Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Nacpany_Wlodek 27-05-2007 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1453693)
a moze evul pingerzy a moze samobojstwo a moze zupa byla za slona
jak tak dalej pojdzie to niraet na sendriusie przegoni mnie w dedach :D

a moze juz mnie przegonil :>

W każdym razie jest blisko xd

neutral.forum.fighter 27-05-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1453708)
@~

Last login: May 07 2007, 14:59:59 CEST

Ale mam fajny last login nie?

oby tak dalej :P

Hellraiser 27-05-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1453720)
oby tak dalej :P

A ja myslałem że nie odrzucisz mej miłośći**

@~

Wiem, że to jakieś przed paru dni, ale Morneth powinien zostać poetą, być może sprawdził by sie jako reporter Faktu. On to ma pomysły żeby pośmiać się z "tej firmy co dystrybuuje kasety Video i DVD w Polsce"

Master of Puppets 28-05-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1453693)
a moze evul pingerzy a moze samobojstwo a moze zupa byla za slona
jak tak dalej pojdzie to niraet na sendriusie przegoni mnie w dedach :D

a moze juz mnie przegonil :>

Ty jeszcze odrobisz, a jego rook jest coraz bliżej

Ludek'ziom 28-05-2007 18:37

Sendrius to jest człowiek, ile on kasy wyda na blessy i na wszystko, zaczynam podejrzewać że on nie grał tą postacią od początku. Gdyby każdy ded Sendriusa liczony był jako frag Dusków, mielibyśmy nowego zwycięzce :D

sallceson 28-05-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ludek'ziom (Post 1454503)
Sendrius to jest człowiek, ile on kasy wyda na blessy i na wszystko, zaczynam podejrzewać że on nie grał tą postacią od początku. Gdyby każdy ded Sendriusa liczony był jako frag Dusków, mielibyśmy nowego zwycięzce :D

serio?

hmm wiesc gminna niesie ze pewien domniemany czlonek ZHP znalazl w lesie passy do owego konta i zaszyl sie w namiocku gdzie sharuje to konto z wiewiorkami, ktore podczas expa robia sobie przerwy na Zołędzie przez co Sendrius pada tak czesto :/

Grzegol 28-05-2007 19:06

mhm ciekawa teoria ;)

Fernandos 28-05-2007 19:22

Hmm widze ze Duski nowe oddzialy szykuja Armara I Sowx :) nice nice :) moze nie dlugo zrownowaza sie liczba playerow z vision i bedzie ciekawie :)

Poznanski Rycerz 28-05-2007 19:37

...

#up
Skopany avatar. Kibice polonii sa bardziej wierni niz legii, chyba wchodza w tym sezonie do ligii, btw wygodniej kibicowac legii bo polowa miasta tak robi, a prawda taka ze POLONIA THE BEST ^^, JESTEM Z POZNANIA

Fernandos 28-05-2007 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1454599)
#up
Skopany avatar. Kibice polonii sa bardziej wierni niz legii, chyba wchodza w tym sezonie do ligii, btw wygodniej kibicowac legii bo polowa miasta tak robi, a prawda taka ze POLONIA THE BEST ^^, JESTEM Z POZNANIA

Ej sorry to nie jest temat poswiecony do komentowania avatarow i mowienia za jakim klubem jestes :D:D

Master of Puppets 28-05-2007 19:47

Qel
May 28 2007, 02:22:15 CEST Killed at Level 17 by Kozakowicz

Nie daja jej sie pozbierac ^^

Grzegol 28-05-2007 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fernandos (Post 1454605)
Ej sorry to nie jest temat poswiecony do komentowania avatarow i mowienia za jakim klubem jestes :D:D

Zgadzam się z tobą ;) dodałbym jeszcze, że ani do bluzgania, ani do kłótni, ani do wymieniania swoich kompleksów :p

QuanChi 28-05-2007 22:01

Widzę, że pozerskie avatary z klubami piłkarskimi znowu w modzie :>
Trzymajcie tak dalej, ktoś Was w końcu dostrzeże i może zabierze na ustawkę jakąś :o GL i HF ;]

EDITED:

Widzę że ktoś się już przejął moim postem i zmienił avatara : )
Dobrze, bo pozerstwu mówimy NIE! ; ]

druiDxD 28-05-2007 23:38

yoyo.. ja bym tam proponowal tak nie kozaczyc z tym spamem bo znowu zamkna nam topic ;D co do wydarzen.. hmm nic sie dzisiaj ciekawego nie wydarzylo, chyba ze wspomniec o przedssowym wypadzie laena ;D

ps; pozdro grzegol xd

Hellraiser 29-05-2007 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiDxD (Post 1455144)
yoyo.. ja bym tam proponowal tak nie kozaczyc z tym spamem bo znowu zamkna nam topic ;D co do wydarzen.. hmm nic sie dzisiaj ciekawego nie wydarzylo, chyba ze wspomniec o przedssowym wypadzie laena ;D

ps; pozdro grzegol xd

Czyżby mój Mentor odwiedził te forum?!, nie, nie to tylko sen.

Lub jak kto woli "podszywca?"

druiDxD 29-05-2007 00:21

Mentor czy nie i tak Cie pokaram ;d

Hare_Krishna 29-05-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1455197)
Czyżby mój Mentor odwiedził te forum?!, nie, nie to tylko sen.

Lub jak kto woli "podszywca?"

To sie nazywa tandetna podróbka, made in czajna, albo jak kto woli, org dresik ze stadionu X-lecia.

Buksoon2007 29-05-2007 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1452875)
musisz zapytac sie ich osobiscie, ale ogolnie chyba na czas wojny sa nieaktywni

wiesz chca wygrac wojne nie ponoszac strat czy to moralnych czy "finansowych"

Fajnie sie dowiedziec drizerq ;] ja myslalem ze brak neta spowodowany przeprowadzka to rzecz normalna ale uswiadomiles mi wlasnie ze tak nie jest pozdro ;]
PS: Nie wydaje mi sie zeby osoba podajaca sie za ymego to byl szymon wiec podaruj sobie ten zal ...

neutral.forum.fighter 29-05-2007 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buksoon2007 (Post 1455369)
Fajnie sie dowiedziec drizerq ;] ja myslalem ze brak neta spowodowany przeprowadzka to rzecz normalna ale uswiadomiles mi wlasnie ze tak nie jest pozdro ;]
PS: Nie wydaje mi sie zeby osoba podajaca sie za ymego to byl szymon wiec podaruj sobie ten zal ...

ojj cicho podkrecalem bajere :D

wszyscy znamy twoja sytuacje, ja osobiscie nie mam do Ciebie zalu :p
w zasadzie w guildi nie ma juz takich osob co to by sie nie angazowaly
tesknie za "stul dupe gnoju" wroc do nas, najszybciej jak bedziesz mogl :)

Buksoon2007 29-05-2007 11:29

najpozniej bede w poniedzialek , najwczesniej piatek ;] wiec pare dni ,i tak joz dlogo nie gralem (sporadycznie) wiec bedzie lozik oczywiscie nie poswiece sie tak tibi jak wczesniej ,ze gralem praktycznie caly wolny czas ;p Wole cieszyc sie Rl zyciem heh ;p I taka moja rada do innych nie poswiecajcie tej grze tyle czasu bo to czas z waszego zycia sam wiem o tym dobrze bo stracilem prawie 5 lat (nie ma sie czym chwalic)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
trio cos tam idol , bozysc
(czyli najwiekszy debil z furory ;p )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.