Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

oVvN3eR 04-03-2008 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1938221)
Haha ty juz czaisz przesadzasz.. twoja glupota mnei przerasta.. dziwie sie tylko jak mozna tak klamac perfidnie :S ja bym az tak nie umial.. pierdole juz to co pizesz bo i tak nie ma sensu juz w ogole tego czytac.. kto chce niech mu wierzy.. wasza sprawa.. ale jak dla mnie to poprostu zal jest.. przesadziles czaisz.. zal mi ciebie.. ehhh

Ja przesadziłem?lol
To nettona kurwa wsypał ziomka którego zna 2,5 roku i to jeszcze brazolom -,-
Myśl co chcesz , ja i tak sram na ciebie ;*

Kacperka 04-03-2008 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1938232)
Ja przesadziłem?lol

Mi juz tez wisi co ty piszesz, tylko dziwie sie czemu tak duzo klamiesz skoro i tak napisales ze masz wyjebane na opinie tych co to czytaja..

A co do nettony to ty zaczales i bardzo dobrze o tym wiesz ...

Taxo 04-03-2008 12:01

Pan znowu pokazales jakim jestes noobem... mowisz ze ubijesz mnie solo a przychodzicie we 3... n/c wczoraj byla podobna akcjatylko ze all padliscie ^^. To kiedy w koncu ubijesz mnie skoro tyle razy mi to obiecywales? ;( Edit : ja nie pisalem solo... ty caly czas o tym gadasz jak jakis pojeb btw. 22:31 Pan Doskonaly [65]: bo jestcie leszcze 22:31 Pan Doskonaly [65]: i mi dupe lizaliscie
Kto ci lizal dupe? haha

doskonaly11 04-03-2008 12:02

gz gz gz Erius Dranax pisze solo hahaha ide do niego szedl ze mna 40 lvl +-/- , Erius stoi z 77 leje ich 2 i zjebali do gh hahaha zal i po mistrza shina.... pisal ktory minute przed ss przyszedl i wtedy w 3 wyszli hahaha omg cynamon tez tak kozaczyl i padl xd all mu polecialo haha
oVvN3eR zaczelem ci jechac bo pierwszy doczepiles sie do mnie, bo niby broniles shake ktory mial wine,wiec nie widzialem celu dlaczego mi jechales

edit ; haha moglem zrobic ssszedl luban ktory nie pekuje bo gra tutaj tylko szedl patrzec, pisalem ci chodz solo a ty w gh siedziales xD a wladcazrobil pk na tym 77 jak wyszedl bo jak izdy w gh siedzieliscie bylo 2 na 2 czemu nie wyszliscie?> czekales za shine.... hahaha
haha wczoraj cie nie bilem xd nobku tylko siemano madzia cie klepala bo jzutu nie gra i lala all do jaj ale ty oczywiscie zjebales do depo i pisales po 2 nobkow(twoj pro xd i olle martin) ahahh bo samsie bales oddzisiaj robie ss zeby pokazac jak jest bo sciemniasz xd

Pan Doskonaly [65]: i mi dupe lizaliscie
nie wyciagaj kontekstow hahaz zdania do nie wiedza o co chodzi jechalem ci ze masz mi dupe lizac itpa nie chodzi o podlizywanie tutaj xd a ze leszcze jestescie to prawda:)

Mendolina 04-03-2008 15:53

Skończycie wreszcie?-.-
Ali Ba Ba i Lavis ban za sharing -.-.

Ale i Axmann z FTP też :cup:

HellFrycek 04-03-2008 16:27

Suuuper jestescie :d te wasze klotnie mnie rozdupiaja ; D

Dawergo 04-03-2008 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1938232)
Ja przesadziłem?lol

Nie zebym sie wtracal.. Ale to ty zrobiles share listy i groziles banem, nie nettona, on sie tylko zemscil :p

<OMO> 04-03-2008 16:36

@Up
ja tam za dużo nie wiem ale wracam na silvere no chyba że znowu jakis payment wpadnie. :p

oVvN3eR 04-03-2008 16:36

@Daw
Mówisz to jak byś był za FTP ;o
Ja poprostu chciałem żeby Bamblebee odeszła z DH , ale jednak ta kłótnia przydała się bo wiem komu ufać a komu nie ;>

Dawergo 04-03-2008 16:45

@up
Próbuje być obiektywny, nie pochwalam tego co zrobił nettona, ale nie pochwalam też tego że zrobiłeś sobie na niego share listy.

Kacperka 04-03-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1938588)
@Daw
Mówisz to jak byś był za FTP ;o
Ja poprostu chciałem żeby Bamblebee odeszła z DH , ale jednak ta kłótnia przydała się bo wiem komu ufać a komu nie ;>

Dobrze wiedziales ze bamblebee jest jednym z najlepszych przyjaciol nettony. I to co on ci mowil o bamblebee mowil ci w zaufaniu i to samo mowil tez mi... i teraz wlasnie sie okazalo komu mozna ufac bo widac ze wojna dla ciebie byla wazniejsza niz przyjaciel i dla wojny zdradziles najlepszego przyjaciela swojego chyba tez best i to zrobiles to w jego imieniu o.O
A co do mnie to na poczatku bylem tylko troche wkur*** ze to zrobiles, ale teraz jak widze te klamstwa, jeszcze to co napisales ze my konta robilismy i jechalismy asena gdzie to ty byles i jeszcze tylko mi i nettonie sie do tego przyznales to juz w ogole przesada jest..

oVvN3eR 04-03-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1938623)
Dobrze wiedziales ze bamblebee jest jednym z najlepszych przyjaciol nettony. I to co on ci mowil o bamblebee mowil ci w zaufaniu i to samo mowil tez mi... i teraz wlasnie sie okazalo komu mozna ufac bo widac ze wojna dla ciebie byla wazniejsza niz przyjaciel i dla wojny zdradziles najlepszego przyjaciela swojego chyba tez best i to zrobiles to w jego imieniu o.O
A co do mnie to na poczatku bylem tylko troche wkur*** ze to zrobiles, ale teraz jak widze te klamstwa, jeszcze to co napisales ze my konta robilismy i jechalismy asena gdzie to ty byles i jeszcze tylko mi i nettonie sie do tego przyznales to juz w ogole przesada jest..

ta ta , ty wogólę święty jesteś ;*

<OMO> 04-03-2008 17:08

@up no raczej xD

Kalorek 04-03-2008 17:18

No więc... jak obiecywałem: Foto z naszej biby wczorajszej (=

http://foteka.pl/full/60375d07a2ed1e...18fb3aa199.jpg

W dolnym rzędzie od lewej: Gess Akar, obok Ambel Kart, obok jaaa (Kalor Tald).
W górnym rzędzie po prawej Aqua Lavin, obok mniej znany Flan Elex :P

DarkKZ 04-03-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 1937891)
Bez bejsbola bym nie jechał :evul:

Nastepny zjeb, takie gadanie...;(
PLXXX nie pisz takich glupot:p

@Kacperka
W*****c sie mozna:p

Kacperka 04-03-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1938658)
ta ta , ty wogólę święty jesteś ;*

no ja nic zlego jak narazie nie zrobilem, nie mam nic na sumieniu w przeciwienstwie do ciebie... Ale jesli temu przeczysz no to powiedz co takiego zlego zrobilem cwaniaku o.O odrazu mowie ze jak cos wymyslisz to nawet na to nie bede odpisywal bo to zal :P

Dawergo 04-03-2008 17:24

@omo
Przestan krasc moje wyczesane opisy, poprostu zapytaj!! X(X(X(

oVvN3eR 04-03-2008 17:28

@kacp
Pisz se dalej ;>
Ja nic na sumieniu nie mam , jeszcze raz powtarzam , jak bym był tym złym... Większość kolegów z s.a miałoby rooka ;)

Abya Rosu Banned

Jutro bana będą mieli :
Lerick
Sokkz
I ktoś tam jeszcze.
Teraz fragi nie lecą tylko same bany shauhsahu wtf?

@Kalorek
Mmm ale sexy team ashusauhasuh xD

DarkKZ 04-03-2008 17:41

@Up
Wiesz, po Tobie kurwa to sie wszystkiego mozna spodziewacX(
Pamietasz jak ojebales swojego dobrego kolege?
Moze to byl nawet kots wiecej dla Ciebie niz tylko kolega...
Myslisz tylko o sobie...:evul::evul:
@Down
Kurwa, juz udajesz, ze nie wiesz o co chodzi?-.-
NIE MASZ HONORU-.-

oVvN3eR 04-03-2008 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkKZ (Post 1938739)
@Up
Wiesz, po Tobie kurwa to sie wszystkiego mozna spodziewacX(
Pamietasz jak ojebales swojego dobrego kolege?
Moze to byl nawet kots wiecej dla Ciebie niz tylko kolega...
Myslisz tylko o sobie...:evul::evul:

Następny po*****eniec /\
O co ci kurwa chodzi? -,-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.