![]() |
Cytuj:
normalny gracz, ktory zostal zabity przez czlonkow wanted, ktorzy nie lubia zakladac nowych znajomosci, chociaz by sie przydaly |
Cytuj:
maharadza to normalny gracz o dziwnym nicku ktory trzyma strone punishersow ale wyglada na to ze go nie chca :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
a i wcale nie gralem na lumpie...chetnie bym ci teraz cos powiedzial ale znow mi na tibii bedziesz plakac;( |
Cytuj:
Btw Za co padł Kazuru ? ;> |
Cytuj:
@aba cos tam Za bieganie z wami na drucie, wyzywanie Eudorosa, za uhanie drago z statku carlin. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Alleran - Oct 16 2007, 00:39:48 CEST Killed at Level 124 by Ziomeck and by Viskovleen
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak sie nie ma argumentow, to sie czepia ortografii albo znajomsoci angielskiego.
A na smoku padlem na kicku, no coz, zdaza sie. :D PS. tak mi sie napisalo, do Ciebie osobiscie nic nie mam, wiec nie ma sensu sie klocic. pozdro. |
Nie chodzi o to, że nie mam argumentów czy coś, każdy pada, jedni tak drudzy tak. Po prostu śmieszy mnie to, że "Wanted" myśli, że nabrałem się na to, że był demodras. Nie mam zamiaru się tłumaczyć ani nic, pech i tyle, płakać nie będę bo nie ma o co ;)
|
Cytuj:
Żal ci dupe ściska i tyle. :baby: |
i znowu kampa w hotelu w thais...
|
@Siggurdius
Zaraz zobaczymy co za glupote napisze ciri @ciri the witcher To ty jestes ten co mi placil za to, ze mial w opisie rl czy pro u dragoholikusa? |
Cytuj:
jakos sobie nie przypominam zebym placil za cos takiego ;). |
Cytuj:
I może jak nie masz czegoś ciekawszego do napisania poza stwierdzeniem "żal Ci dupę ściska i tyle", nie postuj bo szkoda miejsca na takie śmieci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |