![]() |
@grzelu
Cytuj:
|
Misza ja odkupie od ciebie ta zbroje k?
|
Ghost online jest lepsze od Maple...
|
Cytuj:
No coment.... Nie porównuj Ghost ma prawie tą samą grafike Maple....Jeszcze tam nie ma petów. |
Cytuj:
LuxterPL ^^ |
A wiecie co mnie najbardzoej wk*rwia. To ze ja juz ze 6 dni siedze na wild boar'ach i zadnego maple impalerka nie zlapalem. Ba wogole zadnego maple itemka. A ktos idzie z huntu, zabija ślimaczka i wypada mu maple item. To bardzo wk*rwia.
|
@up
to idz na snaile xD za 2 dni max job |
Nad,wszyscy co znają Piterena96 (chyba tak) prosze nie dawajcie mu kasy!Dałem mu 100 k i nie oddał.
|
Kumpel, całkowity laik i newbie wylootował Maple Hat po paru dniach gry ze Stumpa =.=
Zaraz 22 lvl będzie kul. |
Kuli nie wolno mnie wyprzedzać xD
Zagram teraz zobaczymy czy mi się chce xP |
Heh, kołbaś, przestań szukac maple rzeczy to masowo zaczną wypadać... prawie zawsze tak jest, co niby jest bezsensem, bo tu 100% rolę odgrywa los, ale cóż... z drugiej zaś strony, kumpel zdobył po 5 minutach jakiś tam przedmiot(którego szukał), który miał wypadać raz na kilka godzin... nie wiem skąd te statystyki, ale wniosek jeden... trzeba liczyć na przychylność losu, który lubi robić czasem na przekór. :D
|
Polecam tą grę. Najlepsza wg mnie :)
|
Ja tez gram w MapleStory muj nick to Galipojo Swiat Windia lvl 16 i extra:D
sry za mam malo do pisania ale mam 5 postow a trzeba miec 10 zeby podawac linki ;/ |
heh maple story to fajna gierka mam tam dobry level ale troche jest zbyt fantazyjna heh latac z deskom i lac potwory ;D ale wusmie bardzo fajnie zrobione ;) szkoda ze mozna chodic <> a nie tak jak w tibi
|
Hehe, właśnie wymieniłem mój maple sword na maple claw (21att)
|
Cytuj:
|
Siema nie czytałem całego tematu wiec mnie nie wyzywać.
1Jak włączam gre to pisze Unable to connect to game server itak mam długo jak zrobić żebym mógł włączyć 2Jak podnosić itemy i co zrobić żeby 2 etap tego treningu przejść? Tawer dzięki tylko sobie nie pogram bo nie wiem jak włączyć. |
1. to wina twojego neta lub serwera mapla
2. Z lub 0 na klawiaturze numerycznej. |
Zarejestruje postac na broi bo tam kuraj jest :P. Jak by co to ja archer. Imie jak bedzie to zedytuje
|
Jakby ktos potrzebowal 21 wariora na PQ(ems) to pisac do HunterPL(tez ems) bo ja wyjezdzam, moj brat pujdzie moim warriorem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00. |