![]() |
Chcialem sie przywitac i zapytac czy ktos z forum gra jeszcze na valorii? Reaktywowalem postac (27 druid) i chetnie bym pogral ale nie ma z kim... Pozdro!
|
moge Ci sprzedac 70 msa ; P
|
Nie kupuje postaci, bo mam kilka zasad... Przede wszystkim bicie lvl'u to dla mnie przyjemnosc ;p cos co ja stworzylem zabija prace innych :evul: xD Dlatego druid ;p I chcialbym grac z kims ;p dzis 28 lvl moze bd ;] Szkola mi przeszkadza X(
|
czlowiek z zasadami !:cup:
kiedy wbijesz 30 ? xD |
No dzis 29 wpadla ;p W topicu zdj. mozesz znalesc, w advanse ;p
http://img21.imageshack.us/img21/6964/uotibia0011.jpg Ale wrzuce ;p Jutro moze wbije jak bd czas ;p Widze ze mi kibicujesz :P Wzialbys sie z powrotem za gre xD |
mozliwe, ze po update przeciagne sobie mojego palka z Furory na Valorie
|
Czesc
Wow, ten temat jeszcze istnieje :) I dalej ci sami ludzie pisza, tak ciezko sie rozstac z valorią?
|
Taa... Cos z dzisiaj:
http://img171.imageshack.us/img171/5180/uotibia0003.jpg Wiecej dzis nie bije dopiero jutro ;p Pozdro! Offtop Mam troche kasy w dp co byscie zasugerowali na pierwszy rzut oka co powinien do eq dokupic?? |
Valoria?
Miło mi, że znalazło się kilka osób ożywiających forum Valorii ;)
Grałem bardzo długo na valorii, był to jeden i zarazem ostatni serwer w którym przeżyłem coś niesamowitego, tego uczucia nie da się opisać. Mam nadzieję że powróci liczebność 700-900 osób valorii. Nawet pamiętam czasy Polaków, czasy "Swat Team'. ;) |
Jest wiele osob takie jak Ty ktore (nie mam pojecia dlaczego) czekaja na tzw. zryw a nic z tym nie robia... Ludzie za klawiature i myche i do roboty :P Mozemy stworzyc gildie polakow taka pozadna z tego forum tylko musza sie znalesc ludzie chetni do gry... ;)
|
Cytuj:
srsly, pierdolic zrywy itd. Mange juz nie ma wladzy, oldskoolowi gracze poodchodzili, nowe update'y zniszczyły Tibie, i wy dalej chcecie grac? lol. Cytuj:
|
... Ja wcale nie uwazam ze te up'y zniszczyly Tibie, tylko cipsoft musi wymyslac co chwila cos nowego... Niektore rozwiazania byly zle niektore dobre :p Ja tam bd gral jak cos to pm w grze.
Palpet |
Cytuj:
|
a Ty az takim zwolennikiem Mange jestes? w kazdej sytuacji czepiasz sie tego, ze juz nie ma wladzy oO on jakos za polakami nigdy nie przepadal ;s a, no i pvp zostalo zniszczone po updejcie na 7.7/7.8 wtedy to chyba weszly hotkeye, nie pamietam dokladnie. AHHH, I TEN OUTFIT ZA STARYCH CZASOW.
Dobrze pamietam, Sparfank? Znasz dzagensa? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobrze pamietam, Sparfank? Znasz dzagensa? |
Cytuj:
Cytuj:
Tak znam Dzagensa, długo go nie widzialem, był ostatnio w polsce lecz nie mialem okazji się nim spoktkac. Szczerze jestem zaskoczony ze nikt nie napisal czegos w stylu "Sparfank, znowu Ty?..." badz "Wypie*****j z tąd" :) A ja dalej na valorii gram lubie ten swiat lada dzien dam awans na 100lvl :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sparfank a jaki name? Z kim masz team i wogole? ;]
|
W takim razie, po co mialem pisac, zebys wyp****al, skoro rozmawialem z toba pare razy na tibii. Za czasow jak z dzagensem szarowalem. Almighty Szynsky's times!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |