![]() |
21:28 Craban [200]: and we will close this testserver on monday too
Tyle do powiedzenia. |
omg idzcie sie leczyc ale pierw skonczcie z ta gra -.- co wy sie tak podniecacie uptade? niech zrobia nawet potiony po 5k each bede sie cieszyc mniej noobow bedzie -.- kto umie grac i gra dla zabawy bedzie dalej gral
ps. bledow duzo bo reka zlamana ;] |
Yyy czyli mamy myśleć ze zamna ta wersje, poprawia co trzeba i odpala nastepny test ? ^^
Czy moze... |
Cytuj:
Sorcek expi na DL'ach zużył orgromne ilości mfów na visowanie i leczenie, ma DSMa (na Danerze można go sprzedać za 30k). Normalnie wyszedłby na jakiś +, ale teraz, kiedy musi 2x tyle się navisować żeby zabić DLa, musiałby sprzedać DSMa 2x drożej. Kina zapieprza 24/7 na frostach, ma takie profity, o jakich sorcom nigdy się nie śniło. Poza tym zarabia krocie na blokowaniu pallkom demów. Kina na 100+ zużywa na frostach tylko mfy i od czasu do czasu jakiegoś uha, na 20 bp mf wyciąga przynajmniej 2 DSMy i jakieś rh i towerki. Natomiast sorc na te przykładowe 20 bp mf wyciąga przy sporym farcie 1 DSMa i musi po ~40 min za*******ać z powrotem do sklepu. Sorc wychodzi na - i ratuje się tylko tym, że ma jakiegoś botchara na rotach albo robi nieopłacalne runki i sprzedaje je frajerom, którzy jeszcze grają sorcem. |
Cytuj:
|
Rozmawiałem wczoraj chwile z Crabanem, powiedział ze cały weekend poprawiali bugi i nie mieli czasu nic przeczytać z tematu "Feedback" na Tutor Boardzie, ale widział że już wystarczająco tego jest, więc w poniedziałek się tym zajmie i zamknie test serwer.
Zresztą macie tutaj całą moją rozmowe z nim. Ukryty tekst:
|
Kojtos dowiedz sie jakie beda zmieny wzgledem knightow...
|
kkkkkkkkk
tyle ze ceny niektorych itemow po upie zostana na niektorych swiatach drozesz a na innych bez zmian bo cip soft ma zamiar zrobic wyzsze stale ceny w sklepach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
LMAO no tym to mnie rozwaliles.... od kiedy to knight na 20 bp mf wyciaga 2 dsmy i "jakies rh" ? Chyba nigdy tam nie byles. Ja na jakies 30 lvli wylootowalem 7-8 dsmow i 5-6 rh wiec nie gadaj mi ze knight w ciagu 3 godzin jest 80k+ w itemach i kasie jak absolutnie GOWNO o tym wiesz... :) |
A wiadomo jakie zamierza dodać tereny? Coś ciekawego, mam nadzieję, a nie taka komercha...
|
@Adiago
Nie żeby wszystkie były takie same, tylko żeby wszystkim równie opłacalnie się grało. Powinni trochę skillowanie ułatwić, i zrobić tak, jak jest w każdej porządnej grze: Wojownik-PJC (Prosty Jak Ch*j)-Wszystko opiera się na kup mieczyk-poluj-kup lepszy mieczyk-poluj. Atak średni, obrona średnia, "łatwy w użyciu". Mag-ZACT (Zaje***ty, ale cholernie trudny)-Żeby cokolwiek osiągnąć trzeba się naharować jak przy kopaniu rowów, ale jak potem z fajerbala walniesz, to pół wroga leży. Atak w ch*j, obrona byle-jaka. Pallek jest dobry. |
Ja napewno nie bede zmieniac profesji. Nie po to tyle czasu zmarnowalem na skillowanie, zeby to rzucic w huj
|
to w pon zamkną a kiedy otworzą 2 też w pon tylko potem czy już we wtorek ??
|
15 stron przeczytanych:))
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak coś, pół roku... Sorc półtora.... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jutro zaczną robić palków, to my ich w huja zrobimy i za pół roku ich udupimy... Błedne koło ;> Cytuj:
Cytuj:
Zapmniałeś, żę ten twój wspaniały sorc mógł przesiedzieć na hero te 5 miechów i wynieść tyle c setów że mała bania...mająć 50-60k/h... |
@Michoss
No chodzilo mi o to zeby mialy taki sam zarobek i mniej wiecej taki sam exp :P |
A co do tych ciulstw, to jest to troche pojebane. 150+ms mogl sobie expic na wrl + po summer update, ale jak zwykle nasz kochany cipsoft nie mysli o 150+ lvl tylko o 50. Jak przed updatem gralo sie 50 msem to i tak byl waste wiec... Co do tych potow zalozmy napryklad taki Defender Of Hell uha sie prawdopodbnie za 1000+,a teraz bedzie musial uzywac jakis potow ktore daja mu 600 hp ;/
Dla Mnie to jeden wielki shit Ale i tak nie zmienie profesji bo knighta polubilem |
WPADŁEM NA GENIALNY POMYSŁ!
Patrze ta na wypowiedzi w temacie, i myślę, że cipsoft mógłby zorganizować wspaniałą akcję: Cytuj:
Nie myślicie, że patrząc na tych wszystkich idiotów, co im update nie pasi, to Cipsoft zbiłby na tym więcej niż na paccach ;]? |
Cytuj:
Może to mało istotne ale na 3x hero przy 950 osobach online jest 25k/h ;pp |
Gacie? To dalej grajcie :P
Jeśli naprawdę umiecie grać w tibie to pozostańcie na swoich postaciach :) A nie ,że już dodali coś dla niego o pójdę na Druida bo ma lepsze czary itp
Trzeba odkryć to coś w czym jesteście najlepsi i być w tym dalej a nie jak już mówiłem ,że on ma ten czar itp a ja nie mam idę na niego bo ma coś tam ZOSTAŃCIE NA SWOICH POSTACIACH I NIE MARUDZIĆ :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |