Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Angel of Death 28-07-2006 17:31

[ironia]Oh Regentus ale ty jeste¶ elo jol kul ziooooom z tym szlugiem, friend plx ?[/iroina]

Po jak± cholere wstawiasz takie "ziomowskie" foto z papierosem ? IMO to jest żałosne, nawet bardzo.

Woyas 29-07-2006 22:46

Piszę się Zi± ;>

TehRegent 29-07-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death
[ironia]Oh Regentus ale ty jeste¶ elo jol kul ziooooom z tym szlugiem, friend plx ?[/iroina]

Po jak± cholere wstawiasz takie "ziomowskie" foto z papierosem ? IMO to jest żałosne, nawet bardzo.

Oops...to zdjecie z ogniska klasowego. Nie zauwazylem na zdjeciu tego peta oO

Smetana 29-07-2006 23:55

Cytuj:

Oops...to zdjecie z ogniska klasowego. Nie zauwazylem na zdjeciu tego peta oO
Hahahaha O LOL! Obok zdjęcia był napis 'PALACZ PLX', ciekawe czy już usun±łe¶ :).

D4n0nk4 30-07-2006 00:33

Rege, 2 godziny się upominałe¶ to w końcu kto¶ cię musiał wyzwać od nazistów :P

kaczi 30-07-2006 12:11

Pr0sk8 toż to ja ;)

Smetana 31-07-2006 23:32

Chyba progej, razem z kryształkiem. Dwa wie¶niaki. To wy ssiecie a nie metal :P.

Vekegi 01-08-2006 01:19

@up
Powiedział co wiedział :| Zreszt± to co mówi± to szczera prawda ^^

Ryłek 01-08-2006 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi
@up
Powiedział co wiedział :| Zreszt± to co mówi± to szczera prawda ^^

"Maaaaamoooo a iful metalofcy mnie bij±±±±±±"
Przystopujcie trochę, kolesie...

kaczi 01-08-2006 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana
Chyba progej, razem z kryształkiem. Dwa wie¶niaki. To wy ssiecie a nie metal :P.

Lepiej być wie¶niakiem, niż brudasem ;)

Cytuj:

Maaaaamoooo a iful metalofcy mnie bij±±±±±±
To było najlepsze w po¶cie Veka ;)

Kryształek 01-08-2006 13:15

Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...
Acha i tam ktos sie mnie na PRIV pytal czego slucham:
Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja... I jeszcze ktos mi gadal na PRIV, ze jestem żalosny i bardzo go to zdenerwowalo (jak masz slabe serce to sorka) i moglbym sobie pominac taki komentarz i to jest tego sprawa czego slucha i nagle zaczal na mnie naskakiwac, a przeciez Cie (kim kolwiek byles, jestes) nie obrazilem tylko wymienilem swoja sugestię.. Mniej wiecej to wygladalo tak:
Cytuj:

Żałosny jesteś ogólnie, wqrzyłeś mnie tym bo ja np. słucham metalu. Nie wiem czego ty słuchasz ale sądząc po poziomie to pewnie techno albo hip-hop. To jest dopiero Shit. METAL RZĄDZI !!
Napisalem tylko: ,,Metal SuX!" i nikogo nie obrazilem, i tu nagle ktos mnie zaczal obrazac.. to jest wlasnie poziom dlugowlosych panów... dziekuje...

Vekegi i kaczi Pozdro! ;)

Ghost Nieudany 01-08-2006 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kryształek
Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...

Tak, jedź na stereotypach, synku. GÓWNO WIESZ prawdę mówiąc i widocznie dla ciebie każdy stereotyp ma stuprocentowe odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Ja ci na odmianę opowiem inny dowcip - wiesz, że powszechnie uważa się osoby słuchające techno za ćpunów? Dziękuję za uwagę - ja jestem "szatanistą" (i chrześcijaninem), a ty jesteś narkomanem. Jeszcze jakiś stereotyp pod ręką?

Cytuj:

Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja...
Strzelaj dalej. W jakich strojach? Jestem szatanistą? Bo słucham metalu? Żenua zwyczajnie.

Cytuj:

Napisalem tylko: ,,Metal SuX!" i nikogo nie obrazilem, i tu nagle ktos mnie zaczal obrazac.. to jest wlasnie poziom dlugowlosych panów...
Grunt to podanie argumentów, co dziecko? Gdybym ja napisał "Techno ssie", to zaraz bym został przez ciebie oskarżony o rasizm muzyczny.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi
Zresztą to co mówią to szczera prawda ^^

"Powiedział, co wiedział". Musisz czuć się dumny, że cię zacytowałem, będziesz teraz autorytetem. W książce pt. "Jak zostać forumowym trollem w trzy sekundy". ;]

Gromnjir 01-08-2006 13:30

Hahahaha, rozpier***aja mnie te wasze komentarze, zarowno tru defendersów metalu jak i proud teknoboys, przejdzcie sie na dwor bo ten komputer wam wyraznie nie sluzy.

Rege, a bez tych czerwonych farfocli nie mogles tego wstawic? ;)

kaczi 01-08-2006 13:38

Ghost'cie:
Wręcz czuję się zaskoczony, po tym, gdy nie zcytowałe¶ mojego posta! Cóż się stało? Nie ma w nim żadnego błędu? Niemożliwe..

Nie chce zaczynać kolejnej kłótni, nie o to tu chodzi.

Cytuj:

kaczi Pozdro!
Pozdro.

Btw, Więc dodam kolejn± fotkę, ani nie sk8 ani nie metal, po prostu baba :P

Ryłek 01-08-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromnjir
Hahahaha, rozpier***aja mnie te wasze komentarze, zarowno tru defendersów metalu jak i proud teknoboys, przejdzcie sie na dwor bo ten komputer wam wyraznie nie sluzy.

Jak, żeś to mówił "chill out and zróbcie dzieci" =P
Właściwie to Ghost miał rację, bo jechanie na stereotypach jest po prostu ograniczeniem.

@down: Neo klasyfikuje do bycia trollem? Aha dzięki, że się dowiedziałem ;<

Vekegi 01-08-2006 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
"Powiedział, co wiedział". Musisz czuć się dumny, że cię zacytowałem, będziesz teraz autorytetem. W ksi±żce pt. "Jak zostać forumowym trollem w trzy sekundy". ;]

Dumny? Nie no wielki mistrz elity nubuf mnie zacytował :OOO Zawału ze szczęscia dostane -.- Nie nazywaj mnie trollem, bo nigdy nie miałem neo i raczej cechy trolla jako¶ s± daleko odemnie. A po za tym nie pucuj się tak jak piszesz.

Luthi 09-08-2006 02:21

Rege-N-tuS: Twoje foto rz±dzi :D, bez dwoch zdań.

Dawaj do PGR'u.

Straznik Monopolowego 09-08-2006 03:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromnjir

Rege, a bez tych czerwonych farfocli nie mogles tego wstawic? ;)

Jedyny normalny :) (bo juz myslalem ze wszystkich po***rdolilo)

Co do tej waszej odwiecznej "wojny" to jest zalosna wyklinacie sie za nic tylko za typ muzyki ktory sluchacie

Ps:Mam pytanko bo ja slucham hip-hopu,popu,techno,i czasami metalu to czy bede waszym ziomkiem czy bedziecie mnie nienawidzic ?

MayGyver 09-08-2006 08:50

chcialem przypomniec ze tu zagladam i nie podoba mi sie flame, ktorego swiadkiem jestesmy

Dr.Unknown 09-08-2006 17:19

To może ja wróce ad fontes - do komentowania zdjęć ;0.

@Kryształek
Twoja gel-grzywka (GG) przypomina mi włosy łonowe dziobaka ;<.

@Kaczi
Masz ładne nóżki.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51.