![]() |
Porównujesz program w którym występują amatorzy z zawodem? Nie no słuchaj, restekpa za trafne porównanie.
|
Britain's got talent ogladalem troche, bo czasem ciekawie bylo. Ale polska wersja jest kiepska, wiec nie ogladam.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. chcesz dobrego hh? posłuchaj bez cenzury, pyskatego czy nawet paktofoniki. |
Nie ma zadnego zwiazku miedzy wulgarnoscia jezyka a ilorazem inteligencji, bredzisz.
|
Cytuj:
Peja wypowiedzial sie wtedy jak idiota, profesora z niego niestety nie zrobisz - obojetnie, jak bardzo bys chcial. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście używanie słowa "kurwa" jak przecinka to już skrajny debilizm, ale wulgaryzmy są atrakcyjne ponieważ niosą o wiele większy ładunek emocjonalny niż "zwykłe" słowa. Cytuj:
|
Sugeruję się również przyjrzeć poszczególnym tekstom Bez Cenzury, pierwszy lepszy z brzegu:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ale chyba odrobinę zboczyliśmy z tematu. |
Jedynie co mi się podoba to muzyka, jaką puszczają. Nie zapomnieli o klasykach jak Free, The Doors, KISS czy Toto.
Natomiast w trzecim odcinku ta dziecięca choreografia była dla mnie tak beznadziejna... |
Mam talent zjeżdża na psy. Jeśli nie śpiewasz i masz więcej jak 15 lat to nie przejdziesz w tym.
|
Cytuj:
|
a teraz jest nowa edycja i oczywiście znalazło się kilka śpiewających dzieciaków
|
Może i jest parę śpiewaków, ale Gienek Loska wymiata wszystkich!
|
Cytuj:
Bardzo spodobał mi się występ magika ze sznurkiem. To było ciekawe, a nie jak te śpiewające kilkulatki. |
Odechciało mi się dalej oglądać jak zobaczyłem półfinałową czterdziestkę.
|
No dokladnie, program juz sie stoczyl calkiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |