Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

eerion 18-09-2010 15:50

Porównujesz program w którym występują amatorzy z zawodem? Nie no słuchaj, restekpa za trafne porównanie.

Quezacoatl 18-09-2010 23:49

Britain's got talent ogladalem troche, bo czasem ciekawie bylo. Ale polska wersja jest kiepska, wiec nie ogladam.

spider-bialystok 19-09-2010 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2781916)
Porównujesz program w którym występują amatorzy z zawodem? Nie no słuchaj, restekpa za trafne porównanie.

Porownuje poziom intelektualny.

Erverse 19-09-2010 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2781974)
Porownuje poziom intelektualny.

Tu się zgodzę. Teksty typu "jak ja, kurwa, rapowałem, kurwa, to ty nie wiedziałeś, kurwa, jak masz się, kurwa, wysrać" przebijają programy typu mam talent na łeb.

Vasth 19-09-2010 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2781976)
Tu się zgodzę. Teksty typu "jak ja, kurwa, rapowałem, kurwa, to ty nie wiedziałeś, kurwa, jak masz się, kurwa, wysrać" przebijają programy typu mam talent na łeb.

Aha.Duzo wyciagasz z polskiego hh' : D Nie martw się, z wiekiem zrozumiesz : )

Erverse 19-09-2010 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasth (Post 2781997)
Aha.Duzo wyciagasz z polskiego hh' : D Nie martw się, z wiekiem zrozumiesz : )

Okej, panie dorosły. Nawet jeśli peja robi dobry hip-hop(którego nie robi), to to, jak się wysławia chyba świadczy o poziomie jego inteligencji i nie wmówisz mi, że zdanie, które napisałem up dobrze świadczy o człowieku, a szczególnie wypowiedziane na tak wielką skalę. Nie rozmawialiśmy o samej muzyce, lecz jak kolega spider-bialystok napisał, o poziomie intelektualnym.

Ps. chcesz dobrego hh? posłuchaj bez cenzury, pyskatego czy nawet paktofoniki.

spider-bialystok 19-09-2010 15:27

Nie ma zadnego zwiazku miedzy wulgarnoscia jezyka a ilorazem inteligencji, bredzisz.

Ashlon 19-09-2010 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2782004)
Nie ma zadnego zwiazku miedzy wulgarnoscia jezyka a ilorazem inteligencji, bredzisz.

Wczesniej mowiles o intelekcie, teraz o ilorazie inteligencji. Zdecyduj sie, to nie to samo.

Peja wypowiedzial sie wtedy jak idiota, profesora z niego niestety nie zrobisz - obojetnie, jak bardzo bys chcial.

Lasooch 19-09-2010 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2781998)
Okej, panie dorosły. Nawet jeśli peja robi dobry hip-hop(którego nie robi), to to, jak się wysławia chyba świadczy o poziomie jego inteligencji i nie wmówisz mi, że zdanie, które napisałem up dobrze świadczy o człowieku, a szczególnie wypowiedziane na tak wielką skalę. Nie rozmawialiśmy o samej muzyce, lecz jak kolega spider-bialystok napisał, o poziomie intelektualnym.

Ps. chcesz dobrego hh? posłuchaj bez cenzury, pyskatego czy nawet paktofoniki.

Według info w tym lyriksie, ów Pyskaty brał udział w TYM. Jeśli tak, to podziękuję. Chociaż tekst 'rozklej mięso' rządzi.

Kambr 19-09-2010 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2782004)

Dokładnie :)
Oczywiście używanie słowa "kurwa" jak przecinka to już skrajny debilizm, ale wulgaryzmy są atrakcyjne ponieważ niosą o wiele większy ładunek emocjonalny niż "zwykłe" słowa.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2782025)
Według info w tym lyriksie, ów Pyskaty brał udział w TYM. Jeśli tak, to podziękuję. Chociaż tekst 'rozklej mięso' rządzi.

O kurwa...

Lotress 19-09-2010 19:53

Sugeruję się również przyjrzeć poszczególnym tekstom Bez Cenzury, pierwszy lepszy z brzegu:
Cytuj:

To jest mój styl
Nie pasuje ci? chuj z tym
Tłusty bit, feet i fenomenalny rym
E R do O to niebanalny flow
Bielany front werbalny wpierdol alko i joint
To jest projekt BC, JWP ziomów kilku
Te litery sztuki chcą tatuować na tyłku
oraz Paktofoniki
Cytuj:

Łapię chwile ulotne jak ulotka
Ulotne chwile łapię jak fotka
Nie ma co, dobry hip-hop od tylu już lat!

eerion 20-09-2010 00:42

Cytuj:

Cytuj:

Dokładnie :)
Oczywiście używanie słowa "kurwa" jak przecinka to już skrajny debilizm, ale wulgaryzmy są atrakcyjne ponieważ niosą o wiele większy ładunek emocjonalny niż "zwykłe" słowa.
Odbywałem takie rozmowy, gdzie niezależnie od tematyki użycie wulgaryzmu było dla mnie tak absurdalne, że jakby nawet mi się niechcący "wymskło" to bym się chyba pod ziemię zapadł. Atrakcyjność oraz inne kwestie, a sama kultura wypowiedzi, bądź panowanie nad swoim językiem pokazują różnice między człowiekiem kulturalnym, a człowiekiem może i inteligentnym, ale prostym. A jakby nie patrzeć porównywanie dwóch takich samych osób jest co najmniej... śmieszne.

Ale chyba odrobinę zboczyliśmy z tematu.

Hakuoh 29-09-2010 13:40

Jedynie co mi się podoba to muzyka, jaką puszczają. Nie zapomnieli o klasykach jak Free, The Doors, KISS czy Toto.
Natomiast w trzecim odcinku ta dziecięca choreografia była dla mnie tak beznadziejna...

mikolaj99 07-10-2010 14:10

Mam talent zjeżdża na psy. Jeśli nie śpiewasz i masz więcej jak 15 lat to nie przejdziesz w tym.

Erverse 07-10-2010 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2782029)
Sugeruję się również przyjrzeć poszczególnym tekstom Bez Cenzury, pierwszy lepszy z brzegu:

oraz Paktofoniki

Nie ma co, dobry hip-hop od tylu już lat!

"Mój styl" akurat mi się nie podoba, jest jedną z ich gorszych piosenek oczywiście imo, ale żeby paktofonika nie była dobrym hip-hopem, to ja dziękuję.

koniczynka 07-10-2010 18:34

a teraz jest nowa edycja i oczywiście znalazło się kilka śpiewających dzieciaków

Hakuoh 07-10-2010 21:53

Może i jest parę śpiewaków, ale Gienek Loska wymiata wszystkich!

Disseny__ 11-10-2010 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mikolaj99 (Post 2783973)
Mam talent zjeżdża na psy. Jeśli nie śpiewasz i masz więcej jak 15 lat to nie przejdziesz w tym.

Trzeba jeszcze pamiętać o tym, aby podczas śpiewania wzruszającej piosenki popłakać się!

Bardzo spodobał mi się występ magika ze sznurkiem. To było ciekawe, a nie jak te śpiewające kilkulatki.

Hakuoh 17-10-2010 18:38

Odechciało mi się dalej oglądać jak zobaczyłem półfinałową czterdziestkę.

orzel_cs 17-10-2010 19:32

No dokladnie, program juz sie stoczyl calkiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30.