![]() |
Nawet jesli podalbym ci nick- co z tego?
Zabijesz mnie swoim pro charem? Jak ty nawet kolegow nie masz, nie mowiac o przyjaciolach. Jeszcze nie zauwazyles, ze jestes tutaj nie lubiany? Wiem, ze piszac posty na carlinie, czujesz sie jak kot srajacy na pustyni, ale troche kultury ;) Nie wiem czy zauwazyles, ale to z bezdomnym i domem bylo ironia xd edit: Cytuj:
|
@Miskowiec
Nie będe się zniżał do twojego poziomu. Czyli - (czyt. minus) Dalsza konwersacja z tobą nie ma sensu. Nie pisz już na mój temat, bo twoje wypowiedzi z błędami ortograficznymi będa ignorowane. |
Cytuj:
pff przyjaciolach dobre hahahah |
Lech 1:2 Udinese
|
Cytuj:
|
Dobra już nie przezywam nikogo. PEACE & LOVE
|
Cytuj:
|
Wy wszyscy jesteście pojebani... was nie mozna karac was, was trzeba leczyc...
@OWRZ do szkoly kurwa matole jebany naucz sie pisac poprawnie albo nie wypowiadaj sie na publicznych forach, bo błędy typu "chco" itp na mnie nie robia wrazenia ale przeczyta jedno dziecko z 2 i sie nauczy pisac "po Twojemu". @Miskowiec. Kurwa czlowieku skoro masz takie wyjebane na tibie to na chuja wchodzisz i postujesz na forach o takiej tematyce? pojebalo wam sie w dupach. Leczysz kompleksy? Napisz do bravo girl tam ktos napewno Ci pomoze... |
Po prostu nie moge sie powstrzymać
Pozdrowienia dla wszystkich fanów realu!! :P BORN TO BE THE REDS btw. nie poraz pierwszy czarny zadziałał w taki sposób :/ |
JUPI !
Za 2 dni (01 Marca 2009) Znikają bany.. Będzie ostro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: Irio Cado Feb 27 2009, 09:18:50 CET Killed at Level 75 by Lhoptic and by Raistlin Firearrow Raistlin~ Feb 27 2009, 09:35:25 CET Killed at Level 129 by Druid Carlos and by Eter Rael |
Cytuj:
|
Cytuj:
I co teraz mi po matce pojedziesz? Czy powiesz, bym podał nick postaci? Podaj swój jak taki pro jesteś. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A frajerem jest twój stary, bo nie miał odwagi udusić cię twoją własną pempowiną. |
ahahahahahahahahahahahahahahahahadedzhbaha
|
Muiahahhahahahahaha
PojechaŁ Cie |
Nie Mogeeee Ahhahaahhahuauhauhahua Siadlooo Ci Xddddddddddd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:50. |