Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mhm
(Post 1996675)
ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales
|
Ta,plakalem i wieszalem sie na sznurowadlach i co jeszcze moze hmm?
Zreszta to byly inne czasy i bohy mialy wieksza wartosc niz 3h jechania na waypointach.
Cytuj:
(Post 1996675)
straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem..
|
To co bylo to bylo,a teraz kto boi sie podac chociazby swoj main hmm ja? Czy moze lolki i inni top flame'rzy w tym ty,ktorzy wrzucaja na innych tylko dlatego ze sa anonimowi i moga uniknac konsekwencji swoich slow?
Cytuj:
(Post 1996675)
lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok?
|
A to genialne zdanie udowadnia mi ze jedna osoba jaka tu powinna zamknac ryj jestes Ty,jestes ostatnia osoba do ktorej slow bym sie zastosowal,zachowuje sie jak sie zachowuje.Zawsze staralem sie zwalczac glupie posty na forum i frajerskie zachowania w grze o i tym pare osob sie juz przekonalo i pare jeszcze to ma przed soba.Ale zawsze wiedzialem co mowie i potrafilem sie liczyc z tego konsekwencjami,wole powiedziec/napisac cos jako ja,niz jako anonim. Jezeli nie mozna podpisac sie pod wlasnymi slowami to dla mnie tylko oznaka tchorzostwa i zbytniego przywiazania do smiesznej gry.To tak jak posiadanie wlasnego zdania i lek do wyrazenia go.Generalizujac i konaczac temat o mnie,kiedy gralem druidem byl 2006 rok,wiec troche czasu temu,przez ten okres napewno troche sie zmienilem,przyszlosc mnie rozliczy czy na dobre czy na zle.To byla moja ostatnia odpowiedz na flame kogokolwiek w tym temacie,od teraz wszystkie takie posty bede ignorowal,a zazalenia mozecie pisac w prywatnych wiadomosciach.
hehe widze ze forumowy plebs przerzucil sie na mnie z notopa,w sumie juz wiem czemu zawsze tak sie smial z totalnych noobow,idiotow i frajerstwa
|