Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Bartas15 11-04-2008 18:20

Nie dyskutujcie z tym pacjętem chłopak poprostu ma problemy w rl i musi odreagowac dajcie mu spokój niech się pochwali może mu się poprawi :)

lolekkkk18 11-04-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1996622)
Nie dyskutujcie z tym pacjętem chłopak poprostu ma problemy w rl i musi odreagowac dajcie mu spokój niech się pochwali może mu się poprawi :)

no juz mi lepiej.. wiecej wjazdów na mnie prosze.

pzdr.

Bartas15 11-04-2008 18:36

Po co mam na ciebie wjeżdzac?Koledzy w szkole już to robią wiec nie ma po co :/

lolekkkk18 11-04-2008 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1996649)
Po co mam na ciebie wjeżdzac?Koledzy w szkole już to robią wiec nie ma po co :/

eh co do tibii mozecie sobie jechac ale mojego rl nie znasz.. wiec zamilcz ;p

next pls

Mhm 11-04-2008 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 1995596)
Chill outuj nabzorze,kazdy w tibii ma satysfakcje z czego innego,tak sie sklada ze ormowcy i zomowcy z pkowania,jezeli masz zamair plakac idz na harmonie i graj sobie z mdw,a nie piszesz cry posty jako anonimek,bo tylko tak mozesz wyzalic swoje smutki,bo wiesz ze jezeli bys sie ujawnil to bys wiecej downgradow zaliczyl niz advencow. Juz jest tu taki jeden ale sie do niego przyzwyczailem.A z tym pozdro dla nienoobow mnie rozwaliles XD.Jezeli padasz od "nooba" to kim jestes?

ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem.. lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok?

pozdrowionka ;p

Koszyk 11-04-2008 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pionek_dranarhari (Post 1996573)
Napiszcie kto waszym zdaniem najlepiej gra na openach w La Revolution jak i w Interregnum ciekawi mnie to bardzo ;p lepsze to niz sprzeczanie sie o jakies boty sharing etc ... ;p po 5 osob bym proponowal z kazdej gildi zobaczymy na wyniki ;p:)

La Revolution:

- Ci co graja na swoich charach

Interregnum:

- Alunir
- Van Helsing ( to co pokazal na jednym OB to masakra byla :D)

NA reszte nie mam pomysli

Faytah 11-04-2008 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 1996675)
ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales

Ta,plakalem i wieszalem sie na sznurowadlach i co jeszcze moze hmm?
Zreszta to byly inne czasy i bohy mialy wieksza wartosc niz 3h jechania na waypointach.
Cytuj:

straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem..

To co bylo to bylo,a teraz kto boi sie podac chociazby swoj main hmm ja? Czy moze lolki i inni top flame'rzy w tym ty,ktorzy wrzucaja na innych tylko dlatego ze sa anonimowi i moga uniknac konsekwencji swoich slow?
Cytuj:

lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok?

A to genialne zdanie udowadnia mi ze jedna osoba jaka tu powinna zamknac ryj jestes Ty,jestes ostatnia osoba do ktorej slow bym sie zastosowal,zachowuje sie jak sie zachowuje.Zawsze staralem sie zwalczac glupie posty na forum i frajerskie zachowania w grze o i tym pare osob sie juz przekonalo i pare jeszcze to ma przed soba.Ale zawsze wiedzialem co mowie i potrafilem sie liczyc z tego konsekwencjami,wole powiedziec/napisac cos jako ja,niz jako anonim. Jezeli nie mozna podpisac sie pod wlasnymi slowami to dla mnie tylko oznaka tchorzostwa i zbytniego przywiazania do smiesznej gry.To tak jak posiadanie wlasnego zdania i lek do wyrazenia go.Generalizujac i konaczac temat o mnie,kiedy gralem druidem byl 2006 rok,wiec troche czasu temu,przez ten okres napewno troche sie zmienilem,przyszlosc mnie rozliczy czy na dobre czy na zle.To byla moja ostatnia odpowiedz na flame kogokolwiek w tym temacie,od teraz wszystkie takie posty bede ignorowal,a zazalenia mozecie pisac w prywatnych wiadomosciach.
hehe widze ze forumowy plebs przerzucil sie na mnie z notopa,w sumie juz wiem czemu zawsze tak sie smial z totalnych noobow,idiotow i frajerstwa

Mhm 11-04-2008 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 1996810)
Ta,plakalem i wieszalem sie na sznurowadlach i co jeszcze moze hmm?
Zreszta to byly inne czasy i bohy mialy wieksza wartosc niz 3h jechania na waypointach.

To co bylo to bylo,a teraz kto boi sie podac chociazby swoj main hmm ja? Czy moze lolki i inni top flame'rzy w tym ty,ktorzy wrzucaja na innych tylko dlatego ze sa anonimowi i moga uniknac konsekwencji swoich slow?

A to genialne zdanie udowadnia mi ze jedna osoba jaka tu powinna zamknac ryj jestes Ty,jestes ostatnia osoba do ktorej slow bym sie zastosowal,zachowuje sie jak sie zachowuje.Zawsze staralem sie zwalczac glupie posty na forum i frajerskie zachowania w grze o i tym pare osob sie juz przekonalo i pare jeszcze to ma przed soba.Ale zawsze wiedzialem co mowie i potrafilem sie liczyc z tego konsekwencjami,wole powiedziec/napisac cos jako ja,niz jako anonim. Jezeli nie mozna podpisac sie pod wlasnymi slowami to dla mnie tylko oznaka tchorzostwa i zbytniego przywiazania do smiesznej gry.To tak jak posiadanie wlasnego zdania i lek do wyrazenia go.Generalizujac i konaczac temat o mnie,kiedy gralem druidem byl 2006 rok,wiec troche czasu temu,przez ten okres napewno troche sie zmienilem,przyszlosc mnie rozliczy czy na dobre czy na zle.To byla moja ostatnia odpowiedz na flame kogokolwiek w tym temacie,od teraz wszystkie takie posty bede ignorowal,a zazalenia mozecie pisac w prywatnych wiadomosciach.
hehe widze ze forumowy plebs przerzucil sie na mnie z notopa,w sumie juz wiem czemu zawsze tak sie smial z totalnych noobow,idiotow i frajerstwa

co prawda w oczy kole nonie? teraz taki wazny jestes? spolecznik? zastanów sie co mówisz ja nie gram od czasu sd combo na noobach takich jak ty.. moze sie zmieniles ale nie na tyle aby teraz lansowac sie na niewiadomo kogo.. wiec dzieki wielkie za to ze wkoncu przestaniesz pierdolic smuty.. i gadac z takimi lamerami jak ja.. ;] temat i forum na tym napewno zyska.
pozatym kto cie osądzi? skoro jak mówisz jest to glupia gierka? myslisz ze dostaniesz jakis zajebany order odrodzenia polski do chuja pana? co do twojego wlasnego zdania to co to kurwa za zdanie? jak ktos wyrazi swoje zdanie inne od twojego to robisz jakies awantury bo wkoncu jestes niewiadomo kim...

ehh ssij orzeszka dzieciaku..

pzdr

Picinhoxs 11-04-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mhm (Post 1996997)
co prawda w oczy kole nonie? teraz taki wazny jestes? spolecznik? zastanów sie co mówisz ja nie gram od czasu sd combo na noobach takich jak ty.. moze sie zmieniles ale nie na tyle aby teraz lansowac sie na niewiadomo kogo.. wiec dzieki wielkie za to ze wkoncu przestaniesz pierdolic smuty.. i gadac z takimi lamerami jak ja.. ;] temat i forum na tym napewno zyska.
pozatym kto cie osądzi? skoro jak mówisz jest to glupia gierka? myslisz ze dostaniesz jakis zajebany order odrodzenia polski do chuja pana? co do twojego wlasnego zdania to co to kurwa za zdanie? jak ktos wyrazi swoje zdanie inne od twojego to robisz jakies awantury bo wkoncu jestes niewiadomo kim...

ehh ssij orzeszka dzieciaku..

pzdr

Next pro evul masa elo ziom flamer yooyo lubie spermy w zebach elo

notop 11-04-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1996696)
La Revolution:

- Ci co graja na swoich charach

Interregnum:

- Alunir
- Van Helsing ( to co pokazal na jednym OB to masakra byla :D)

NA reszte nie mam pomysli

lr
duzo osob dobzre gra,,duzo osob daje ciala;)

in~t
duzo osob dobzre gra
jeszcze wiecej osob by neiwyszla z pz bez elfbota;)

Czubek^^ 11-04-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1997056)
jeszcze wiecej osob by neiwyszla z pz bez elfbota;)

W tym momencie, mogę powiedzieć podobnie do ciebie: gówno wiesz.

TiciTac 11-04-2008 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1997034)
Next pro evul masa elo ziom flamer yooyo lubie spermy w zebach elo

I co niby dalo Ci napisanie tego tematu? Jak na 17 lat to nie zachowujesz sie odpowiednio. Napisz normalnie bo takie ironiczne odzywki wyszly dawno z mody chyba ze dalej u Ciebie w piaskownicy takimi rzucacie ;/

Picinhoxs 11-04-2008 23:26

Nic ci nie powiem bo mieszkasz w miejscowosci od mojego drugiego imienia ;/

skarabeusz323 12-04-2008 00:20

ja jak to czytam to aż sie zygać che jeden mądrzejszy od 2 (dogadzał kocioł garnkowi zal ) super pro feter huj wi skąd wymadrza sie na forum zal

Eizix 12-04-2008 05:41

rzal i bul korwa - jakby to powiedzial dran arhari

Colmar 12-04-2008 08:05

to tak jak w piosence zespołu Arka Satana

Spermę ktoś wyliże, płoną odwrócone krzyże To jest czarna msza,czarna msza , czarna mszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

a tak pozatym wczorajszego wieczoru znow polała sie krew i ORMO zaprowadziło porządek tym razem na PACC landzie! wiec strzezcie sie! bo ORMO czuwa!

TiciTac 12-04-2008 09:30

Ormo nie spi, Ormo czuwa.
Ormo zycie nam zatruwa

Wierszyk za komuny dla ciekawskich ;]

Colmar 12-04-2008 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TiciTac (Post 1997407)
Ormo nie spi, Ormo czuwa.
Ormo zycie nam zatruwa

Wierszyk za komuny dla ciekawskich ;]

hehe w sumie poeta z ciebie :P
Piekny wiersz :)

Thuygioshok 12-04-2008 12:10

Cytuj:

ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem.. lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok?
z tym ze on nie mial i nie ma nicku doom terror br

bemo 12-04-2008 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1997034)
lubie spermy w zebach elo

buhahahahahahahahahahahahaha pici rozje*ales mnie xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 1997306)
rzal i bul korwa - jakby to powiedzial dran arhari

to tez zjaebiste hahauabuauahuahua

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.