![]() |
To moze niech gildie [GUILD]Inshon[/GUILD] , [GUILD]We rule again[/GUILD] , i [GUILD]Duskiness[/GUILD] sie zrobia w 1 wielka calosc i [GUILD]Vision[/GUILD] dostanie po pupie ;D
|
Cytuj:
<innymi słowy: takie rzeczy to tylko w erze> |
Coś mi sie nie widzi współpraca Dusków z Pastuchem i Thelionem.
|
Cytuj:
Popieram, ROZ.....LCIE TEN SERVER A RAZEM Z NIM [GUILD]vision[/GUILD] XD |
wielki powrót "wszystkich" na furore?? ta wojna nigdy sie nie skończy ; pp (zdaje mi sie że Andi sięgnie po usługi pasterza ;p)
@down z tego co wiem w Duskach trzeba "soldinego" lidera bo jak chcą to mogą ; p |
Cytuj:
W każdym bądź razie jest postęp, bo zacząłem znowu zaglądać na ventrilo :P |
W Vision jest duzo osob
duzo ktore ostatnio wbil pare lvl (parenascie) chodzi mi o tych 100 + dolaczyli glownie dlatego, ze nie chcieli byc wywalni z expa oraz zeby nie mieli klopotow ze wszelkimi pk itd kolegami ludzi z vision teraz albo dojda do ktorys z gildi nowo-powstalych albo beda dzielnie padac :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hubertuse
Oct 16 2007, 18:14:17 CEST Killed at Level 70 by a minotaur archer of Fanston Noob chars power http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32505 |
Temat znowu kwitnie życiem :D
@Ri~ Niezłe tylko mało brakowało a ten ek by uciekł wam gz fraga |
Specjalnie sie przesuwalismy aby mogly go karac nasze archery ;)
|
Ale koleś i tak słabo ogarniał coś : P
Zmieniał co chwila target bez sensu ;f |
Ten typek wczoraj nam kilku noob charow ubil jak mielismy akcje na Mistic Capa my mu poprostu oddalismy :)
|
Wreszcie zobaczymy pewupe hajlefelów z Candi.
Fajnie będzie zobaczyć Ri i Nohana w akcji. Ri mógłbyś coś powiedzieć o ewentualnych sojuszach? Życzę tyle fragów w tej wojnie ile mieliście ofiar na ostatnim organizowanym przez was Poiu na Candi xD |
Jutro sie wszystko wyjasni narazie oczekujemy :)
A co do poi to nie dalo sie tych naabkow ogarnac :p |
Użytkowników czytających ten temat: 10
23:15 wtorek ; o huh nie chce mi sie wierzyć Taifun 273 ; p http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1865713 - ehh |
Cytuj:
ale napewno mieli wiecej mozliwosci expienia od tych poza vision bo sami mogli wywalac Jezeli bedzie war to "opozycja" pieknie na nich zafraguje |
23:11 Taifun Devilry [273]: You advanced from Level 272 to Level 273.
Podziwiam chłopa ;P |
Czemu po niego nie szli ? :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |