Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Tibia i magiczny ołówek! [Komentarze] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51235)

Boner3773 16-10-2005 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez limenu
Up..

przyznanie sie do plagiatu plx?
Bo to tak brzmi >: ]

hmm
chyba taa
=]

btw...
jeżeli kogoś tu komentujecie czy coś, to wysyłajcie mu wiadomość na priv. że jest oskarżany o plagiat bo on nie ma szans sie wybronić jeśli to sie dzieje za jego plecami ;s
przynajmniej jest takie moje zdanie
...

Green Chimerion 16-10-2005 17:50

:confused: .........y....... :confused: ........... wie ktoś coś gdzieś kiedyś coś o wynikach?....... kiedy one będą? ;(

bryndii 16-10-2005 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boner3773
hmm
chyba taa
=]

btw...
jeżeli kogoś tu komentujecie czy coś, to wysyłajcie mu wiadomość na priv. że jest oskarżany o plagiat bo on nie ma szans sie wybronić jeśli to sie dzieje za jego plecami ;s
przynajmniej jest takie moje zdanie
...

ja zostalem oskarzony o plagiat i sie wybronilem dwa razy :) takze wiesh tu chodzi o to jak sie starash bronic i czy mash dowody na to ze to Twoja praca :P

bryndii 16-10-2005 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Green Chimerion
:confused: .........y....... :confused: ........... wie ktoś coś gdzieś kiedyś coś o wynikach?....... kiedy one będą? ;(

co do wynikow to hmm.....nie wiem :D ja tez czekam i lookam na strone non topper :) no coż takie zycie :P

Chrodi 16-10-2005 19:01

te takzwane przez ciebie "brudy" daja faktore danej płaszczyznie ja napszyklad nie lubie wypicowanych rysuneczkow bo wyglondaja minimum sztucznie i plasko, a takie "brudy" tworza przestrzen i ksztalt

bryndii 16-10-2005 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chrodi
te takzwane przez ciebie "brudy" daja faktore danej płaszczyznie ja napszyklad nie lubie wypicowanych rysuneczkow bo wyglondaja minimum sztucznie i plasko, a takie "brudy" tworza przestrzen i ksztalt

no to shczerze mowiac zasharżowałeś, to przyjrzyj sie pracom od np: Anryego, albo pracom osob z Massive Black, czy jakichś innych osob i podaj mi przyklad gdzie ktos zostawial brudy na kartce i nie tylko dla ciekawshej faktury i nadania kshtaltu ( :D ) Przestrzen i kshtalt mozesh rownie dobrze stworzyc za pomoca waloru, watpie zeby brudy pozostawione na kartce w jakikolwiek sposob poprawialy Twoja prace, to tylko swiadczy o jednym... :confused:

J0hny 16-10-2005 19:36

Jeśli chodzi o wyniki powinny być dzisiaj do północy ;P
Tak przynajmniej pisze w ogólnym opisie "prace składać można do 09.10.05 a potem 7 dni na wyłonienie zwycięzcy" czy jakoś tak a dzisiaj jest 16 (9+7=16) :P

Down@ nie tylko ty ;)

zimne_piwo 16-10-2005 19:53

jak ja nie cierpię takich zapisków w regulaminach 'zastrzegamy sobie prawo do przesunięcia terminu ogłoszenia wyników' ... to jest bez sensu...przecież mogą tak odkładac do 2010 roku =\ mogliby chociaż napisał: sorry, wyniki będą w poniedziałek, czy też wtorek, jak wróce z pracy, ze szkoły, czy coś w tym stylu :(

aż się doczekać wyników nie moge ;P ;)

sulam 17-10-2005 11:00

CHCIALEM TYLKO ZAZNACZYC ZE KONTO MOJEGO KOLEGI ANDERSA ZOSTALO ZHACKOWANE I JAKIS .#%& PISAL ZA NIEGO POSTY NA TYM FORUM . PRACA WYSTANIONA PRZEZ NIEGO NA KONKURS JEST ZROBIONA OD POCZATKU DO KONCA PRZEZ NIEGO A PRZYZNANALA SIE DO PLAGIATU INNA OSOBA NIE WIEM W JAKIM CELU . SAM WIDZIALEM JAK ROBI POSZCZEGOLNE RZECZY. MAIL DO MOGERATORA JUZ POSZEDL WIEC MOZE SIE COS WYJASNI...NO ALE SZKODA ZE NAWET TUTAJ SA TACY LUDKOWIE CO NIE POTRAFIA SIE ZACHOWAC....POZDRO

Yarpen Zigrin 17-10-2005 12:16

Ogłoszenie wyników nastąpi po premierze Duke Nuke Forever:P

Raynold 17-10-2005 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sulam
CHCIALEM TYLKO ZAZNACZYC ZE KONTO MOJEGO KOLEGI ANDERSA ZOSTALO ZHACKOWANE I JAKIS .#%& PISAL ZA NIEGO POSTY NA TYM FORUM . PRACA WYSTANIONA PRZEZ NIEGO NA KONKURS JEST ZROBIONA OD POCZATKU DO KONCA PRZEZ NIEGO A PRZYZNANALA SIE DO PLAGIATU INNA OSOBA NIE WIEM W JAKIM CELU . SAM WIDZIALEM JAK ROBI POSZCZEGOLNE RZECZY. MAIL DO MOGERATORA JUZ POSZEDL WIEC MOZE SIE COS WYJASNI...NO ALE SZKODA ZE NAWET TUTAJ SA TACY LUDKOWIE CO NIE POTRAFIA SIE ZACHOWAC....POZDRO

Wyłącz CapsLock -.-
Poza tym sprawa Andersa już jest rozpatrywana. Wkrótce coś powinno ruszyć w tej kwestii.

Boner3773 17-10-2005 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bryndii
ja zostalem oskarzony o plagiat i sie wybronilem dwa razy :) takze wiesh tu chodzi o to jak sie starash bronic i czy mash dowody na to ze to Twoja praca :P

no tak wybroniłeś się..ale jak niektórych oskarżają to jak oini mają się bronić skoro nawet nie wiedzą że są oskarżeni?
np. ja moge być na jakichś stronbach oskarżony ale o tym nie wiem bo sorry ale nie chce mi sie przeglądać ~80 stron 8o
;s

Wilden Future 17-10-2005 18:15

Ey wie moze ktos, kiedy państwo modki walną wyniki tmo'a??:P ( tibia i magiczny olowek :D ) Bo moja arcy pchła jest juz pewna swojego zwycięstwa :D
Tak serio, to kiedy będzie wiadomo kto wygral??

kudlaty_cn 17-10-2005 21:22

Wreszcie jakas wiadomosc na temat zakonczenia ;]

Zycze kazdemu wygranej ;]

Green Chimerion 18-10-2005 07:46

Gdzie ta wiadomość na temat zakończenia? :o

SoulflyRED 18-10-2005 08:46

*blink*

*blink*

...aff znowu usnołem, to oczekiwanie w wielkim napięciu zaczyna być nużące :D

Jugo 18-10-2005 15:07

Kurcze :P
Z niecierpliwością oczekując Wyników konkursu, przeglondałem sobie prace, i .. eeeh :P
Zauwarzyłem że nie mam szans :P No ale cuż prace wykonywałem ok 30 minut i dotego o kon****ie sie dowiedziałem w ostatni dzień zgłaszania prac :P
Gratulacje dla wszystkich wspaniałych prac, mam tylko nadzieje że bendzie kolejny taki konkurs, a następnym razem walne coś sensowniejszego, i bardziej "ładniejszego" :P
~~ Pozdro

Green Chimerion 19-10-2005 20:38

..... :confused: ....... zapomniano o nas ;( ......... jedno mnie jednak trapi bardziej..... Murzyn w reklamie Lajkonik mówi że "lubi gryść słonie"....... BIEDNE SŁONIE!!! ;( ....... a Tibia i magiczny ołówek....... mam taką cichą nadzieję że jeszcez sobie o nas przypomną...... bo jeszcze pare dni bez wyników a zacznę gryść monitor..... a potem przeżucę się na SŁONIE!!! i co wtedy? :baby:

limenu 19-10-2005 21:30

omg.. czytaj newsy... wyniki beda do konca tygodnia.

Kwaso 20-10-2005 13:23

Nareszcie przy kompie :D widze ze temat sie rozwinol niesamowicie nice B)
Jest sporo Zajefajncyh prac ale tez w h*j plagiatów X( . Wyniki dlugo chyba nie będą podane ...przecierz to masa prac do oceniania :]
Pozdr0

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10.