Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Wiktoryu 07-09-2009 21:23

Chcialem sie przywitac i zapytac czy ktos z forum gra jeszcze na valorii? Reaktywowalem postac (27 druid) i chetnie bym pogral ale nie ma z kim... Pozdro!

Vatian 07-09-2009 23:06

moge Ci sprzedac 70 msa ; P

Wiktoryu 09-09-2009 20:09

Nie kupuje postaci, bo mam kilka zasad... Przede wszystkim bicie lvl'u to dla mnie przyjemnosc ;p cos co ja stworzylem zabija prace innych :evul: xD Dlatego druid ;p I chcialbym grac z kims ;p dzis 28 lvl moze bd ;] Szkola mi przeszkadza X(

Vatian 11-09-2009 19:16

czlowiek z zasadami !:cup:

kiedy wbijesz 30 ? xD

Wiktoryu 11-09-2009 22:52

No dzis 29 wpadla ;p W topicu zdj. mozesz znalesc, w advanse ;p
http://img21.imageshack.us/img21/6964/uotibia0011.jpg

Ale wrzuce ;p

Jutro moze wbije jak bd czas ;p Widze ze mi kibicujesz :P Wzialbys sie z powrotem za gre xD

Vatian 12-09-2009 16:24

mozliwe, ze po update przeciagne sobie mojego palka z Furory na Valorie

Sparfank 12-09-2009 17:15

Czesc

Wow, ten temat jeszcze istnieje :) I dalej ci sami ludzie pisza, tak ciezko sie rozstac z valorią?

Wiktoryu 12-09-2009 19:39

Taa... Cos z dzisiaj:
http://img171.imageshack.us/img171/5180/uotibia0003.jpg

Wiecej dzis nie bije dopiero jutro ;p Pozdro!

Offtop
Mam troche kasy w dp co byscie zasugerowali na pierwszy rzut oka co powinien do eq dokupic??

Xoo 12-09-2009 21:18

Valoria?

Miło mi, że znalazło się kilka osób ożywiających forum Valorii ;)
Grałem bardzo długo na valorii, był to jeden i zarazem ostatni serwer w którym przeżyłem coś niesamowitego, tego uczucia nie da się opisać. Mam nadzieję że powróci liczebność 700-900 osób valorii. Nawet pamiętam czasy Polaków, czasy "Swat Team'. ;)

Wiktoryu 12-09-2009 22:19

Jest wiele osob takie jak Ty ktore (nie mam pojecia dlaczego) czekaja na tzw. zryw a nic z tym nie robia... Ludzie za klawiature i myche i do roboty :P Mozemy stworzyc gildie polakow taka pozadna z tego forum tylko musza sie znalesc ludzie chetni do gry... ;)

Gonzo 13-09-2009 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiktoryu (Post 2646376)
Jest wiele osob takie jak Ty ktore (nie mam pojecia dlaczego) czekaja na tzw. zryw a nic z tym nie robia... Ludzie za klawiature i myche i do roboty :P Mozemy stworzyc gildie polakow taka pozadna z tego forum tylko musza sie znalesc ludzie chetni do gry... ;)

najpierw to porządnie naucz się po polsku pisać. veri thx menz (or girlz?).

srsly, pierdolic zrywy itd. Mange juz nie ma wladzy, oldskoolowi gracze poodchodzili, nowe update'y zniszczyły Tibie, i wy dalej chcecie grac? lol.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sparfank (Post 2646158)
Wow, ten temat jeszcze istnieje :) I dalej ci sami ludzie pisza, tak ciezko sie rozstac z valorią?

wow, Sparfank? ostatni raz ten nick w 2007 widziałem ;). generalnie ja już rozstałem się z Tibią, a na forum zaglądam od czasu do czasu. ;)

Wiktoryu 13-09-2009 09:13

... Ja wcale nie uwazam ze te up'y zniszczyly Tibie, tylko cipsoft musi wymyslac co chwila cos nowego... Niektore rozwiazania byly zle niektore dobre :p Ja tam bd gral jak cos to pm w grze.
Palpet

Gonzo 13-09-2009 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiktoryu (Post 2646516)
... Ja wcale nie uwazam ze te up'y zniszczyly Tibie, tylko cipsoft musi wymyslac co chwila cos nowego... Niektore rozwiazania byly zle niektore dobre :p Ja tam bd gral jak cos to pm w grze.
Palpet

dla ludzi, którzy czerpali najwięcej przyjemności z PvP, ta gra została zniszczona przez update'y, w szczególności przez 8.5.

Vatian 13-09-2009 19:38

a Ty az takim zwolennikiem Mange jestes? w kazdej sytuacji czepiasz sie tego, ze juz nie ma wladzy oO on jakos za polakami nigdy nie przepadal ;s a, no i pvp zostalo zniszczone po updejcie na 7.7/7.8 wtedy to chyba weszly hotkeye, nie pamietam dokladnie. AHHH, I TEN OUTFIT ZA STARYCH CZASOW.

Dobrze pamietam, Sparfank? Znasz dzagensa?

Gonzo 13-09-2009 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2646912)
a Ty az takim zwolennikiem Mange jestes?

Nie, ale całkiem przyjemnie było go gnębić ciągłymi powstaniami.

Cytuj:

w kazdej sytuacji czepiasz sie tego, ze juz nie ma wladzy oO

Bo bez niego jest lipa. Jakoś mam sentyment do niego i tego, co robił, bez niego i bez starych graczy to już nie to samo.

Cytuj:

on jakos za polakami nigdy nie przepadal ;s

Bystry jesteś. :D

Cytuj:

no i pvp zostalo zniszczone po updejcie na 7.7/7.8 wtedy to chyba weszly hotkeye, nie pamietam dokladnie. AHHH, I TEN OUTFIT ZA STARYCH CZASOW.

Stare outfity rox. Pvp nie zostało zniszczone, w 7.8 weszły hotkeye, i to wcale nie oznaczało końca. Wszystko dało się przeżyć, potiony, stairjump, atakowanie dopiero 5 sekund po zalogowaniu się itd., ale 8.5, czyli 20 fragów za jedną osobę, to dopiero zabiło PvP.

Sparfank 14-09-2009 16:20

Cytuj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2646985)

Tak znam Dzagensa, długo go nie widzialem, był ostatnio w polsce lecz nie mialem okazji się nim spoktkac.
Szczerze jestem zaskoczony ze nikt nie napisal czegos w stylu "Sparfank, znowu Ty?..." badz "Wypie*****j z tąd" :)

A ja dalej na valorii gram lubie ten swiat lada dzien dam awans na 100lvl :)

Gonzo 14-09-2009 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sparfank (Post 2647343)
Tak znam Dzagensa, długo go nie widzialem, był ostatnio w polsce lecz nie mialem okazji się nim spoktkac.

Ja nawet nie wiem kto to jest Dzagens, przez pomylke przekopowialem post Vatiana. Srry.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sparfank (Post 2647343)
Szczerze jestem zaskoczony ze nikt nie napisal czegos w stylu "Sparfank, znowu Ty?..." badz "Wypie*****j z tąd" :)

Nom, widzę Twój nick pierwszy raz od 2 lat i na pewno zacznę od "Wy*******aj z tąd". :) Z resztą, nie znam Cię. ;)

Wiktoryu 14-09-2009 23:02

Sparfank a jaki name? Z kim masz team i wogole? ;]

Vatian 15-09-2009 00:16

W takim razie, po co mialem pisac, zebys wyp****al, skoro rozmawialem z toba pare razy na tibii. Za czasow jak z dzagensem szarowalem. Almighty Szynsky's times!

Sparfank 15-09-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiktoryu (Post 2647633)
Sparfank a jaki name? Z kim masz team i wogole? ;]

Hum... Nick dowiedzą sie wszyscy jak wrzuce awans,a co do teamu, Mighty Husqvarna aka Polymorphic

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2647687)
W takim razie, po co mialem pisac, zebys wyp****al, skoro rozmawialem z toba pare razy na tibii. Za czasow jak z dzagensem szarowalem. Almighty Szynsky's times!

Szczerze niewiedzialem po dzis dzien ze to Ty :) Ale pamietam ze nie mialem z byt dobrych relacji z ludzmi z tego tematu :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2647462)
Nom, widzę Twój nick pierwszy raz od 2 lat i na pewno zacznę od "Wy*******aj z tąd". :) Z resztą, nie znam Cię. ;)

Hum... o ile dobrze pamietam Ty grales na postaci Dystansowiec, racja?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48.