![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co masz na mysli? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Falcon , Shus i ekipa polakow z octal co tu duzo gadac noby jestescie :D po co wlazilscie do tengu? My wiemy no co Falcon wydal pieniazki z rl na chara i szkoda go zmarnowac nie martw sie jak nawet jak tengu wygraja wojne to po jakims czasie znudzi im sie "czyste expienie" i beda szukac zaczepki a ze nie bedzie kogo walic to zaczna was huncic :D powiedz mi np czemu samka i "Battle Comandera"(marco) wyjebali ich z tengu?? Marco mowil ze nie uzywali vt :D i ze juz wraca do tengu niezla bajeczka :D I tera sie battle comanderze nie wykrecaj i nie pisz posta "Po co mam isc do tengu skoro jestem w octal"
|
Cytuj:
|
Teraz sie okazuje ze Falcon to noob:P
Pomyslcie po co Tengu noob w gildii po wojnie? btw.Szanowani beda tylko ludzie co byli w Tengu i second chary z Octal no i bardzo dobzi kumple:) ps.Akurat Samka i Marca nie wyrzuca:P |
Cytuj:
|
Mimo iz nie gram na tym swiecie osobiscie widzialem jak robili fragi bez pomocy swe
Wroclaw rox |
Cytuj:
|
Allken.. prawda..
A co do Falcona: Wiesz co mi Hampe dzisiaj powiedzial? Ze zrobili wojne bo nudne bylo expienie i nic sie nie dzialo.. wojna z this is byla latwa bo oni mieli malo ludzi.. i potem se pomysleli ze troche trudniej jesli polacy zlacza sie z partille... jesli nas pokonaja to beda chcieli zobaczyc jak bedzie wygladala wojna partille + Synergy + polaczki z octal |
Cytuj:
SIGNED WITH BLOOD! |
My wiemy jak bedzie bo z Inferno bylo tak samo,a oni jakby nie moga w to uwierzyc:P
|
Nie nie... Falcon sam powiedzial ze wie ze potem i tak beda hunted... tyle ze wola sie trzymac z nimi niz znami mimo ze potem beda hunted.
|
Cytuj:
|
to jest do falcona
|
mhmm , zal Wam dupe sciska? nie rozumiem.. 8o
Moja sprawa z kim trzymam i jak skoncze, lepiej sie martwcie o siebie bo najwyzszy czas szukac następnego servera ;) GL panowie! |
Xerena będzie zupełnie dla Szwedów, czy znajdzie sie jakieś miejsce dla polaków? :>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |