![]() |
Last Smiter zmien gildie w podpisie bo zabawnie to wyglada w polaczeniu z Twoim postem XD
nono robi sie ciekawie. wyglada na to ze pierwsze walki w powstaniu niezbyt udane ale zobaczymy jak dalej bedzie. |
Nie bylo jeszcze "pierwszych walk" tylko 2 naszych ludzi nie sluchalo sie liderow i poszlo poza pz. Arcanium to wykorzystalo i padli. Obaj wiedza ze zwalili sprawe i juz przeprosili za to:). Arcanium juz jest gotowa do walki poniewaz istnieje juz troche, nasza gildia dopiero sie tworzy i jeszcze nie mamy nic gotowe. Mysle ze w ciagu 2 dni zaczna sie normalne regularne bitwy. Mam nadzieje ze to my wyjdziemy z nich obronna reka, nikomu nie zycze zle, to jest wojna i na wojnie musza byc ofiary. Ludzi ktorzy byli albo moze nawet sa moimi bracmi w grze traktuje nadal tak samo, Pozdrowienia dla Kasha, Chea oraz wielu dobrych znajomych np Zielp, Aure, Evil. Mam nadzieje ze po wojnie nasze relacje zasadniczo sie nie zmienia.
|
poza tym ze wy/oni bedziecie/beda bogatsi/biedniejsi albo odwrotnie?
w ogole czy to bedzie takie sranie w banie jak tak wojna w ktorej jedyna bitwa byla przy bramach ab czy wiecej nieco? |
Cytuj:
|
Jak tylko Rondel odszedł on nas i założył nową gildię to czułem, że coś się szykuje i niemyliłem się. Szkoda, że tak sie stało, ale cóż. Wygra lepszy ( czyli Arcanium), szkoda tylko, że postąpił tak a nie inaczej. Sami zobaczcie nasza gildia jest zgrana, znay się już trochę, a gildia IA? są w niej tylko ludzie z wyższymi lvlami. Niewystarczy dobry lvl by wygrać wojne. Już niemogę się doczekać walki :) 2:0 dla nas i zapewniam was, że na tym się nieskończy.
|
Cytuj:
|
o tak u***ia ich po kolei. a kto taki?
poza tym pomoge Ci yama bo jestes dobry ziom i Cie lubie, a do walki honorowej zawsze sie przylacze. jest w arc jeszcze paru ludzi ktorych o nic nie oskarzyles wiec podrzuce Ci pare pomyslow: trading account, offensive statement, unjustified player killing, kupowanie pacca za rl cash, granie na mc. ale daje Ci to oczekujac obietnicy ze oskarzysz tylko dobrych kumpli z arc bo inaczej co to za zabawa? wlasciwie nie chce Ci psuc zabawy tylko niesmialo przypominam ze takim pisaniem na forum prawdopodobnie nie zalatwisz im bana ale nie przejmuj sie. i jeszcze cos popraw swoj polski. nie chodzi mi o brak ogonkow tylko o takie kwiatki: od 3 tygodniu, po koleji. i jeszcze jest taka zasada ze grzecznosciowo Ty i reszte zaimkow pisze sie duza litera. |
Lord-Saimon, Feb 25 2006, 19:51:08 CET Killed at Level 41 by Sesulo,
kolejny frag ;/ |
Cytuj:
!!-"kupowanie pacca za rl cash" - świetny argument na bana rotfl !!!-zaimki osobowe pisze sie duża literą w (np.)listach, na forum nie jest wymagane |
! - no honorowo, nie powiem, a ty (sam chciales) sadzisz ze to uczciwe?
!! - popieprzylo mi sie oczywiscie mialo byc za tibia cash !!! - nie wymagane ale resztka szacunku dla interlokutorow... zreszta przepraszam od kogo to wymagac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niepotrzebujemy twojej pomocy. |
Cytuj:
!! zauwazylem, dlatego powinienes sie zastanowic zanim cos napiszesz !!! nie "to", ale "tego" kk skonczmy, to nie ma sensu |
"No ty napewno ich znasz hahaha od 3 tygodniu? no za***iste macie zgranie"
Na pewno nie zna ich tak dobrze jak Ty żeby im dawać swoje passy:):)Może dałeś Cirmo swojego reca?:D :D :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |