nowy wylizywacz rodzynów z Dupy Andrzeja.
Jezeli w ogole to nie taki nowy > Awangardowy też dziekuje za grę jak sie namyslisz możesz sharować ze mną hara na innym świecie. Bardzo slodko :) > Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika. Zawsze tak pisaliscie, zawsze bylo na odwrot, zawsze my na gorze, nie wiem po co te smety -.- >I tak skończy się to tak że albo przyjdą walczyć z wami z innych światów albo sami siebie zaczniecie na*******ać z nudów. Przerobiony temat. >Zabijesz matkę krzesłem jeżeli Andrzej ci każe ? zadaj mu na tibii, nie ma konta na tibii.pl |
Cytuj:
|
Człowieku... nie chce Ci ublizac, ale jakim trzeba byc glupcem zeby dac passy do swojej postaci komukolwiek... a juz tym bardziej raylowi. Tak bardzo chciales pograc ze zdecydowales sie na cos tak glupiego? A ten twoj post? Przeciez to jest placz dziecka ktoremu zabrano lizaka. Ogarnij sie a moze wyjdzie ci to na dobre, np skonczysz z tibia i zajmij sie zyciem czy czyms tam zamiast spamowac na forum 24/h
Bez urazy, pozdro. |
Cytuj:
|
jak tepym trzeba byc zeby dac komus passy lol, tymbardziej raylowi
|
Cytuj:
@Awangardowy Naprawdę nie wiem co Ty sobie myślałeś dając Raylowi te pasy, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaką bekę ludzie mieli z Ciebie na Vencie. |
Cytuj:
@razor_vis Tak wlaśnie walczy Vision - 0 pvp lepiej rookowac hary przeciwnika. Po co maja walczyc jak idioci samowolnie passy oddają ? :D:D:D |
Cytuj:
Zdecyduj sie bo inaczej mi piszesz na gg a inaczej na forum ;p |
Cytuj:
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." -Albert Einstein |
nic dodac nic ujac xd
|
A ja dodam... właśnie to
|
Oct 21 2009 -
Today, 4963 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play during the last couple of weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. For this reason, complaints about these punishments are in vain. Kto dostal banana na furorze? |
Averkania
Evo Muri Van Soyer i paru innych xd |
Kłakpłat aka Laqpat;p
|
Dac passy raylowi, najwiekszemu oszolomowi furory bezcenne, janusz pamietaj o kara musi byc 8o
//Emeryt ;) |
Cytuj:
Pucuje się 20k z mojej postaci. alahakbar jest jedna sprawa ,nie płaczę ,chciałem się just pożegnać. 2 mam real życie ,a w tibię i tak czynnie nie grałem ,chciałem tylko pokazać bywalcom forum ,że nie opłaca się wchodzić na furorę ,bo to jest bezsensowne. oddanie pasów ,kiedy się \nie gra ,człowiekowi (jak wynikało z rozmowy na poziomie) nie było dla mnie głupim pomyśłem ,myślałem ,że może zdejmie hunta ,a może coś popkuje i to all. Jednak się myliłem ;) |
/\
nie pierwszy nie ostatni... |
Cytuj:
|
Kumsztyk
Oct 22 2009, 19:19:01 CEST Slain at Level 217 by Aniol Miecza, Belyssis, Infamia Nitroraptor, Iron Stysiek, Lisek Van Liden, Mirh and Opi Fex. Ten gosc ( nowy owner ) poprostu mi zrobil w glowie balagan. Mowi mi bym sie schowal w "tej mojej tibii" i w "moich czterech scianach" i gral skoro takie jest moje powolanie. Wiecie, wszystko fajnie, ale mowi to gosc CO WYDAL 1200 ZL NA CHARA :D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |
|