![]() |
Cytuj:
|
Moze mnie pamietacie, mozę nie...przepraszam za moje słowa codo tibii..jest w niej coś pasjonującego..sorka norrin i cichy..
@Topic: Świetne filmy..prawie wszystkie obejrzałem... |
Ten npc rzeczywiście musiał zostać zedytowany w ostatnim update, a "the blind prophet" dodany w tym samym czasie :) Czy ktoś wie może na co jest to quest? Wand of Banuta to ściema, ale czytałem gdzieś o jakimś hydra armorze(pewno wymyślonym przez jakiegoś nooba:baby: ) co wy o tym myślicie?
Sorka za offtop, CICHY MAC JEST WIELKI I MACIE O TYM PAMIĘTAĆ!!!:B) Down@: Jak to nie ma skoro quest dodano w tym samym czasie co forbidden? Ponadto ten npc od banuta questu to ten sam co go zedytowali... |
No widziesz więc drogą na Forbiden land nie ma nic wspólnego z questem dodanym w grudniu.
A teraz czekamy na tikuande w wykonaniu Cichego. :P |
as
nie mozna wejsc na ten foo~ Land bez wykonania Banuta Quest To wiem i bo znajomy wykonywal i mowil ze bez tego ntam sie nie wejdzie i ze jest trudny a ostatnia misja jest na serpentach
|
Taaa już sprawdziłem ten quest -> Zaczyna się u tego merklina co siedzi na jednej z platform na banucie, daje on rużne mijsce i dwie osatnie to właśnie forbidden i serpenty, czyli na forbidden mozna wejsc po skonczeniu przed przed ostatniej misji w tym queście :D Najlepsze są nagrody -> wstęp na forbidden po tej przed przed ostatniej misji a po serpentach można kupować takie kultowe figurki małpek ^^ jedna ma zamknięte oczy, druga usta a trzecia uszy :P
|
Jak to ściągnąć
Mam pytanie jak to ściągnąć trzeba mieć PACC'a czy co?????
|
Fak ju, ju faking haker and n00b-.-"""
niezbednik_tibijczyka***** =.="" To zaśpiewam wymyśloną przeze mnie piosenkę: "There is a noob, wherever you are, lalala". Raported. Po wszystkim proszę o skasowanie tego psota(bo jeszcze pomysla, ze to do Cichego, ownz). |
Cytuj:
Dyskusje na ten temat proponuje kontynuować w specjalnie założonym przezemnie temacie o tym tutaj: http://www.forum.tibia.pl/showthread...394#post789394 A pozatym Cichy jak tam kręcenie dżungli? ;) |
Cichy mam prośbę.
Otóż... czy mógłbyś spakować osobno wszystkie filmiki dla Tibii 7.55 i 7.6?byłabym Ci wdzięczna. |
Cytuj:
|
Powiem tylko jedno: ZAJEBISTE :):) GZ dla Ciebie gosciu :) :cup:
@Edit: fajna cenzura bylo Zajeb.iste :P a wyszlo ze lubie jesc banany :P |
Elo Cichy :D mam pytanko czy mógłbyś zwiedzic południową cześć Port hope :]
|
ciekawe... chętnie zobacze te filmy
|
Bake Tytan - coz za oryginalny nick. NC LMO!
A co do ludzi proszacych o filmy ktore oczywiscie juz sa nagrane a takze do osob piszacych o nagrywanie TYCH samych filmow pod inna TIBIE tez BIG NC lamy wezcie sobie zassajcie taka jaka tibie potrzebujecei ogladnijcie i sie cieszcie a nie dupe zawracacie bo WAM sie NIE chce -.-!!!! |
ja mam pytanko... cichy czy mogl bys wiecej wypraw z hydr dac?? jezeli nie to ok :) tylko pytam a jak bys mogl to dzieki :D najlepiej jak bys pokazywal gdzie najlepiej huncic jak itp... pokazuj sposobiki ;D z gory dzieki jestes BOSKI ;D
|
to jest zwiedaj z cichym a nie hunc z cichym
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cichy... tiquanda... plx!!!11razrazraz...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |