Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Menera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90828)

Serbin 09-07-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Udenix (Post 2166853)
Spytaj Michaela, ćwierćinteligencie ;)
Sam jesteś żałosny.

@Down
Przykry jesteś jeden i drugi.

Noo to rzeczywiście znaczy, że dostałem delete.

Teraz zauważcie kto tu jest chuj i kto kogo wyzywa. Nie wyzywałem nikogo od dobrych kilku stron, a wy znowu swoje...

"ćwierćinteligencie"?.. Człowieku ja zdaje z klasy do klasy :* mośku.. kończe pisanie z tobą bo szkoda mi cennego czasu na osobe ktorej całkowicie tibia wyssała , to co powinienieś mieć pod czaszką :)) ...

Udenix 10-07-2008 00:03

aa nie ważne......

Big_Horse 10-07-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serbin (Post 2170780)
"ćwierćinteligencie"?.. Człowieku ja zdaje z klasy do klasy :* mośku.. kończe pisanie z tobą bo szkoda mi cennego czasu na osobe ktorej całkowicie tibia wyssała , to co powinienieś mieć pod czaszką :)) ...

Ty sie tam nadajesz coś ci sie nie podoba wpadnij w rl ja przynajmniej nie liże dupy jakimś dziadkom mam na myśli huragan i bahzel . Co bahzelkowi pociągnołeś już pałeczke za 1500 ese?
I nie piszcie takich głupot o grają we 2 na non pvp mają 193 lvl i kozaczą to se kurwa zagrajcie w 10 nawet i wbijcie 195 lvl i wy kozaczcie ale i tak nie umiecie a sami na pvp nie gracie żal mi was nooby

GraghorEk 10-07-2008 00:58

Ude Teraz Wielki Kozak Menery Cicho Bo Was Zabije Hahahahah Zal Mi Calego Cru Hunters .... Jak Dobrze Ze Nie Gram Juz Na No Pvp

Aol12 10-07-2008 05:08

Wielkie Pożegnanie Z Menerą.......

WITAM A ZA RAZEM ZEGNAM WSZYSTKICH MENERCZYKOW.Koncze gre na menerze szkoda mi odchodzic a tak w ogole to MYSTIQUE PIRATE z tej strony thx za wszystko ludzie i sory za krzywdy jakie wyzadzilem;\CHCEM PRZEPOSIC TAKIE OSOBY JAK : BARTEK CARI ZA WYLUDZENIE 100K ZA FIKCYJNEGO PACA I CALA GILDIE WINTER WARRIOR !!!!!! 2 OSOBA JAKA CHCE PRZEPROSIC JEST ARIO ( W TIBIA ARIO TURAT ZA KRADZIEZ KONTA ODDAM CI JEST PISZ DO MNIE NA PRIV JAK BEDE ONLINE ;) NAJLEPIEJ JUTRO;) PRZEPRASZAM JESZCE TSHU NA KTOREGO LUROWALEM SLIMY JAK BYL AFK I DEDL ZABRALEM MU WTEDY BOHY I P AMMY ALE DZISIAJ SIE ZREKOMPENSOWALEM MU ODDAJAC BOHY I INNE ITEMKI O LACZNEJ WARTOSCI 150K I DZIEKUJE MU ZA TO ZE PRZEZ TE 4 MIESIACE NA MENERZE SIE DO MNIE ODZYWAL ZA TO CO MU ZROBILEM MALO TEGO ZABRALEM MU 500 ROYAL SPEARS KTORE MI KUPIL I NA DP MIALEM MU KASE DAC ;/ SORY Xd
PAMIETAJ TSHU JAK CIE ZLAPIA ZA REKE NA KRADZIEZY UPIERDOL SE JA ;)

TERAZ SPECJALNE PODZIEKOWANIA DLA NAJLEPSZEJ OSOBKI KTORA POZNALEM NA MENERZE SLICZNEJ DZIEWCZYNY;) SNOWY DOG MAM DLA CIEBIE MALY PREZECIK;) MILO SIE Z TOBA ROZMAWIALO DZIEKUJE CI ZA POMOC W GRZE ;) I KUPOWANIE ODEMNIE DJIN ITEMS HEHEHE ZART;) FAZOWY MASZ DOMEK KSZ KSZ ;) W OGOLE FAZOWA JESTES;) KSZ KSZ CIEBIE NA 100% NIE ZAPOMNE NIGDY TAK SAMO JAK TSHU OBOJE SA CIEKAWI;) I MILI ALE JAKAS SIE BARDZIEJ PRZEKONALEM DO SNOWY DOG MOZE LEPIEJ JA POZNALEM xD

DZIEKI TEZ DLA MYLFONA KTOREGO POZNALEM NA DRAGON LAIR WPORZO MANY;) THX ZIOM;)

UDENIX GRALEM KIEDYS NA NERANIE I BYL TAM PALLADYN 180 LVL MIAL 4 OWNEROW WIESZ CO SIE Z NIM STALO ...TERAZ MA 35 LVL ;) I PUSTY DOMEK WIEC ZABIERAJ PASY POKI MOZESZ I JE ZMIEN POKI KTORYS Z TWOICH KOLESI CI TAKIEGO NUMERU NIE ODJEBIE;)

NARA MENERA( wpadne czasem z wami pogadac;)

psyhopatka 10-07-2008 07:04

@UP
Dziecko ile ty masz lat?
PS. Dziwię się że z takim trollem jeszcze ktoś gadał.

Jaromir 10-07-2008 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Big_Horse (Post 2170859)
Ty sie tam nadajesz coś ci sie nie podoba wpadnij w rl ja przynajmniej nie liże dupy jakimś dziadkom mam na myśli huragan i bahzel . Co bahzelkowi pociągnołeś już pałeczke za 1500 ese?
I nie piszcie takich głupot o grają we 2 na non pvp mają 193 lvl i kozaczą to se kurwa zagrajcie w 10 nawet i wbijcie 195 lvl i wy kozaczcie ale i tak nie umiecie a sami na pvp nie gracie żal mi was nooby

Czupa lachociągu ty masz rzeczywiście jakiś problem ze swoją orientacją seksualną. Po tych tekstach widać że jesteś pedałem i na tej twojej plaży, każdy kto chce twoja dupe smaży uhasasasasasa. Napisz podanie do tych "dziadków" moze od czasu do czasu pozwolą ci łaskawie tez polizać, bo widać że tego potrzebujesz biedny wsioku.

A udenixem nie gra teraz 3 ownerów tylko 4! pobijamy rekordy? uhasasasasas

Big_Horse 10-07-2008 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaromir (Post 2171040)
Czupa lachociągu ty masz rzeczywiście jakiś problem ze swoją orientacją seksualną. Po tych tekstach widać że jesteś pedałem i na tej twojej plaży, każdy kto chce twoja dupe smaży uhasasasasasa. Napisz podanie do tych "dziadków" moze od czasu do czasu pozwolą ci łaskawie tez polizać, bo widać że tego potrzebujesz biedny wsioku.

A udenixem nie gra teraz 3 ownerów tylko 4! pobijamy rekordy? uhasasasasas

I ty myślisz że mnie pojechałeś może dasz swój nick czyli jak jestem pedałem ty też bo tak samo wyzywasz ludzi więc jak chcessz chodz dam ci do buzki
mahuduashuduhdsauhahsahdasuhdajda\sdsa
PEDAŁ PEDAŁ PEDAŁ PEDAŁ PEDAŁ niewiem kto ty ale czuje ze żołnierz huragana lub private gej z sb =]da sdjsa :) lodzikxd

TheaTron 10-07-2008 09:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aol12 (Post 2170996)
JAKAS SIE BARDZIEJ PRZEKONALEM DO SNOWY DOG MOZE LEPIEJ JA POZNALEM xD

a moze dlatego ze jest ladna(?) dziewczyna ?

pvv 10-07-2008 09:23

http://img78.imageshack.us/img78/7480/33mlvl2mb6.jpg

00:43 Aldra Kara [84]: bij glowa w sciane, czasem pomaga z tego co slyszalem
00:43 Kolo mage [25]: czupa probowal
00:43 Kolo mage [25]: i widzisz jak mu zostalo
00:43 Kolo mage [25]: wole nie

vizek16 10-07-2008 10:10

Aldra z takim pg jak ty robisz to 80 do konca wakacji na luzie.

Big_Horse 10-07-2008 10:29

Cytuj:

BLABLA BLA

A wy*******aj z tego co napisałeś o jednego nooba mniej i thief so bye.
A snowy to szmata i może ci skoczyć na twojego mini bata.
Pedałów nie potrzebuje tu

Eld3r 10-07-2008 10:35

Cytuj:

WITAM A ZA RAZEM ZEGNAM WSZYSTKICH MENERCZYKOW.Koncze gre na menerze szkoda mi odchodzic a tak w ogole to MYSTIQUE PIRATE z tej strony thx za wszystko ludzie i sory za krzywdy jakie wyzadzilem;\CHCEM PRZEPOSIC TAKIE OSOBY JAK : BARTEK CARI ZA WYLUDZENIE 100K ZA FIKCYJNEGO PACA I CALA GILDIE WINTER WARRIOR !!!!!! 2 OSOBA JAKA CHCE PRZEPROSIC JEST ARIO ( W TIBIA ARIO TURAT ZA KRADZIEZ KONTA ODDAM CI JEST PISZ DO MNIE NA PRIV JAK BEDE ONLINE ;) NAJLEPIEJ JUTRO;) PRZEPRASZAM JESZCE TSHU NA KTOREGO LUROWALEM SLIMY JAK BYL AFK I DEDL ZABRALEM MU WTEDY BOHY I P AMMY ALE DZISIAJ SIE ZREKOMPENSOWALEM MU ODDAJAC BOHY I INNE ITEMKI O LACZNEJ WARTOSCI 150K I DZIEKUJE MU ZA TO ZE PRZEZ TE 4 MIESIACE NA MENERZE SIE DO MNIE ODZYWAL ZA TO CO MU ZROBILEM MALO TEGO ZABRALEM MU 500 ROYAL SPEARS KTORE MI KUPIL I NA DP MIALEM MU KASE DAC ;/ SORY Xd
PAMIETAJ TSHU JAK CIE ZLAPIA ZA REKE NA KRADZIEZY UPIERDOL SE JA ;)

TERAZ SPECJALNE PODZIEKOWANIA DLA NAJLEPSZEJ OSOBKI KTORA POZNALEM NA MENERZE SLICZNEJ DZIEWCZYNY;) SNOWY DOG MAM DLA CIEBIE MALY PREZECIK;) MILO SIE Z TOBA ROZMAWIALO DZIEKUJE CI ZA POMOC W GRZE ;) I KUPOWANIE ODEMNIE DJIN ITEMS HEHEHE ZART;) FAZOWY MASZ DOMEK KSZ KSZ ;) W OGOLE FAZOWA JESTES;) KSZ KSZ CIEBIE NA 100% NIE ZAPOMNE NIGDY TAK SAMO JAK TSHU OBOJE SA CIEKAWI;) I MILI ALE JAKAS SIE BARDZIEJ PRZEKONALEM DO SNOWY DOG MOZE LEPIEJ JA POZNALEM xD

DZIEKI TEZ DLA MYLFONA KTOREGO POZNALEM NA DRAGON LAIR WPORZO MANY;) THX ZIOM;)

UDENIX GRALEM KIEDYS NA NERANIE I BYL TAM PALLADYN 180 LVL MIAL 4 OWNEROW WIESZ CO SIE Z NIM STALO ...TERAZ MA 35 LVL ;) I PUSTY DOMEK WIEC ZABIERAJ PASY POKI MOZESZ I JE ZMIEN POKI KTORYS Z TWOICH KOLESI CI TAKIEGO NUMERU NIE ODJEBIE;)

NARA MENERA( wpadne czasem z wami pogadac;)

Czy ty masz kurwa 12 lat?? S*******aj do szkoły! Z tego co napisałeś widzę, że większość polskich spędziłeś przy kompie, grając w Tibie. :baby:

Serbin 10-07-2008 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Big_Horse (Post 2170859)

kurwa dziecko drogie :))) za essensy zaplacilem:)) a po co mam wpadac tyle kilometrow ? zeby was pozabijac? (szczypiorki kochane:)) po za tym zobacz moj nick na forum tibia.pl padalcu ,SERBIN to moj nick z iridi(pvp) idioto kurwa wescie wy sie zacznijcie uczyc a nie w tibie i w tibie.:)))a potem sa efekty-uhuehuhuehuehuhe jak mozna kiblowac 2x w gimnazjum?:D

btw
a co do lizania dupy :to ni lize nikomu dupy tylko znam ich od poczatku serwa idioto, taki sam mam z nimi kontakt jak (niewiem kto Ty) ale czupa i ude z hmmm Vade~...

k koncze temat i nie odpisuj juz bo i tak tego niei zrozumiales pewnie:))

THE END

Big_Horse 10-07-2008 11:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serbin (Post 2171275)
kurwa dziecko drogie :))) za essensy zaplacilem:)) a po co mam wpadac tyle kilometrow ? zeby was pozabijac? (szczypiorki kochane:)) po za tym zobacz moj nick na forum tibia.pl padalcu ,SERBIN to moj nick z iridi(pvp) idioto kurwa wescie wy sie zacznijcie uczyc a nie w tibie i w tibie.:)))a potem sa efekty-uhuehuhuehuehuhe jak mozna kiblowac 2x w gimnazjum?:D

btw
a co do lizania dupy :to ni lize nikomu dupy tylko znam ich od poczatku serwa idioto, taki sam mam z nimi kontakt jak (niewiem kto Ty) ale czupa i ude z hmmm Vade~...

k koncze temat i nie odpisuj juz bo i tak tego niei zrozumiales pewnie:))

THE END

Coś ci nie wychodzi udawanie mądrego jak huragan bo tak samo jak i on jesteś pedałem więc możesz mi opierdolić:)))
Zdałem a nawet jeśli bym nie zdał to chuj cie to to jest tibia a nie rl zycie widać że jesteś noobem msauhsauheeu PKOASKOKOE
Co najwyżej padalcu idzrodzynka wyjeb bahzelowi i sie spuśc ohh yeah masz shield banan?

Feel - sweet harmony

Dargy 10-07-2008 11:46

Dopiero shield ale zawsze cos B)
http://img78.imageshack.us/img78/3491/83shieldjn7.png

Fire_Sylar 10-07-2008 12:08

Locik :)
http://images31.fotosik.pl/314/1c767216d6797d06.jpg

a tu advansik :D
GO GO 60 :P
http://images29.fotosik.pl/244/68c59d11ed450c06.jpg

Serbin 10-07-2008 12:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Big_Horse (Post 2171292)
Coś ci nie wychodzi udawanie mądrego jak huragan bo tak samo jak i on jesteś pedałem więc możesz mi opierdolić:)))
Zdałem a nawet jeśli bym nie zdał to chuj cie to to jest tibia a nie rl zycie widać że jesteś noobem msauhsauheeu PKOASKOKOE
Co najwyżej padalcu idzrodzynka wyjeb bahzelowi i sie spuśc ohh yeah masz shield banan?

Feel - sweet harmony

o JAaa xD ale poziom rozmowy ^^ jestes tak zalosny ze OMG a wogule kto tu jest gejem?? ja nie fantazjuje na punkcie Chlopakow w przeciwięstwie do ciebie:)) i kurwa zrozum ze koncze temat z toba .... jak to mowia koledzy i kolezanki " nie karm trola =)" btw i nie pisz mi na tibi bo tez masz ignore....

koncze pisanie na forum

Avast123 10-07-2008 12:41

poexpiłem troche dzis xD
http://i282.photobucket.com/albums/k..._wizard/37.jpg
http://i282.photobucket.com/albums/k..._wizard/38.jpg
http://i282.photobucket.com/albums/k..._wizard/39.jpg
http://i282.photobucket.com/albums/k..._wizard/40.jpg

Piranezi 10-07-2008 14:12

@up

znowu -.-?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08.