![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@~ Wiem, że to jakieś przed paru dni, ale Morneth powinien zostać poetą, być może sprawdził by sie jako reporter Faktu. On to ma pomysły żeby pośmiać się z "tej firmy co dystrybuuje kasety Video i DVD w Polsce" |
Cytuj:
|
Sendrius to jest człowiek, ile on kasy wyda na blessy i na wszystko, zaczynam podejrzewać że on nie grał tą postacią od początku. Gdyby każdy ded Sendriusa liczony był jako frag Dusków, mielibyśmy nowego zwycięzce :D
|
Cytuj:
hmm wiesc gminna niesie ze pewien domniemany czlonek ZHP znalazl w lesie passy do owego konta i zaszyl sie w namiocku gdzie sharuje to konto z wiewiorkami, ktore podczas expa robia sobie przerwy na Zołędzie przez co Sendrius pada tak czesto :/ |
mhm ciekawa teoria ;)
|
Hmm widze ze Duski nowe oddzialy szykuja Armara I Sowx :) nice nice :) moze nie dlugo zrownowaza sie liczba playerow z vision i bedzie ciekawie :)
|
...
#up
Skopany avatar. Kibice polonii sa bardziej wierni niz legii, chyba wchodza w tym sezonie do ligii, btw wygodniej kibicowac legii bo polowa miasta tak robi, a prawda taka ze POLONIA THE BEST ^^, JESTEM Z POZNANIA |
Cytuj:
|
Qel
May 28 2007, 02:22:15 CEST Killed at Level 17 by Kozakowicz Nie daja jej sie pozbierac ^^ |
Cytuj:
|
Widzę, że pozerskie avatary z klubami piłkarskimi znowu w modzie :>
Trzymajcie tak dalej, ktoś Was w końcu dostrzeże i może zabierze na ustawkę jakąś :o GL i HF ;] EDITED: Widzę że ktoś się już przejął moim postem i zmienił avatara : ) Dobrze, bo pozerstwu mówimy NIE! ; ] |
yoyo.. ja bym tam proponowal tak nie kozaczyc z tym spamem bo znowu zamkna nam topic ;D co do wydarzen.. hmm nic sie dzisiaj ciekawego nie wydarzylo, chyba ze wspomniec o przedssowym wypadzie laena ;D
ps; pozdro grzegol xd |
Cytuj:
Lub jak kto woli "podszywca?" |
Mentor czy nie i tak Cie pokaram ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajnie sie dowiedziec drizerq ;] ja myslalem ze brak neta spowodowany przeprowadzka to rzecz normalna ale uswiadomiles mi wlasnie ze tak nie jest pozdro ;] PS: Nie wydaje mi sie zeby osoba podajaca sie za ymego to byl szymon wiec podaruj sobie ten zal ... |
Cytuj:
ojj cicho podkrecalem bajere :D wszyscy znamy twoja sytuacje, ja osobiscie nie mam do Ciebie zalu :p w zasadzie w guildi nie ma juz takich osob co to by sie nie angazowaly tesknie za "stul dupe gnoju" wroc do nas, najszybciej jak bedziesz mogl :) |
najpozniej bede w poniedzialek , najwczesniej piatek ;] wiec pare dni ,i tak joz dlogo nie gralem (sporadycznie) wiec bedzie lozik oczywiscie nie poswiece sie tak tibi jak wczesniej ,ze gralem praktycznie caly wolny czas ;p Wole cieszyc sie Rl zyciem heh ;p I taka moja rada do innych nie poswiecajcie tej grze tyle czasu bo to czas z waszego zycia sam wiem o tym dobrze bo stracilem prawie 5 lat (nie ma sie czym chwalic)
-------------------------------------------------------------------------------------------------- trio cos tam idol , bozysc (czyli najwiekszy debil z furory ;p ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |