![]() |
|
Cytuj:
ale taki uczciwy PGer jakty w zyciu nie bedzie sharowal :] |
Cytuj:
szczere gratulacje : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps.dzieki ;p |
hehe, gz po raz drugi :D
BTW. Ty tez w tym roku matura, czy Ty juz po?? :P |
Cytuj:
|
Hehe...moje zdanie na temat sharowania na furorze jest takie, że wiele 100+ lvl sharuje, nie bede dawał przykładów bo nie o to tutaj chodzi.To jest tylko moje prywatne zdanie i moge się mylić wiec nie mowie że na pewno sharuja i szczerze mnie to nie obchodzi czy graja w 2 czy 3 czy w 10 a jesli graja naprwde sami to gratuluje im wytrwalosci i checi do gry a wspoczuje zycia prywatnego poniewaz dla mnie osoba ktora gra 15/24 h to uzalezniony cyborg bez realnego zycia;)Każdy gra jak chce jak umie jak mu sie podoba ale dla mnie i pewnie dla wielu wiekszy szacunek nalezy sie Tym którzy zrobili ten 100 lvl samemu.
Btw. a co do Ratilta nie bede sie wypowidal bo nie wiem ale skoro mowi ze gra sam to moze jest to prawda:p //Nagassh pozdro KNW! |
Cytuj:
|
@Ratillt gzzz for u ;)
@Bjoern Shu moge Cie zapewnic na 99% ze Ratillt jest wpozasiu i gra s i grla sam ;) |
Cytuj:
stwierdzilem ze jestes spox i dzis jak jest okazja chce ci pogratulowac tego co zrobiles z Sarandielem xDDDDDDDDDDD |
@losari
bys zmienil ten stan: niegrajacy, bo kazdy wie ze grasz :<] hmm, a co tam na sarandielu juz nie grasz? =( a moze sold char ? |
Cytuj:
Hail _/ |
Co już się nic nie dzieje na Furorze ??
|
Cytuj:
Katrila robi 1.7 mln expa na dzien (rofl) wiec power-sharer zbliza sie coraz bardziej do ''uczciwego Taifuna" : P |
Z tego co czytam a przeczytalem wszystkie strony wnioskuje ze cale duskiness to najwieksze ***e....na swiecie :] Taifun i Katrila non stop online
Jedno wiem w co wierze w 100% Nordmark Oblivion ktory od niedawna jest w duskiness jest moim kuzynem i on na bank ! Nie sharuje ani nie naduzywa lvlem.... PozdrRo;) |
nie nie jest masa ludzi w Duskiness, którzy sa spox, ale sa podporzadkowani panu TD :Pboją sie : P a to przecierz gra
|
Cytuj:
|
Dla mnie osobiscie samo Dusk~ jeszcze nie jest tak zle. Najgorsze to sa te wszystkie osoby ktore w comment maja "protect by [i tutaj nick osoby z Dusk~]". To te osoby najbardziej daja w kosc i to sa najwieksze gnoje na servie. Oczywiscie nie mowie o wszystkich. MOwie o tych ci...ch ktore czuja sie jak nie wiadomo kto, bo maja kolegow rzadzacych na servie. No, ale zapewne jeszcze kiedys dorosna do wieku, ze nie zawsze mozna sobie pomogac starszymi kolegami B)
|
Popieram Wypowiedz kolegi up /\ masz racje kiedys sie przejada bo kumple zawsze im nie pomoga !!! a co do Duskinsow :evul: To najchetniej bym ich pozabijal nie wszystkich ale wiekszosc !!!! SA najwieksza Gildia noobow w Histori Tibi !!!!! Mysla ze opanowali serwer to wszystko im wolno polowa to Senior Tutor a łamia zasady i gdzie tu sprawiedliwosc?? Tajfun jest najgorszy czemu nie chce sie pogodzic z tym ze ktos moze go wyprzedzic i moze byc lepszy znam z 100 osob o mniejszych lvl ktore by mu do***aly bez trudu oczywiscie w tibi !!! Tajfun gra na pol z bratem albo jeszcze z ilomas ownerami !!! bo jak to mozliwe caly czas online :??? chyba ze wali Fete i to ostro :Pale w to watpie:D poprostu dzieli konto !!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |