![]() |
[ironia]Oh Regentus ale ty jeste¶ elo jol kul ziooooom z tym szlugiem, friend plx ?[/iroina]
Po jak± cholere wstawiasz takie "ziomowskie" foto z papierosem ? IMO to jest żałosne, nawet bardzo. |
Piszę się Zi± ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rege, 2 godziny się upominałe¶ to w końcu kto¶ cię musiał wyzwać od nazistów :P
|
Pr0sk8 toż to ja ;)
|
Chyba progej, razem z kryształkiem. Dwa wie¶niaki. To wy ssiecie a nie metal :P.
|
@up
Powiedział co wiedział :| Zreszt± to co mówi± to szczera prawda ^^ |
Cytuj:
Przystopujcie trochę, kolesie... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Sory, ale nie mialo byc zadnych zdan z obrazami ? I wypraszam sobie ,,wieśniaka" nie rozumiem? -.- To Metalowcy so wiesniakami... dlugie wlosy, wszedzie czaszki.. spieszy Ci sie umrzeć? To juz twoja sprawa.. Mi nie jest spieszno ,,do szatana" czy gdzie kolwiek zamierzacie isc...
Acha i tam ktos sie mnie na PRIV pytal czego slucham: Slucham Techna i jestem z tego dumny, przynajmniej moge poszalec na dyskotece, albo w jakims klubie, wy nie mozecie-niestety bo w takich strojach nie wpuszczaja... I jeszcze ktos mi gadal na PRIV, ze jestem żalosny i bardzo go to zdenerwowalo (jak masz slabe serce to sorka) i moglbym sobie pominac taki komentarz i to jest tego sprawa czego slucha i nagle zaczal na mnie naskakiwac, a przeciez Cie (kim kolwiek byles, jestes) nie obrazilem tylko wymienilem swoja sugestię.. Mniej wiecej to wygladalo tak: Cytuj:
Vekegi i kaczi Pozdro! ;) |
Cytuj:
Ja ci na odmianę opowiem inny dowcip - wiesz, że powszechnie uważa się osoby słuchające techno za ćpunów? Dziękuję za uwagę - ja jestem "szatanistą" (i chrześcijaninem), a ty jesteś narkomanem. Jeszcze jakiś stereotyp pod ręką? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Hahahaha, rozpier***aja mnie te wasze komentarze, zarowno tru defendersów metalu jak i proud teknoboys, przejdzcie sie na dwor bo ten komputer wam wyraznie nie sluzy.
Rege, a bez tych czerwonych farfocli nie mogles tego wstawic? ;) |
Ghost'cie:
Wręcz czuję się zaskoczony, po tym, gdy nie zcytowałe¶ mojego posta! Cóż się stało? Nie ma w nim żadnego błędu? Niemożliwe.. Nie chce zaczynać kolejnej kłótni, nie o to tu chodzi. Cytuj:
Btw, Więc dodam kolejn± fotkę, ani nie sk8 ani nie metal, po prostu baba :P |
Cytuj:
Właściwie to Ghost miał rację, bo jechanie na stereotypach jest po prostu ograniczeniem. @down: Neo klasyfikuje do bycia trollem? Aha dzięki, że się dowiedziałem ;< |
Cytuj:
|
Rege-N-tuS: Twoje foto rz±dzi :D, bez dwoch zdań.
Dawaj do PGR'u. |
Cytuj:
Co do tej waszej odwiecznej "wojny" to jest zalosna wyklinacie sie za nic tylko za typ muzyki ktory sluchacie Ps:Mam pytanko bo ja slucham hip-hopu,popu,techno,i czasami metalu to czy bede waszym ziomkiem czy bedziecie mnie nienawidzic ? |
chcialem przypomniec ze tu zagladam i nie podoba mi sie flame, ktorego swiadkiem jestesmy
|
To może ja wróce ad fontes - do komentowania zdjęć ;0.
@Kryształek Twoja gel-grzywka (GG) przypomina mi włosy łonowe dziobaka ;<. @Kaczi Masz ładne nóżki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |