![]() |
Cytuj:
Devil May Cry naprawde sprubuj i nie zrazaj sie opowiesciami ziomka i gra na ps2 , ps3 i pcta juz sam poczatek jest zaje****y A co do foteczki po tej akurat lezalem na ziemi ;p |
jest jeszcze mangowe niebo,[czyt.komiksladnia ^^] tam można znaleźć parę doujinów,innych mang...Plakaty ^^...
|
A tam empik
A tam komiksolandia Najlepsze jest Aa aa aa Alegro ;p tam masz wszystko hyhy |
ta,i czekaj miesiąc[poczta] na jakaś mangę z pol. rynku xp...która możesz kupić w KL
|
Jaki miesiac ja zamowilem wlasnie naruciaka i przyszla po 2 dniach
A co do anime Zaczolem ogladac Girls Bravo i powiem jedno 2 Epek. Miharu + Banan rulez nic mie tak ostanio nie rozbawilo jak ta scena hrhrhr |
to masz farta , ja czekałem m-ce na akatsukiss #2.....i od teraz kupuje w KL
|
Co sie taki spokuj zrobil ;p o tej poze zawsze pelno posterow bylo a tu pustki
Illya - Oke oke wklejaj juz te obrazki bo temat uschnie ;p Grocix - Jak sn second ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Takie pytanko warto ogladac GIrls bravo bo mam dylemat czy skonczyc i zaczac cos bardziej sensownego ;p tzn czy zaskoczy mnie cos po Bananie miharu ;p |
illya musi sie do wartościować przez te obrazki,Hazuma przecież nie chcemy żeby nam sie chłopak powiesił :<
@up oglądaj dalej :D,mi sie najbardziej podobał 2 sezon |
Cytuj:
|
Co do SnS, warte obejrzenia. Klimat i niektore motywy identyczne jak w FSN, a jednak cos innego. Polecam!
|
@edit~post z edytowany
Jak nie to nie ; < |
Cytuj:
Grocix - Fajna muzyczka jest w sns co nie ? :s |
znalazłem wolny chat na spam do tego topicu żeby nie było jak wczoraj :s ale all nagle zniknęli
|
Cytuj:
ps. GIrls BraVo sie rozkreca nie ma co ;p ale i tak 2 epek narazie najfajnieszjsy (Pan banan) ;p hrhr szczalem |
ja spamuje bo chce se pogadać a czat widać odpada ;S,normalnie to nie
spamuje.... |
Karin już obejrzałem, a tamto drugie jakoś mi nie podchodzi.
Możecie dać jeszcze jakieś namiary na fajne komedie anime? |
To moze zalozmy prywatny pokoj na chociazby polchacie?
|
Cytuj:
The Melancholy of Haruhi Suzumiya Full Metal Panic School Rumble |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |