![]() |
48 sorc z dobrym eq i niezlym m lvlem
pacc nie wiem gdzie expic chcialbym miec jakies 5k kasy na 1h |
Cytuj:
32 Pal eq: Paladin armor crown helmet knight legs bohy vampirka royal speary skille 65/45 z armorem, gdzie zarabiać kase? Nie mam PACC może niedługo będę miał |
gdzie mozna dobrze zarobic 72 sorcem facc/pacc
|
up@
Na Guardach |
Cytuj:
|
Gdzie dobrze zarobić knightem 25lvl
EQ: C-helmet; c-armor; blue legs, vampire shield, dwarven axe. Skille 55/53 |
65 pal
dist z eq 84 gdzie zarabiac kase na facc moj server to 200-250 osob online na 1 h chce wyciagac min 4 k kasy oprocz orc fortess:] co polecicie |
Cytuj:
|
Gdzie zarobić dużą kaskę 60 knightem, 72/67 skille eq: golden armor, blue legs, crown shield, bright sword. FACC.
|
siema jak tak patrze na to i mysle ale duzo ten teamt ma stron , ten kto zalozyl to to ma tyle postaci??? ze tyle pyta?
dam ci rade UP ;] hmm na dwarfy cklopy kolo thais a dwarfy kazoo, np mozesz na dragi kolo veno na dragi to masz duzo dragon shieldow, (ja kiedys zabilem draga i odrazu spadl) zabijaj czasami dl'e bo z tego dragon scale main i rh (40k w sklepie sie sella za armor za rh 30k) w taki sposob duzo kaske zarobisz bo masz bardzo dobre eq ktorego ci zazdroszcze hehehehe;p (dac cos ;p joke nie jestewm noobem co o eq prosi i o items ;p) |
Cytuj:
---dodane 10 minut pozniej (jak sie przestalem smiac)--- Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Deletke jak masz postmana to idz na mint, ze samego zlomu zlootbagowanego mozna potezny profit wyciagnac |
Edep zal troche bym podyskutowal na ten teamt po pierwsze nie nie jesteem noobem bo sie znam kazdy jest troche noobem ale sluchaj pomysl mint nie znam tego miejsca ale to musi byc daleko od miasta jak nie znam i lootbagi zlodzieje te thiefy nooby mu ukradna zall... nie rubcie lepiej lootbagow bo kradna lec na cyklopy czasem po 40 gp okolo i masz zabrobek ja zarabialem
|
lol.na non pvp w godzinach szczytu na mincie a max 4 osoby.najwieej widzialem 8 a na normlanym swiecie malo kto siedzi i loobagi tam jest zajebiscie latwo robic.przydaje sie oczywiscie postman bo skrzynka jest
|
Ja też mam podobne eq i 61lvl. Stawiam bota na noc na tombie facc i pół lvl mi wchodzi, 11k czystej kasy i z 10 brown poc oraz po 2 life ringi. Najlepiej uzbierać 100 szmatek i za 10k u npc sellnąć i bp life ringów za 5k jakoś u graczy. Tak robię jak chce zarabiać, ale jak chce 'przyexpić' tzn. żeby było minimum 25k/h to idę na mount stermunt.
|
Gdzie zarabiać 31 druidem z 36mlvl,facc,eq:boh,b legi,focus cape,spellbook od 30lvl,hotm?
|
Cytuj:
2. Dwarfy Guardy też można robić lootbagi i później pchać je do Kazoo.;) Do tego przy odrobinie szczęścia wylootujesz Iron Ore i pewnie spadnie kilka steeli. |
A brać jakieś runki/poty na te mino?
|
Cytuj:
|
Gdzie dobrze zarobić knightem 26lvl
EQ: C-helmet; c-armor; blue legs, vampire shield, dwarven axe. Skille 57/55 |
mam 83 knajta 82/76 skile
eq; rh g armor , g legs , mms , boh , justice seeker na d lair kolo veno za duzo potek trace gdzie moge zarobic kase ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |