![]() |
Cytuj:
To nettona kurwa wsypał ziomka którego zna 2,5 roku i to jeszcze brazolom -,- Myśl co chcesz , ja i tak sram na ciebie ;* |
Cytuj:
A co do nettony to ty zaczales i bardzo dobrze o tym wiesz ... |
Pan znowu pokazales jakim jestes noobem... mowisz ze ubijesz mnie solo a przychodzicie we 3... n/c wczoraj byla podobna akcjatylko ze all padliscie ^^. To kiedy w koncu ubijesz mnie skoro tyle razy mi to obiecywales? ;( Edit : ja nie pisalem solo... ty caly czas o tym gadasz jak jakis pojeb btw. 22:31 Pan Doskonaly [65]: bo jestcie leszcze 22:31 Pan Doskonaly [65]: i mi dupe lizaliscie
Kto ci lizal dupe? haha |
gz gz gz Erius Dranax pisze solo hahaha ide do niego szedl ze mna 40 lvl +-/- , Erius stoi z 77 leje ich 2 i zjebali do gh hahaha zal i po mistrza shina.... pisal ktory minute przed ss przyszedl i wtedy w 3 wyszli hahaha omg cynamon tez tak kozaczyl i padl xd all mu polecialo haha
oVvN3eR zaczelem ci jechac bo pierwszy doczepiles sie do mnie, bo niby broniles shake ktory mial wine,wiec nie widzialem celu dlaczego mi jechales edit ; haha moglem zrobic ssszedl luban ktory nie pekuje bo gra tutaj tylko szedl patrzec, pisalem ci chodz solo a ty w gh siedziales xD a wladcazrobil pk na tym 77 jak wyszedl bo jak izdy w gh siedzieliscie bylo 2 na 2 czemu nie wyszliscie?> czekales za shine.... hahaha haha wczoraj cie nie bilem xd nobku tylko siemano madzia cie klepala bo jzutu nie gra i lala all do jaj ale ty oczywiscie zjebales do depo i pisales po 2 nobkow(twoj pro xd i olle martin) ahahh bo samsie bales oddzisiaj robie ss zeby pokazac jak jest bo sciemniasz xd Pan Doskonaly [65]: i mi dupe lizaliscie nie wyciagaj kontekstow hahaz zdania do nie wiedza o co chodzi jechalem ci ze masz mi dupe lizac itpa nie chodzi o podlizywanie tutaj xd a ze leszcze jestescie to prawda:) |
Skończycie wreszcie?-.-
Ali Ba Ba i Lavis ban za sharing -.-. Ale i Axmann z FTP też :cup: |
Suuuper jestescie :d te wasze klotnie mnie rozdupiaja ; D
|
Cytuj:
|
@Up
ja tam za dużo nie wiem ale wracam na silvere no chyba że znowu jakis payment wpadnie. :p |
@Daw
Mówisz to jak byś był za FTP ;o Ja poprostu chciałem żeby Bamblebee odeszła z DH , ale jednak ta kłótnia przydała się bo wiem komu ufać a komu nie ;> |
@up
Próbuje być obiektywny, nie pochwalam tego co zrobił nettona, ale nie pochwalam też tego że zrobiłeś sobie na niego share listy. |
Cytuj:
A co do mnie to na poczatku bylem tylko troche wkur*** ze to zrobiles, ale teraz jak widze te klamstwa, jeszcze to co napisales ze my konta robilismy i jechalismy asena gdzie to ty byles i jeszcze tylko mi i nettonie sie do tego przyznales to juz w ogole przesada jest.. |
Cytuj:
|
@up no raczej xD
|
No więc... jak obiecywałem: Foto z naszej biby wczorajszej (=
http://foteka.pl/full/60375d07a2ed1e...18fb3aa199.jpg W dolnym rzędzie od lewej: Gess Akar, obok Ambel Kart, obok jaaa (Kalor Tald). W górnym rzędzie po prawej Aqua Lavin, obok mniej znany Flan Elex :P |
Cytuj:
PLXXX nie pisz takich glupot:p @Kacperka W*****c sie mozna:p |
Cytuj:
|
@omo
Przestan krasc moje wyczesane opisy, poprostu zapytaj!! X(X(X( |
@kacp
Pisz se dalej ;> Ja nic na sumieniu nie mam , jeszcze raz powtarzam , jak bym był tym złym... Większość kolegów z s.a miałoby rooka ;) Abya Rosu Banned Jutro bana będą mieli : Lerick Sokkz I ktoś tam jeszcze. Teraz fragi nie lecą tylko same bany shauhsahu wtf? @Kalorek Mmm ale sexy team ashusauhasuh xD |
@Up
Wiesz, po Tobie kurwa to sie wszystkiego mozna spodziewacX( Pamietasz jak ojebales swojego dobrego kolege? Moze to byl nawet kots wiecej dla Ciebie niz tylko kolega... Myslisz tylko o sobie...:evul::evul: @Down Kurwa, juz udajesz, ze nie wiesz o co chodzi?-.- NIE MASZ HONORU-.- |
Cytuj:
Następny po*****eniec /\ O co ci kurwa chodzi? -,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |