![]() |
szkoda, ze juz nie ma pve ktore polegalo na:
1. klikaniu cala noc jednego guzika 2. dostanie wipa na 2% o 4 rano 3. oczywiscie przez ciebie wipe, kick z gildi u n4b pvp < 333 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzisiaj wyszedl ten caly hotfix... i jest problem, przynajmniej ja go mam. Jak probuje sie sciagnac normalnie, zaraz po wlaczeniu WoW to downloader zatrzymuje sie na 98% i za ciula nie chce pojsc dalej. Probowalem sciagac i intstalowac recznie, zaraz po uruchomieniu pliku sciagnietego wyskakuje blad:
Sorry, the installer was unable to start up. You may be out of hard drive space" Miejsca na dysku mam 25 gb wiec chyba nie o to chodzi. Moze sie ktos z tym spotkal i wie jak to rozwiazac ? |
a na c masz miejsce? tam instaler to ciagnie wszystko.
|
Cytuj:
Swoją drogą areny są popsute (albo coś robię w dziwny sposób) otóż przegrywając niezależnie od jakiego teamu trace 16-23 pointy a gdy wygram (również niezależnie od jakiego teamu) zawsze dostaje max 6 pointów. To samo idzie do innych teamów. Jak dla mnie ta gra po prostu staje się jednym wielkim bugiem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ostatnio fix był bardzo w stylu blizzarda. Naprawić jedną rzecz przy okazji psując 10 innych. Poprawili summoning stone dla warlocków psując wszystkie inne :D Co do ściągania patcha. Zawsze można spróbować z mirrorów, np. mmo-champion.com zawsze coś udostępnia. |
Czy tylko ja mam taki problem, ze jak wchodze do Dalaran to mi wowa crashuje? ;s
Wlasnie reinstlauje wotlk, jak nie pomoze to wpadne tu troche ponarzekac i pokrzyczec "halp". |
Cytuj:
|
Sprobuj usunac Cache :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dokladnie blizz chce robic dobze z tym pathami a wychodzi jak zawsze... Jak to z wydobywaniem orow. Ceny tak spadly na leb na szyje ze w sumie juz nie oplaca mi sie tego wydobywac i sprzedawac. i teraz nie mam pojecia jak zarobie na epic fly mounta. Moze nazbieram jeszcze troche i zrobie sobie JC i z tego co nazbieram zrobie sobie pirescionki etc i sprzedam w cholere to moze jakas kasa chociasz bedzie.
|
Akurat ja nigdy nie sprzedaje mining itemów więc dla mnie to jest plus, ale co racja to racja, blizz chce dobrze a robi źle.
|
Cytuj:
BTW Przynajmniej po patchu wreszcie można wymienić te marki z wintergrasp :) |
Cytuj:
Ludki z inskrypcją kupują to na potegę i wszystko mielą, robiąc karty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |