![]() |
hahaha Braci sie nie traci co nie Calos ;p?
pamietam jeszcze w komentach ... forever : Victeron xDD Mogłeś chociaz zostać neutralny wobec swoich dawnych friendsów.... no ale wypłaciłes sie ... liznołes tu i tam no i jestes ustawiony ;d Ale tak jak każdy to pisze to tylko gra .... xD! robisz co chcesz ;p Czekam na riposte ... az mnie skyrtykujecie !^^ |
Raczej mało kto Cię skrytykuję, wkońcu prawdę powiadasz.
|
Postawa Carlosa nawet nie jest godna skomentowania
|
Cytuj:
@Carlos Karolku nie ladnie tak :S |
A Co Z Czookapikiem ?? :o Drugi Carlos :o
|
czookapik jest w arpens a oni chyba nie walcza chociaz nie wiem w kazdym badz razie watpie czy czookapik dojdzie do kopengas czy cos w tym stylu ;p
|
Czookapik? Co Czookapik ?;> 183 dzisiaj wbijam _/
Ja jestem w Arpens i nikt z tej guildi nie odejdzie do guildi walczącej... jesli coś to całe Arpens ale nie zanosi sie na to więc... NUTRAL |
Czoka to tak Shibuna xD Wtedy xD Nie ciagnie cie Do Karowania xD :D
@EDIT Ale nie wierze w to ze jak by Kope~ przegrywali ze Arpens im nie pomoze..... |
O Lookeyy znow padl biedaczek.
Z tego co poznalem Carlosa to zrobil na mnie wrazenie osoby ktora jest nie do konca pewna swoich racji. Musi miec kogos dla kogo ma co robic bo inaczej jest zagubiony. Byl Victeron jest Rog. W obydwoch przypadkach robi dla nich w slepo. Troche wiary w siebie ;) |
Tak na moje nic nowego tu nie bedzie. Russel powie ze Arpensi maja wbijac do Kopengasów i tak tez zrobią .... nie wierze ze taki np. Lookeyy chciałby mieć 2 postacie huncone....
Btw ... widze ze Kopengasi tepia old Rise... Armatyz Oct 13 2008, 19:29:54 CEST Killed at Level 136 by Raistlin Firearrow and by Yzing Sokh Gladiatorsi strzeżcie sieee xDDDD pzdr .! |
Cytuj:
|
No Gladiatores huntowani są : > Z resztą zanosiło się na to już od dawna ;P
|
Nie całe Gladiatores, a old Rise members... jendak 2 padlo bezpodstawnie ;s
Mekkron juz to z kims wyjasnial, ale i tak narazie czekam az sytuacja bedzie klarowna... |
Zabijali waszych od zawsze..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Problem polakow polega na tym ze kazdy probuje byc oryginalny, kazdy chce sie wyroznic posrod calej gildii i wchodzicie tu lub na tibia.com i piszecie totalnie bezwartosciowe posty ktore nic wam nie dadza oprocz 5 minut satysfakcji ze odgryzlem sie szwedowi na forum. dlatego jezeli tym razem bedzie jak poprzednio (cs itp) zamiast robic nowe chary to i skonczy sie tak jak poprzednio.
Jeszcze nie slyszalem zeby kopengasy pisaly posty o wojnie na jakims smiesznym forum, oni poprostu expia. Polak potrafi wiec do roboty ! |
Dobrze mu tak... miał kicka dostać z serwa a nie... oczywiscie Budasi spłacili paymenty i juz w Kopengasach .... jak widzialem to fajny loocik byl
|
Cytuj:
Oct 14 2008, 10:49:12 CEST Died at Level 182 by a frost dragon dajesz dajesz xdddd^^ to kiedy ten 183?xd |
20:20 Rony Clend [152]: CARLOS!
20:20 Kuvok [124]: CO?!?!?!?!?! 20:20 Sitriel [71]: ZYDOSTWO 20:20 Sequel [109]: ZYDOSTWO 20:20 Yanosik [137]: ZYDOSTWO 20:20 Fransua De'laviva [8]: ZYDOSTWO 20:20 Lowca Wiatru [94]: ZYDOSTWO 20:20 Vaxadert [9]: ZYDOSTWO! 20:20 Allchemik [82]: ZYDOSTWO 20:20 Rothawess [92]: ZYDOSTWO 20:20 Sanolicious [86]: ZYDOSTWO 20:20 Elonice [14]: YZDOSTWO 20:20 Aspirant Beck [98]: ZYDOSTWO 20:20 Vikteron [7]: ZYDOSTWO _/ 20:20 Divine Bamboocha [7]: ZYDISTWO 20:20 Zirkov [115]: ZYDOSTWO z pozdrowieniami ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:21. |