![]() |
|
@up jak Cie to nie interesuje to się nie wypowiadaj i wyjdź....O ile wiem to jakoś ss'a nie wstawiłeś i chyba zapominasz, że wbić z 13 lvla na 20 to 1 dzień grania? Wiesz w ogóle co to jest Pg?... Napisałem to żeby gracze doświadczeni opinie podali, a ty pewnie na Askarze masz z 20lvl i kozaczysz, bye i się nie wypowiadaj...
|
@up twoj comment na tibia.com mnie rozjebal xd
|
Ja spierdoliłem z Askary szybciej niż przyszedłem :D
@down Powodzenia na Refugii :) |
@Rahim No wiem dobry jest xDDDD
|
Niema jak serwer no-pvp podjebiesz sobie lota nikt Ci nic nie zrobi. Wjebiesz sie na resp i sobie huncisz po prostu nie ma nic lepszego ....;)
|
@up
-Przynajmniej nie muszę się martwić o wojne -Nie muszę przy sobie nosić wuchte potów w obawie przed Pk -Hunce kiedy chce -Mam tam znajomych -Nie wszyscy gracze na non-pvp są noobami, dużo osób jest takich którzy respektują other players -Lubię grać na non -Dlaczego mam zaczynać od 0 jak na Refugii mam juz full set dla palka itd. :) -Ceny na askarze są śmieszne a profit nie zawsze jest na + :) |
nie no spoko, nie mowie ze jesteś noob. Powiedziałem co myślę o serwach no-pvp
|
Spoko spoko, ja również gdy Cię obraziłem to przepraszam :) Btw. na Askare i tak będę zaglądał nie powiedziałem, że to koniec mojej przygody na Askarze :)
|
Cytuj:
Servy non-pvp są żałosne. Nie będę w ogóle o tym pisał. Co do respów zajętych przez rexów to co cię to obchodzi? Masz 13lvl. Trole, roty, dwarvy enjoy. Jesteś jedynym, który daje jakiekolwiek ssy w tym temacie Dorzucę jakieś foto bo nie wiem czy ktokolwiek zdaje sobie sprawę, że to temat do zdjęć a nie do gadania o jakichś durnotach http://images34.fotosik.pl/440/ddc315592fd74e6b.jpg |
Cytuj:
-questy to porażka a serwisy to jeszcze większa porażka (6h banshee quest huh), -same cioty na spawnach, bog raidery=nie osiągalne, -masa debili, na pęczki tibijskich kozaków i złodziei. Tyle na ten temat ;p |
Cytuj:
btw co zmieniles comment na tibia.com juz nie pamietam co tam pisalo a posmialbym sie xd Cytuj:
ITDITD... |
@up wszyscy...
Macie racje czas chyba zacząć grać na Askarze, pieprzyć wszystko i tyle... ktoś up wypowiedział się, że mogę bujać z lvlami, proszę bardzo możecie sobie looknąć na tibia.com, przedtem char był hidden, zrobię sobie Tego knighta Doriana i przestane się kojarzyć z śmiesznym 13 lvlem... SS niedługo... |
Paroma Slowami
Non-Pvp -> Serwery dla noobow za przeproszeniem btw w tibie moim zdaniem sie gra po to by sie napier papier... no bye. |
Cytuj:
|
Emesto jak zajebie screenami to aż miło..
|
Ssij Jaja Franc... xDD
Emesto Gz ;D non-pvp ! jednym slowem ŻAL ! |
Cytuj:
profit to akurat zawsze jest na plus |
<doble>
<doble> <doble> |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |
|