![]() |
|
czesc suovik ! ja suovika juz rozkminilem ! on chce zwrocic na siebie uwage 8o8o
kozak co ?? |
A myślałem siedząc na helheim czemu ten niedojebany burak nie pisze już nic
Polska! |
Kubica 1 ^^
|
Pojeb!
cześć SuowiQ! 4 minuta! ALE FART JA JEBE |
@Bioły ejkej " mam gorzałe i leże na śmietniku jest fajnie "
chuj Ci w dupeeeeee POLSKAAA <Bum Bum Bum> |
Kurwa Jebana MaĆ
|
W plecy ;/
|
Biały jebana kurwo twoja wina bo grają w Białych koszulkach
MY CHCEMY GOOLAAAAAA |
1:0 Dla niemców
@Slovik - nie pierdol, to tylko mecz. ( i teraz zostane niemiłosiernie zjechany ). |
Cytuj:
|
Wiesz, ja piłkę traktuję z dystansem. To poprostu sport, a to, że ktoś bije kogoś innego, bo jest za innym klubem to powód do smutku i rozpaczy.
|
Cytuj:
|
Ale moja matka przeżywa ten mecz. Cały czas krzyczy - Olek wyłącz tą jebaną tibie, chodz tu oglądaj, GOOOOL - NIE MA, NO DAWAJCIE CHŁOPAKI, GOOOOL! a ja takie brechty z tego ;d
|
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=m7dsr0xl9nui3u6x
Hahaha, żałosne jak chuj, popatrzcie jak to robią ludzie Krzynówka. |
BUAHAHHAHHA, Youen zajebisty jestes.
'I tego plate arma jak zajebał z methoda XD |
Haha Brawo Dudka zajeb tego pedała
|
21:44 Youen [160]: TO PO TYCH KIELBASKACH
21:44 You lose 3 hitpoints. 21:44 Youen [160]: NIEMIECKICH 21:44 Youen [160]: MNIE TAK ORA POIOSN MAUAHAHAHAHAHAHA Z Tego Farrova jaka zlewa ;d Chcesz do Vision? |
Polsko tak jak Lechia w Opolu prosze
|
Polska Polska Polska Polska Lalalallal Lalalala Lalalalal Polskaaaa Polskaaaa
Polska |
Lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !lalalalala La Lalaalal A Lalalaallaala Polska !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |
|