![]() |
|
No bo przecież w Hiszpanii to się za darmo gra i piłkarzy sprowadza.
Kiedyś się kłóciliśmy, czy Serie A > Premiership. Teraz Primera Division. Ile jest zespołów angielskich w LM ? Która liga zajmuje pierwsze miejsce wg. rankingu UEFA czy tam FIFA ? Angielska. No i dobra. Dlaczego tylu ludzi inwestuje w ligę angielską, a nie np. w hiszpańską ? Bo angielska jest najlepsza. Najbardziej atrakcyjna. Tam gra się twardo, szybko. |
Cytuj:
Ten Kto Lubi Piłke Angielską ten bedzie lubiał Angielską a ten kto lubi Hiszpańską ten bedzie lubiał Hiszpańską i co mam sie przerzucić na piłke Angielską bo jest ''najlepsza''? |
Kłóćcie się, kłóćcie, ciekawe co powiecie, jak drugi rok z rzędu finał Ligi Mistrzów będzie: Anglia - Anglia ;)
|
Nie wiem jak inni, ale ja powiem "A nie mówiłem?".
|
A ja nic nie powiem, bo nie będzie :)
|
A ja tylko czekam, aż UEFA wprowadzi przepis "6+5".
|
Mojim zdaniem 6+5 to przepis idiotyczny bo od tego sa reprezentacje ale i tak nie odbije to sie na zadnym klubie z top 4 bo najszybciej to bedzie wprowadzone za 4-5 lata a wtedy kluby beda juz przygotowane na to
|
Cytuj:
A co do tematu, to Anglia > Hiszpania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Źle przeczytałem. Myślałem, że tam jest "mówiłem".
|
Czemu Wenger 2 kolejki temu wypowiadał się że nikt nie ma szans dogonić MU... a teraz po dwóch porażkach United, stwierdza że szanse na mistrza ma nawet Arsenal? : P
Jak na moje w walce o mistrza zostały 2 zespoły, Chelsea nie wykorzystała swojej szansy... poza tym wątpię, że Manchester jeszcze coś wdupi :P |
Cytuj:
|
Osrane reprezentacje. Przez nie weekend bez Premier League będzie :/
|
Cytuj:
W dupie wtedy oni kłócili się, że i tak liga angielska >liga Hiszpańska a to było jakieś 3 czy 4 lata temu. Ja na szczęście aż tak zakłamany nie jestem jeśli chodzi o poziom to Premierszips>Liga (c)Hiszpańska. Ale tylko "osiągnięcia" Bo czasem zęby bolą jak się ma oglądac tłuków grających na taktykę. Jebnij do przodu zgarnie to wierzowiec i może coś sie wyskrobie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Straznik 1:0 Pixik Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Graaamy na Ruuuuda może się uuuuuuuuuuuda" ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |
|