![]() |
Cytuj:
|
gogo 150!! oby tak dalej!!! Czekam na nastepne advence ;p
|
Sheylia ;d czego z blokerem na quary xD przeciez to sie nieoplaca ;P
chociaz w sumie jaki macie exp? |
Bravo Sheylia xD Oby tak dalej xD inne hunty plax xD
Pardan moze ty jakis advenc xD? |
@Undeadzik
mógłbyś przestać spamować? @Sheylia gratz levela wybierzcie się na coś ciekawszego... bo quary się troche nudzą :P może frosty? behemoty? coś tam wymyślicie.. |
Podziwiam wytrwałość :).
BTW. pamiętacie mnie jeszcze? :P. Nie powiem, że screeny są dobre, bo jak można ocenić screen z tibii jako dobry? Jak na swoją klasę są fajne.( czyt. Cogratulation i takie tam ( |
kozak foty B)
Pardan wiecej fotek dawaj, bo sheylia ma nuudne xD :D |
@up3
Sam spamujesz gdzie tu widzisz spam ? 0O @topikkkk czemu ciagle quary.... -.- idzcie na behe, frosty, demce z sio czy cos bo tak o to troche nudne ;( |
gz sheylia :)
go go 150!!! ... nom moglibyscie wybrac sie chociaz raz na cos mocniejszego B) |
Sheylia kiedy Anii i Dhq???
Moze pujdziecie ze sio na demce,behe Albo zrub assains oufty zebyt miec assy staryB) Plz Ss:baby::baby::baby: Ja tu ciagle zagladam i sie zawiadam;(;(;( |
Cytuj:
Po drugie, jeśli Sheylia odczuje potrzebe zrobienia "assains oufty" (LOL) to go zrobi. |
up
Mam fierwoksa xDB) |
@up
to chyba ci nie działa albo nie wiesz co to jest to podkreslenie :P
w tym "fierwoksie" @topic dawajcie screeny ;) |
Hoho chyba tu nikt nie zaglada xD
|
Fajne foty i widze, ze jedziesz ostro z tym lvlem ale wezcie cos innego a nie tylko quary bo ile mozna.. Nie mam nic przeciwko quarom ale co tu komentowac jak ciagle to samo ;p
|
@up
No stary, na tego gejloga złapiesz pare p setow :) Cytuj:
|
@2up
Ni eklikac w link (zdjecie) 2 up!!! to keylogger na 100% (ściągnąłem i sprawdziłem-keylogger!!)
|
a jakies zdjecia to nie łaska?
|
Cytuj:
"Z pustego i Salomon nie naleje". |
@up
Pwn3d. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |