Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

-Thug- 04-01-2009 13:38

Ale się spinacie dzieciaki, ja pierdole xdd

Esprit 04-01-2009 13:38

Goratel cyganie jebany s*******aj robić minete swojej lasce w tibi.

Wariatononono i love you man :*:*:**:*

xD mam swojego fana ELOeLOMAJKPVPMISTRZ cokolwiek powiesz kocham Cie :*

Wariatoneoneone 04-01-2009 13:42

Esprit.

Wyjdz stąd. Masz jakieś kompleksy? Wygladasz jak ciota a sie spinasz na forum jakbys był chuj wie kto ;] Nie grasz na tym servie to po chuj sie udzielasz? Nie to ze cos do Ciebie mam ale w*****asz mnie i jak widze wszystkich.

Pozdro

Ja mowie, ze za 3 dni zamkną tym nobom jebanym temat a za 2 min sie beda scigali kto zrobi nowy hahha

ELELOMAJKPVPMISTRZ 04-01-2009 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2409054)
Goratel cyganie jebany s*******aj robić minete swojej lasce w tibi.

Wariatononono i love you man :*:*:**:*

kurwa majk wy*******aj na ta swoja xerene masterze pvp idz kurwa pkowac mistrzu,i zmien se avatar bo takiej dupy nigdy nie bedziesz miec chyba ze se kurwa narysujesz albo w photoshopie stara przerobisz:))))))

Rasta-Vandetta 04-01-2009 13:51

Wyjdz Esprit i zamknij za sobą drzwi!!

Wariatoneoneone 04-01-2009 13:55

na tym zjebanym forum nie ma zadnych banow? Podobno jakis WIeszok tu grasuje? GDZIE ON JE?!!!!!!!!!??????

Remavon 04-01-2009 13:55

Do Brudasow

j4pi3rd0le wy jestescie wszyscy p0j3ban1

Co chwile jakis lamus co mysli ze przykozaczy wypisując bzdury na tym forum a ma 14 lat, okulary, kręcone loki i klate jak panele, jebnijcie sie w łeb i odejdzcie od tej strony patałachy j3ban3!!

Nie umiecie czytac to wyp13rd4lac do szkoly!! "Serwer Nerana SS Odsłona 4" albo napinajcie sie na priv jezeli wiecie co to jest a nie brudzicie forum szczyle. idzcie kurwa na pvp enfo jakies, mało to otsów?!

ONLY SCREENY BRUDASY

@down - masz fajo. (146) wczoraj na wrl dobity ale wyłączyłem kompa i nie zapisałem ss'a. (waste masakryczne)

http://img129.imageshack.us/img129/5779/146hb7.jpg

ELELOMAJKPVPMISTRZ 04-01-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Remavon (Post 2409092)
j4pi3rd0le wy jestescie wszyscy p0j3ban1

Co chwile jakis lamus co mysli ze przykozaczy wypisując bzdury na tym forum a ma 14 lat, okulary, kręcone loki i klate jak panele, jebnijcie sie w łeb i odejdzcie od tej strony patałachy j3ban3!!

Nie umiecie czytac to wyp13rd4lac do szkoly!! "Serwer Nerana SS Odsłona 4" albo napinajcie sie na priv jezeli wiecie co to jest a nie brudzicie forum szczyle. idzcie kurwa na pvp enfo jakies, mało to otsów?!

ONLY SCREENY BRUDASY

to jak maja byc screeny to czemu zadnego nie dales?:D:D:D;(

Zrywna_Szkapa 04-01-2009 14:06

Będę fajny i będę się spinał + dawał screeny \o/\o/\o/

http://i123.photobucket.com/albums/o...abadia/155.jpg

Overx 04-01-2009 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2408983)
@Up
Dobra wyjazd szmato nie grasz to morda, nie udzielaj się w temacie dam ci zajebistą opcje ignore bo mnie pierdolą twoje puste słowa.

Puste slowa ? jestes najglupsza osoba jaka jest na tym forum. Ethamoz cie nie wyzywal tylko spokojnie napisal a ty odrazu z morda do niego.Co z tego ze Alendzio nie gra ? Jeszcze raz ci powtarzam jestes nikim na tym forum...Poskacz do kumpli na rl ciekawe czy tez sie tak do wszystkich zwracasz.Takiego popierdolonego typa dawno nie widzialem , smiech na sali

Scartex 04-01-2009 14:45

Wezcie skonczcie juz o tym reconie gadac....

Recon to jedno wielkie allegro nic wiecej ...

http://i234.photobucket.com/albums/e.../UO0002-13.jpg

RextoN 04-01-2009 14:51

Admin/Moderator możesz zrobić Hyde Park Nerany?
Albo niech ktoś zrobi taki Hyde Park.
Bo zamiast zdjęc są dyskusje który jest głupszy od drugiego.
Dwie gildie rywalizują i się wyzywają na forum zamaist w tibi bo się boją bana.

Rozumiem 1,2,3 strony ale nie 40 -.-

Esprit 04-01-2009 14:53

Dobra Esclude nie napinaj się,jebie mnie opinia innych na tym froum, ktróre i tak jest porażką, myślisz, że przejmuje się opinią takich dzieci z porażeniem mózgowym jak ty czy alendzio, ja się dobrze bawie przy tym jak po mnie jedziecie a ja po was, jak Ci nie odpowiada, że tu pisze to mi daj ignora i już nie musiz czytać moich postów, widać jak dla Ciebie znaczy coś opinia na tym froum to masz ładnie napierdolone w głowie i jesteś no liferem.

Scartex 04-01-2009 14:58

szybkie pytanie

za ile chodzi magma set?

ELELOMAJKPVPMISTRZ 04-01-2009 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2409198)
Dobra Esclude nie napinaj się,jebie mnie opinia innych na tym froum, ktróre i tak jest porażką, myślisz, że przejmuje się opinią takich dzieci z porażeniem mózgowym jak ty czy alendzio, ja się dobrze bawie przy tym jak po mnie jedziecie a ja po was, jak Ci nie odpowiada, że tu pisze to mi daj ignora i już nie musiz czytać moich postów, widać jak dla Ciebie znaczy coś opinia na tym froum to masz ładnie napierdolone w głowie i jesteś no liferem.

ty sie napinasz a poza tym jak te forum to porazka to po co na nim jestes?
idz dzieciaku pograc w simsy

Overx 04-01-2009 15:01

Cytuj:

Tu mnie rozjebales opinia mi wisi ale nie robie z siebie idioty... Nie pisze glupich postow i nie wyzywam innych nie zauwazyles? Kto ma napierdolone to juz chyba nie musze mowic :) PS jesli twierdzisz ze jestem no lifem to znajdz jedna osobe ktora jeszcze tak twierdzi nie znasz nie oceniaj...I nie odpisuj ze ja cie nie znam i oceniam bo wystarczy mi to co ty piszesz na forum zeby stwierdzic chociaz po czesci jaki jestes naprawde...

Affectus 04-01-2009 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2409207)
szybkie pytanie

za ile chodzi magma set?

Napisz misiek, mam na sell.
(char: 15:19 Jackoth Shot [56]: exura)

Zrywna_Szkapa 04-01-2009 15:35

Cytuj:

tym jak po mnie jedziecie a ja po was

Trudno nazwać to co Ty robisz jeżdżeniem po kimś, jeśli wszyscy się z Ciebie śmieją :/

FighterKamil 04-01-2009 15:44

szkapa mike nabiliście najwięcej postów a nic nie robicie mocni na forum tyle bye

@3down
xDD

Emilcia 04-01-2009 15:51

MAjk, zagras zemnom w simsy online pszez neta.? zrobimy sobie rodzinke, ale zapytaj kómpli z Xererny czy znaja jakies kody...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14.