![]() |
@Knox
A możliwe że wezme sobię tego chara, i wróce... ale nie po to żeby cokolwiek odrabiać, tylko po to, żeby zbić jeszcze pare lvli w dół, więc będziesz się mógł na mnie odegrać twoim super 9 druidem gdy będe stał na red hp przed dp Carlin ;) Ale jedno pytanie. Czy jest do czego wracać postaci± która ma 2 bany i była 4x haknięta? -.- |
Hehehe... podobno całe Kapy maj± passy do Wilaggio, ale o ile to nie prawda, to bany mog± znikn±ć, a Ty odrabiać straty... :>
|
Cytuj:
Ta ja Cie pamietam, pamietam dobrze jak cieszyles sie pod dp w Ab, ze bedziesz mial niedlugo 100bp sd na demony, jakies 2dni pozniej widzialem Cie rokujacego sie Carlin, szkoda tylko, ze Gm wpadl i Cie zbanowal, moze by Ci wiecej lv spadlo :( |
Swoj± drog±... może pójde na Aldore, zobacze jak wracasz na szczyt, albo upadasz;] Będzie ciekawie, ale pomimo Twojego PA, s±dze że teraz troche się ustatkujesz i będziesz chciał wbić jaki¶ lvl. Tak więc mimo wszystko GL ale również współczucia dla ofiar twojego PA, oraz gildii Voodoo People;]
Może nawet do CO wrócisz? xDD Pejs Man, No Kil!!!!!111 |
Cytuj:
|
Hmm.. Jak widze posty niektórych użytkowników to mnie co¶ ci¶nie ale przetrzymam to...
Ps. Wilaggio ja cie pamiętam cmok xD :** Let's own3d |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
btw. Gdybym wrócił, byłbym Peacemakerem!! |
;)
Szanowny kolego Scorpie. Nie wiem czy Twoja zlosliwosc wynika z nadmiernego ignorowania Cie na innych forach czy moze z Twojej glupoty. Obstawialbym raczej to pierwsze, poniewaz nie wydajesz mi sie totalnym idiota, a z calym szacunkiem dla niektorych uzytkownikow tego forum i jednego piszacego w tym temacie jest tu kilku kompletnych debili. Rozumiem, ze chcesz cos dorzucic do sprawy ale takie posty jak "ty debilu wbije w tydzien 60 lvl a ty w rok nie zrobisz deserta" czy cos w tym stylu ( jestem pewien ze ktos w koncu mnie poprawi, ze on powiedzial tak i tak a nie tak i tak, to nie ma sensu poniewaz kazdy myslacy uzytkownik [czyli jestem prawie pewien ze wiekszosc] zrozumie o co mi chodzi).
Ups,.. troche poplatalem ale coz. Jestem prawie pewien, ze jakis moderator usunie tego posta. Po prostu chce sie wyrazic w koncu w jego sprawie, bo ten uzytkownik denerwowal mnie od samego poczatku. Mam nadzieje, ze nie bedzie zakladal nowych kont, poniewaz na stare dostal bana, tylko cierpliwie poczeka, pomysli nad swoim zachowaniem i w koncu zrozumie, ze nie mozna z forum, na ktorym kilka inteligentnych osob chce porozmawiac o bardzo ciekawej i zacietej wojnie na aldorze, robic takiej awantury jaka jest chociazby w polskim rzadzie. Nie mam zamiaru juz o Tobie pisac wiec chcialbym Ci tylko powiedziec ze milo bylo Cie poznac chociaz blizsze poznawanie Ciebie bylo juz tylko torem przeszkod. Co do sprawy, chcialbym zauwazyc ze w tej chwili bardzo duzo ludzi na aldorze (i mozliwe nawet ze z tych walczacych gildi) zaczyna grac na serverach typu Aldora War gdzie praktycznie nie ma nic ciekawego oprocz zabijania sie wzajemnie. Widocznie ludzi to wciaga. Z calym szacunkiem, ale Otsy nigdy nie zastapia tibii. I niech to bedzie puenta na cala moja niezbyt trafna lub trefna wypowiedz ;) urs/ de~ |
Jaki wynik ? Dzieje sie cos na Aldorce wogole jeszcze ?
|
Cytuj:
A wynik wojny: War Statistics (Eternal March) {74}vs{65} (Co+allies) |
Dzis w godzinach nocnych zrobilismy POI.
;] Hail EM. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzisiaj w nocy POI Quest done na Aldorce xDDD
Padlo wiele osob, np. Quf padl dwa razy >_> PS Fajnie sie gra waszymi postaciami na otsie : oo [Aldora War, Choosen Ones vs Eternal March, online 60 osob srednio xDD] :> |
Cytuj:
|
Dysponuje kto¶ filmem z Questa? Chętnie obejrze :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
banicja,x~ bloodbrother itp itd padli przez missclicki wchodzac do tp, tylko Quf i Kod padli normalnie
|
ares padl :<
nc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43. |