![]() |
a sie wkurzylem, znowu dead, le walczylem z gosciowka 123 lvl i ja bylem fioletowy i gosciu tez fioletowy walimy w ta 123lvl a on nagle na mnie i ja walczylem az mi sie manasy skonczyly, lipa 2 bp lmm w bloto;/
Cytuj:
@Askaral a żeś tera walnął moglbys chociaz wymyslec cos bardziej realistycznego np ze kto ma deda w tescie to w rl tez, itp a tako juz widze jak ktos w to uwierzy |
Nie wiem jak wy ale ja juz na test server wbilem z kilkanascie razy.Wbijcie sobie tak z rana i luzz
|
Nie wiem jaki jest u was problem :p Ja za każdym razem wbijam bez problemu :] Czekam około 15 minut i zawsze wchodzę do gry :D
@xsenok na tym ssie jakbyś nie zauważył to jest Kryoo :) I to jest 200+ ek a nie rp B) |
Cytuj:
|
Zamiast spamować i żalić się że wam nie chodzi test serv to zróbcie coś pożytecznego.
Normalnie jak stado tnących i płaczących Emoli :D |
Cytuj:
|
ja padłem na ts'ie z 10x i żadnego konta mi nie usunęli :D nie ma się co bać ;p
|
Cytuj:
A ty najlepszy ze wszystkich !!! I nie wiesz ze jest Testa i Testera \o/ 60k podzielic na 2 to ile? :/ |
Heh, przecież to test server... no ale cóż znowu czekam i czekam i nic;/ a nad ranem to bez problemu się loguje ehh
|
Na Rooku nuda, na mainie hołota, na Pandorii wolne respy :D =*
|
co mam zrobic zeby wejsc na TS jak wlanczam to wyskakuje (error code 13)
co mam zrobic?? plx odpiszcie |
nie da sie wejsc ... jestem od 1h 1 w kolejce i za ch**a nie da sie wejsc -.-
|
Najlepiej płacz, że nie wszedłeś na test serwa ;(
|
Cytuj:
|
Narzekacie że jesteście 100 w kolejce pamiętam jak się było 500-600 ^^
Szansa wbicia na Test Server w godzinach popołudniowych jest znikoma ;) Najlepiej wskoczyć koło 6.00 lub 7.00 ^^ :) |
To trza ten pacc czy nie?
|
no ja juz od 1h nie moge nawet do kolejki wejsc..
|
ale widzisz ty chociaz w kolejece jestes to predzej odemnie wjedziesz..:PP a masz pacc? czy free?
|
kto jest teraz online msg do mnie ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |