Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Wilaggio 18-03-2007 19:35

@Knox
A możliwe że wezme sobię tego chara, i wróce... ale nie po to żeby cokolwiek odrabiać, tylko po to, żeby zbić jeszcze pare lvli w dół, więc będziesz się mógł na mnie odegrać twoim super 9 druidem gdy będe stał na red hp przed dp Carlin ;)
Ale jedno pytanie. Czy jest do czego wracać postaci± która ma 2 bany i była 4x haknięta? -.-

Kiełek 18-03-2007 19:38

Hehehe... podobno całe Kapy maj± passy do Wilaggio, ale o ile to nie prawda, to bany mog± znikn±ć, a Ty odrabiać straty... :>

Meteon! 18-03-2007 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wilaggio (Post 1322534)
A pamięta mnie kto¶ jeszcze? :'(

Ta ja Cie pamietam, pamietam dobrze jak cieszyles sie pod dp w Ab, ze bedziesz mial niedlugo 100bp sd na demony, jakies 2dni pozniej widzialem Cie rokujacego sie Carlin, szkoda tylko, ze Gm wpadl i Cie zbanowal, moze by Ci wiecej lv spadlo :(

Kiełek 18-03-2007 22:42

Swoj± drog±... może pójde na Aldore, zobacze jak wracasz na szczyt, albo upadasz;] Będzie ciekawie, ale pomimo Twojego PA, s±dze że teraz troche się ustatkujesz i będziesz chciał wbić jaki¶ lvl. Tak więc mimo wszystko GL ale również współczucia dla ofiar twojego PA, oraz gildii Voodoo People;]
Może nawet do CO wrócisz? xDD
Pejs Man, No Kil!!!!!111

Jiibav 19-03-2007 06:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wilaggio (Post 1322534)
A pamięta mnie kto¶ jeszcze? :'(

pamietam tego ownera, ktory mieszkal w UK. Reszta to n/c

Kobita Chaosu 19-03-2007 11:36

Hmm.. Jak widze posty niektórych użytkowników to mnie co¶ ci¶nie ale przetrzymam to...
Ps. Wilaggio ja cie pamiętam cmok xD :**

Let's own3d

Wilaggio 19-03-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1322629)
Hehehe... podobno całe Kapy maj± passy do Wilaggio, ale o ile to nie prawda, to bany mog± znikn±ć, a Ty odrabiać straty... :>

Maj±, maj±... to dzięki hakerowi-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1322679)
Ta ja Cie pamietam, pamietam dobrze jak cieszyles sie pod dp w Ab, ze bedziesz mial niedlugo 100bp sd na demony, jakies 2dni pozniej widzialem Cie rokujacego sie Carlin, szkoda tylko, ze Gm wpadl i Cie zbanowal, moze by Ci wiecej lv spadlo :(

Też Cię kocham ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kobita Chaosu (Post 1323466)
Hmm.. Jak widze posty niektórych użytkowników to mnie co¶ ci¶nie ale przetrzymam to...
Ps. Wilaggio ja cie pamiętam cmok xD :**

Let's own3d

<3 PWN!!

btw. Gdybym wrócił, byłbym Peacemakerem!!

Deathbringer 20-03-2007 22:19

;)

Szanowny kolego Scorpie. Nie wiem czy Twoja zlosliwosc wynika z nadmiernego ignorowania Cie na innych forach czy moze z Twojej glupoty. Obstawialbym raczej to pierwsze, poniewaz nie wydajesz mi sie totalnym idiota, a z calym szacunkiem dla niektorych uzytkownikow tego forum i jednego piszacego w tym temacie jest tu kilku kompletnych debili. Rozumiem, ze chcesz cos dorzucic do sprawy ale takie posty jak "ty debilu wbije w tydzien 60 lvl a ty w rok nie zrobisz deserta" czy cos w tym stylu ( jestem pewien ze ktos w koncu mnie poprawi, ze on powiedzial tak i tak a nie tak i tak, to nie ma sensu poniewaz kazdy myslacy uzytkownik [czyli jestem prawie pewien ze wiekszosc] zrozumie o co mi chodzi).
Ups,.. troche poplatalem ale coz. Jestem prawie pewien, ze jakis moderator usunie tego posta. Po prostu chce sie wyrazic w koncu w jego sprawie, bo ten uzytkownik denerwowal mnie od samego poczatku. Mam nadzieje, ze nie bedzie zakladal nowych kont, poniewaz na stare dostal bana, tylko cierpliwie poczeka, pomysli nad swoim zachowaniem i w koncu zrozumie, ze nie mozna z forum, na ktorym kilka inteligentnych osob chce porozmawiac o bardzo ciekawej i zacietej wojnie na aldorze, robic takiej awantury jaka jest chociazby w polskim rzadzie. Nie mam zamiaru juz o Tobie pisac wiec chcialbym Ci tylko powiedziec ze milo bylo Cie poznac chociaz blizsze poznawanie Ciebie bylo juz tylko torem przeszkod.

Co do sprawy, chcialbym zauwazyc ze w tej chwili bardzo duzo ludzi na aldorze (i mozliwe nawet ze z tych walczacych gildi) zaczyna grac na serverach typu Aldora War gdzie praktycznie nie ma nic ciekawego oprocz zabijania sie wzajemnie. Widocznie ludzi to wciaga. Z calym szacunkiem, ale Otsy nigdy nie zastapia tibii. I niech to bedzie puenta na cala moja niezbyt trafna lub trefna wypowiedz ;)

urs/ de~

Knox 21-03-2007 11:05

Jaki wynik ? Dzieje sie cos na Aldorce wogole jeszcze ?

JMJ 21-03-2007 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1326568)
Jaki wynik ? Dzieje sie cos na Aldorce wogole jeszcze ?

Em w nocy poi questa zrobilo.
A wynik wojny:
War Statistics (Eternal March) {74}vs{65} (Co+allies)

JHolger 21-03-2007 13:44

Dzis w godzinach nocnych zrobilismy POI.

;]

Hail EM.

Maggic 21-03-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JMJ (Post 1326696)
Em w nocy poi questa zrobilo.
A wynik wojny:
War Statistics (Eternal March) {74}vs{65} (Co+allies)

A konkretnie 75-65 gdyż Ithilida nie było parę dni i nie dodał fraga Nisogafa.

Evil Maul 21-03-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1326704)
A konkretnie 75-65 gdyż Ithilida nie było parę dni i nie dodał fraga Nisogafa.

Dodał ;> jest 74:65 :P

Fejkowiec 21-03-2007 15:00

Dzisiaj w nocy POI Quest done na Aldorce xDDD

Padlo wiele osob, np. Quf padl dwa razy >_>

PS

Fajnie sie gra waszymi postaciami na otsie : oo [Aldora War, Choosen Ones vs Eternal March, online 60 osob srednio xDD] :>

elmo_us 21-03-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec (Post 1326821)

PS

Fajnie sie gra waszymi postaciami na otsie : oo [Aldora War, Choosen Ones vs Eternal March, online 60 osob srednio xDD] :>

Padlo 8 osob. ALe jak na ok 60 robiacych questa to chyba niezla statystyka a quest w sumie zaczal sie o 16.

Kiełek 21-03-2007 18:11

Dysponuje kto¶ filmem z Questa? Chętnie obejrze :)

MagField 21-03-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec (Post 1326821)

PS

36.hopto.org ? xD

dimi 22-03-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1327838)
36.hopto.org ? xD

hehe widze ze wszyscy to znaja...xD tez tam czasem zagladam :D nieraz ciekawie mozna sie pobawic :P

Jiibav 22-03-2007 00:12

banicja,x~ bloodbrother itp itd padli przez missclicki wchodzac do tp, tylko Quf i Kod padli normalnie

Jiibav 22-03-2007 05:39

ares padl :<

nc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43.