A gdzie ja cie napisalem ze Tom gral Na wovimusie? O.o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czubek^^
(Post 2090055)
Ale ty jeste¶ tępy, ja pierdolę. Jeste¶ za głupi nawet na test gimnazjalny. Gdzie ja ci napisałem, że Tom grał na Wovimusie? Chodziło mi o to, że z widoku Woviego Tom, Raul, Osama czy chuj wie kto zjebał leadowanie, a dobrze to ukazuje wypowiedĽ Dzufiego "lol nice leading".
Poza tym nie muszę nie jestem zajebisty w pvp, ale nie na tyle chujowy by oddawać komu¶ chara.
|
To raczej ty jestes tepy jak but. Snozi napisal :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SnoziSF
(Post 2089436)
Skoncz juz pierdolic o tym bocie. Na filmie to dopiero widziales, bo na openie grał Tom, czy jakis inny brudas z hiberny.
|
w czym wyraza swoja opinie na temat tego ze Su± grał Tom,
Poczym ja odpisalem na posta
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu
(Post 2089583)
Ten brudas odwalil taka robote ze u was 5 by tego nie zrobilo. Nie wierzysz? zobacz sobie filmik z widoku Wovimusa ;)
.
|
czyli ze osoba ktora grala Su± odwalila kawal dobrej roboty, zaznaczam ze nie byl to tom poczym ty wtraciles sie do rozmowy i stwierdziles ze jesli
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czubek^^
(Post 2089743)
Skoro Tom tak± piękn± robotę odwalił to czemu mimo przegrali¶cie?
|
Ja ci odpisalem ze ze masz zle info , bo jak napisalem ze piekna robote odwalila sua ale nia nie gral tom
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu
(Post 2089805)
Cos masz zle info koleszko, to nie byl Tom, tom gral na bedurionie. Widac ze albo nie uczestniczyles w bitwie, nie ogladales filmiku bo nie masz zielonego pojecia o czym mowisz. ;) Czyzby ktos inny gral na twoim charze O_o
Selena plx! :confused:
|
Takze z tego co napisales ze cytuje "Skoro Tom tak± piękn± robotę odwalił to czemu mimo przegrali¶cie? Ja mowilem ze Sua odwalil piekna robote, a ty dowaliles ze skoro Tom odwalil piekna robote to czemu przegralismy. Wiec slowo "piekna robote odwalil" jest tym slowem ktory swiadczy o tym ze twierdzisz ze to byl tom. Wiec nie wiem wogole o czym ty pierdolisz , nie napisalem ci ze Tom gral na Wovimusie wiec sobie cos zmyslasz i widac ze to ty nie umisz czytac ze zrozumiemniem. jesli tego co napisalem nie zrozumiesz(fakt troche zagmantwane) to jestes totalnym debilem!
|