![]() |
Cytuj:
Fajne też są programy ze starym rockiem na Vh1. @top Machine Head - Aesthetics of Hate |
Cytuj:
|
Epica - Never Enough (w kolko)
Nie mam tu tv ;( |
Cytuj:
Jeszcze włoskie MTV jest fajne, dużo programów z muzyką tematyczną. Jest różnorodność. I Anime w nocy.! ^^ (ale nie hentai :< ) topic The Offspring - Head Around You @Slythia Ale neta przynajmniej masz i możesz wykonywać swoją pracę. Nic tylko się cieszyć :-P |
Cytuj:
Electric Wizard - Witchcult Today Genialny album, jak dla mnie jeden z lepszych 2007. |
Cytuj:
Tormentor - eye of the dead ;) |
RHCP - Dani California
Opus - Life is Life :D Linkin Park - Papercut Linkin Park - Bleed It Out Co do dyskusji: najbardziej szanuję kanał VH1, puszczają często dobre piosenki sprzed kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu lat, jak i te trochę nowsze. |
Cytuj:
Vavamuffin - Vavato |
Sokol & Pono - [Teraz pieniadz w cenie #09] Lubisz hardcore
Nie żałuje tych 20plnów, ale bity sa poprostu chuj*we. |
Sonic Division - Born 2 dance !!!
|
Cytuj:
Komercha, komercha Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@top: za chwile m.in: Big cyc - twoje glany Volbeat - Garden's Tale Korn - Twisted Transistor Transplants - One Seventeen K44 - gruby czarny kot |
Arctic Monkeys - Balaclava, następnie
The Fratellis - Baby Fratelli <3 |
Cytuj:
Testament - Burnt Offerings |
Ja w zeszłym roku kupiłem "The Piper At The Gates of Down" Pink Floyd'ów za bodajże 113 zł, a dzień wcześniej kolega mi na gg wysłał linka żebym sobie ściągnął za free ;p Ale to akurat jedna z tych płyt, której ukraść bym nie mógł.
@topic Z okazji wczorajszego koncertu Down w Polsce, przesłuchuje sobie ich dyskografię :D |
A propo Stodoły.. Idzie ktoś na System of a Down.? xd
@topic System of a Down - Fuck The System |
Cytuj:
Cytuj:
Doomsword - Heathen Assault (Burn Jorvik to the ground) Arcydzieło pagan i doom metalu w jednym. |
Cytuj:
Dio - Holy Diver @down: Jaki model? |
Cytuj:
Electric Wizard - Barbarian |
Cytuj:
@top: wciąż się z Annihilation of the Wicked zapoznaję. |
Blur - Song 2
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |