![]() |
Cytuj:
hmm chyba taa =] btw... jeżeli kogoś tu komentujecie czy coś, to wysyłajcie mu wiadomość na priv. że jest oskarżany o plagiat bo on nie ma szans sie wybronić jeśli to sie dzieje za jego plecami ;s przynajmniej jest takie moje zdanie ... |
:confused: .........y....... :confused: ........... wie ktoś coś gdzieś kiedyś coś o wynikach?....... kiedy one będą? ;(
|
Cytuj:
ja zostalem oskarzony o plagiat i sie wybronilem dwa razy :) takze wiesh tu chodzi o to jak sie starash bronic i czy mash dowody na to ze to Twoja praca :P |
Cytuj:
co do wynikow to hmm.....nie wiem :D ja tez czekam i lookam na strone non topper :) no coż takie zycie :P |
te takzwane przez ciebie "brudy" daja faktore danej płaszczyznie ja napszyklad nie lubie wypicowanych rysuneczkow bo wyglondaja minimum sztucznie i plasko, a takie "brudy" tworza przestrzen i ksztalt
|
Cytuj:
no to shczerze mowiac zasharżowałeś, to przyjrzyj sie pracom od np: Anryego, albo pracom osob z Massive Black, czy jakichś innych osob i podaj mi przyklad gdzie ktos zostawial brudy na kartce i nie tylko dla ciekawshej faktury i nadania kshtaltu ( :D ) Przestrzen i kshtalt mozesh rownie dobrze stworzyc za pomoca waloru, watpie zeby brudy pozostawione na kartce w jakikolwiek sposob poprawialy Twoja prace, to tylko swiadczy o jednym... :confused: |
Jeśli chodzi o wyniki powinny być dzisiaj do północy ;P
Tak przynajmniej pisze w ogólnym opisie "prace składać można do 09.10.05 a potem 7 dni na wyłonienie zwycięzcy" czy jakoś tak a dzisiaj jest 16 (9+7=16) :P Down@ nie tylko ty ;) |
jak ja nie cierpię takich zapisków w regulaminach 'zastrzegamy sobie prawo do przesunięcia terminu ogłoszenia wyników' ... to jest bez sensu...przecież mogą tak odkładac do 2010 roku =\ mogliby chociaż napisał: sorry, wyniki będą w poniedziałek, czy też wtorek, jak wróce z pracy, ze szkoły, czy coś w tym stylu :(
aż się doczekać wyników nie moge ;P ;) |
CHCIALEM TYLKO ZAZNACZYC ZE KONTO MOJEGO KOLEGI ANDERSA ZOSTALO ZHACKOWANE I JAKIS .#%& PISAL ZA NIEGO POSTY NA TYM FORUM . PRACA WYSTANIONA PRZEZ NIEGO NA KONKURS JEST ZROBIONA OD POCZATKU DO KONCA PRZEZ NIEGO A PRZYZNANALA SIE DO PLAGIATU INNA OSOBA NIE WIEM W JAKIM CELU . SAM WIDZIALEM JAK ROBI POSZCZEGOLNE RZECZY. MAIL DO MOGERATORA JUZ POSZEDL WIEC MOZE SIE COS WYJASNI...NO ALE SZKODA ZE NAWET TUTAJ SA TACY LUDKOWIE CO NIE POTRAFIA SIE ZACHOWAC....POZDRO
|
Ogłoszenie wyników nastąpi po premierze Duke Nuke Forever:P
|
Cytuj:
Poza tym sprawa Andersa już jest rozpatrywana. Wkrótce coś powinno ruszyć w tej kwestii. |
Cytuj:
no tak wybroniłeś się..ale jak niektórych oskarżają to jak oini mają się bronić skoro nawet nie wiedzą że są oskarżeni? np. ja moge być na jakichś stronbach oskarżony ale o tym nie wiem bo sorry ale nie chce mi sie przeglądać ~80 stron 8o ;s |
Ey wie moze ktos, kiedy państwo modki walną wyniki tmo'a??:P ( tibia i magiczny olowek :D ) Bo moja arcy pchła jest juz pewna swojego zwycięstwa :D
Tak serio, to kiedy będzie wiadomo kto wygral?? |
Wreszcie jakas wiadomosc na temat zakonczenia ;]
Zycze kazdemu wygranej ;] |
Gdzie ta wiadomość na temat zakończenia? :o
|
*blink*
*blink* ...aff znowu usnołem, to oczekiwanie w wielkim napięciu zaczyna być nużące :D |
Kurcze :P
Z niecierpliwością oczekując Wyników konkursu, przeglondałem sobie prace, i .. eeeh :P Zauwarzyłem że nie mam szans :P No ale cuż prace wykonywałem ok 30 minut i dotego o kon****ie sie dowiedziałem w ostatni dzień zgłaszania prac :P Gratulacje dla wszystkich wspaniałych prac, mam tylko nadzieje że bendzie kolejny taki konkurs, a następnym razem walne coś sensowniejszego, i bardziej "ładniejszego" :P ~~ Pozdro |
..... :confused: ....... zapomniano o nas ;( ......... jedno mnie jednak trapi bardziej..... Murzyn w reklamie Lajkonik mówi że "lubi gryść słonie"....... BIEDNE SŁONIE!!! ;( ....... a Tibia i magiczny ołówek....... mam taką cichą nadzieję że jeszcez sobie o nas przypomną...... bo jeszcze pare dni bez wyników a zacznę gryść monitor..... a potem przeżucę się na SŁONIE!!! i co wtedy? :baby:
|
omg.. czytaj newsy... wyniki beda do konca tygodnia.
|
Nareszcie przy kompie :D widze ze temat sie rozwinol niesamowicie nice B)
Jest sporo Zajefajncyh prac ale tez w h*j plagiatów X( . Wyniki dlugo chyba nie będą podane ...przecierz to masa prac do oceniania :] Pozdr0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10. |