![]() |
Mam pytanie- pograłem sobie trochę wczoraj w Dragon Age i utknąłem w walce z zombie. No za cholerę, nie mogę ich wybić. Znaczy no pierwszą falę ataku tych zombiaków udało mi się przetrwać, ale później nie mam już nic, czym mógłbym zregenerować manę i hp. Wie ktoś może, w jaki sposób to ogarnąć?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kolejny dzień obniżek na steam, a tam...
Torchlight za 3.99 euro :> Może sobie wezmę. |
ma ktoś trainera na wiatr do dsj2 działającego pod xp?
|
Właśnie dotarł do mnie Dragon Age (przesyłka z gram.pl doszła o zadziwiająco wczesnej porze), właśnie instaluję. Dostałem zbroję Krwawego Smoka do ściągnięcia za darmo, zarówno do Dragon Age'a, jak i do Mass Effecta 2 :D
A ta instalacje ciągnie się dłużej niż ta z Jade Empire... O, a na drugiej stronie jest jeszcze dodatkowy quest do ściągnięcia :D |
A ja z niecierpliwością czekam na Heavy Raina:)
|
o hohoho masz gust :)
|
Hyhy, znalazłem fajną okazję: klucz na steam do Batman: AA za 18 zł. Kolejna gra do kolekcji :P
33 euro na steam w oryginale :P |
Cytuj:
@down Więc należysz do tych, którzy lubią kupować nienamacalne dobra, też fajnie. |
Cytuj:
ed; tak tak, nienamacalne dobra xD hahhah |
Ha, jeszcze trochę i dostane Metal Gear Solid 2, już się nie mogę doczekać. Wiem Wiem, stara gra ale jedna z najlepszych Metal Gear Solidó'w (Chyba dobrze odmienione)
Coś z MW2, Dzisiaj o mało nie rozwaliłem pada >< 24 zabicia i mnie jakiś kamper rozwalił >< Albo irytujący "Infitinive Ammo Bug" chłopaki latali z granatnikami i tyle do pogrania... |
Bleh. Garry's Mod od dawna chodził mi po głowie, a teraz się dowiaduje, że L4D2 nie jest supportowane. Jeszcze.
|
Gram w Dragon Age na normalu i nie widzę w walkach nic trudnego. Gram elfem wojownikiem (dwie bronie) i koszę wszystkich. Ta misja z tymi falami nieumarłych wcale nie była taka trudna, nie sprawiła mi żadnych trudności. Nie wiem, co wy widzicie w tym trudnego.
|
@up
Bo ty przecie pr0 jestes! o.O @topic Dawno nie gralem w dobra bijatyke... Poleca ktos godny tytol na x360 (taaak wiem, niewiele jest tych tytolow na ta platforme)? Tylko blagam, bez Street Fighterow ;< |
Teken 6, tylko to mi przychodzi do głowy ;S Chyba że zaliczasz Naruto TBB to też polecam.
|
@up
Tekken? Nic nowego procz kilku postaci i odswiezonej grafiki nie doszlo. Juz dawno znudzila mi sie ta seria gier - jest po prostu za malo dynamiczna jak dla mnie. To samo tyczy sie Soul Calibura... Naruto TBB przeszedlem cale i nie wydaje mi sie zeby byla to dobra bijatyka. Owszem, gra na poziomie fabularnym (story mode) jest po prostu gratka dla fana M&A, jak rowniez calej tej serii, ale niestety pojedynki w tej grze, to byla czysta kpina ze strony tworcow. ;/ Przyszedl mi wczoraj na mysl Dragon Ball Burst Limit... Niewiem, nie gralem w ta gre, sam nie przepadam za tym animcem, ale widzac gameplaye to gierka moze byc calkiem niezla. Ktos gral, poleca? ;p |
Cytuj:
|
Virtua Fighter jest bardzo fajny ale nie wiem czy on w ogóle na iksa jest.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |