![]() |
hmm... mój knight miał skille 62/60 na 17 lvl'u
ale traf tak chciał, że pk'er na 47 - knight mnie dorwał :/ (tak to jest jak się gra z Wild On na serwerze :/..) teraz 61/59.. i uważam, że mam średnie skille XD jak sobie wyrobie na jakieś 70 to dopiero zaczne nabijać sobie lvl'e a dość częste jest spotkać 8-9 lvl ze skillami 60+/60+ (gdy sie przekroczy już te 60 to potem tak wolno lecą, że godzinami trzeba trenować nim coś znowu podskoczy.. na 80 już 10 minut trzeba czekać na ten 1% XD) |
Cytuj:
|
Ja obecnie mam skille 67/67 na 16 lvlu. Ciągle trenuję. :)
|
ten kolega moj ma skille 65/63 3 mlvl kilka(3-4) % do 4 slyszalem ze ktos watpil w jego eq (bs crusad golden armor k legi demon shield platinum amulet ) w dp ma jakies 30k amulety ringi itp
jak skonczy skillowac to poda swoj nick n/c ten "czlowiek demolka" gra na kompie dlugo (0-5h w dzien + cala noc [jak nie chce mu sie spac]) i do tego nie afkuje wcale --> na pewno wiele osob pomyslalo ze uzywa jakiegos bota ale on nie uzywa -.- on po prostu nie chce 9 lvl i trenuje tylko z bratem. Ma jakeis 70% expa do 9 lvl a expienie zacznie od cyklopow wiec jesli takiego 8 lvla spotkasz to bedziesz wiedzial kto to jest |
A ja mam...
lol A ja mam na 11 lvl skille 51/47 :cup: i mi to pasi ja skilluje ile wlzezie i mnei to wali czy bedzie 80 na 25 lvl :P skilluje do 60 podbijam lvl skilluje do 70 podbijam lvl skilluje do 80 podbijam lvl i skilluje do 85 lub 90 i koniec :P :evul:
|
Powroce sobie do czasow mojego elitka, miał on na 42 lvlu skille po 70/70 ;) Równiuteniko.
|
Cytuj:
:cup: :cup: :cup: :cup: |
Kozak z Galany
Cytuj:
ale i tak najlepiej skilluje sie na rotach np. moj kumpel na rotach zrobil sobie skille po 77 i co do twoich rozmyslen niemogl bys zrobic skille 80/60 chyba ze bys od rana do nocy siedzial i trenowal na monku lub ghulu ale to by bylo nienormalne |
Cytuj:
A co do tematu to myśle, że dobrze by było tak: 10 lvl 50/50 20 lvl 60/60 30 lvl 70/70 40 lvl 75/75 50 lvl 80/80 60 lvl 85/85 80 lvl 90/90 80+ lvl 90+/90+ (tutaj już według upodobań gracza :D) |
Skille knighta
Nie ma "przepisu" jakie skille powinny być na danym levelu. Wielkość twoich skilli zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i od tego na jakie potwory chodzisz i z jaką bronią. Jeżeli nie masz problwmów z namymi potworami lub zwracają Ci się kosztu uh bądź innych runów z jakich korzystasz to znaczy że twoje skille są odpowiednie.
|
to jest nie skomplikowane
skile dla rycerza naprawde sie licza i daja sporo do 70 70 do tego czasu warto skilic bo potem ruznice w ataku albo w obronie sa juz tak male ze szkoda czasu na zabawe a troche to trwa
na 16 lvl skile po 65 sa juz bardzo dobre ale 20 lvl wedlug mnie powinien miec juz miedzy 65 a 70 |
Ja mam rycerza level 9 mlvl 15 :D ,skile 59/62 :cup:
|
Nie mozna powiedziec jakie skille sa dobre na jaki lvl w sumie, kazdy powinien miec takie ktore mu wystarcza do expienia na wybranych przez siebie potworach, to wszystko.
Ja osobiscie mam na 54lv 89/88 i jestem z nich zadowolony w sumie, chociaz postaram sie kiedys dobic 90/90, ale to moze jak zaczne kiedys znowu grac hyhy. |
Cytuj:
15 mlvl oha no comment |
Cytuj:
15 mlvl... mam jedną prośbę do Pietru... nie podawaj charek z innych gier.. (bo Tibia, na tysiące graczy co co dzień na niej siedzą, to nie jest) a jeśli zmyślasz by nam zaimponować.. rób to z głową.. (tu adekwatnie do mlvl'a powinnam przyznać ci status noob'a :baby: ) |
Moje skille...
Ja na 11 levelu mam skille 41/41 w swordzie :( ...
|
Nie chwaląc się ja na 11 lvl mam 52 / 51... Tak mysle, ze na 12 lvl powinno wpasc 60 / 60 :)
|
ja mam knighta 17 lv skille 63/63 a na 20 lv planuje skille 70/70 i tak hit sa b. dobre :]
|
hehe ja gram knightem 20 lvl teraz (train mode) zaniedbalam traina i mam skile 52/51 teraz trenuje do 65/65 Train to podstawa kazdego knighta!! masz sux skille nie osiagniesz nic :) ale mam dobre eq jak na 20 lvl K-set dragon shield, fire sword , crus-helm
|
Ja na 21 poziomie mam 59/59 ale chce mieć po 75 :)
Btw. mój kumpel na 24 ma po 65. @Afrodyta: To ma być dobry eq jak na ten poziom? :D :D Takie coś to ja miałem na 15 levelu. No może poza hełmem :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |