![]() |
Cytuj:
|
Może kontrował?
|
Cytuj:
EDIT:sor, na początku źle zrozumiałem twój post ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Alfred Lehr (93763064)
Lat 19, zadowalający stan formy, zdrowy Jest popularny, opanowany i nieuczciwy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca zadowalający. Narodowość: Schweiz Wskaźnik TSI: 500 Pensja: 2 784 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: Fc Chelmianka Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: solidny Podania: słaby Skrzydłowy: słaby Defensywa: kiepski Skuteczność: nędzny St.fragmenty: słaby Nowy "juniorek" za jedyne 84 tys :) |
Dzisiaj wystawiłem z 5 zawodników na sprzedaz jeżeli ktoś ma ochote na kupno niech licytuje .
PS: Zaspół : Magic Master Team |
Dzisiaj pozbylem sie ostatniego zad. skrzydlowego i kupilem ostatniego z "juniorow" (19 lat) rozgrywajacego i za sezon mam zamiar trenowac rozgrywanie jutro mecz z wice liderem powinno pujsc jak po masle :)
|
Wiem,wiem ze to 2 post ale potrzebuje pomocy
Mianowicie wylosowalem sobie dzisiaj dla jaj juniorka i... Lat 19, zadowalający stan formy, zdrowy Jest sympatyczny, spokojny i nieuczciwy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca solidny A wiec czy zostawic go w druzynie bo solidne przywodstowo moze poprawic morale druzyny (tak mi sie zdaje ;P) Na forum skasowli moj temat ;[ |
Powodzenia w jutrzejszych meczach ligowych :)
|
oO nikt się nie chwali ligowymi zmaganiami ? ;p
Ja dziś wygrałem walkowerem, szkoda bo i tak bym wygrał ten mecz, a przynajmniej chłopaki by gole postrzelali ;p. |
Mroczne Korki - Amica Kujawsko-Pomorskie 5 - 0
Dominacja... |
3:3 z liderem ale motsowalem.. Mam nadzieje ze z vice powalcze o 3pkt:)
|
6-1 w przód z Vice. Wskoczyłem na 3rd miejsce.
3 bramki w ostatnie 4 minuty ; ) |
Ja dzisiaj 2-1 z vice liderem i do tego gol mojego najlepszego napadziora 9 bram ma juz :] bedzie krolem strzlcow (mam nadzieje) 2 miejsce w tabeli i tak juz powinno zostac do tego kupilem znakomitego rozgrywajacego + solid stale za 500 tysiecy
|
ja 4-4 z liderem :)
Jestem na minusie ale moze nie zbankrutuje :) |
Powodzenia all xD
Cytuj:
|
Ja jakiś czas nie pisałem. Ostatni mecz 7-1 i jestem pierwszy w mojej VII lidze. Zmierzam po awans :D.
|
No a jakoś w VI lidze żyję 7 miejsce i 4 punkty, mogło być gorzej...
|
Nareszcie! KS Kalarepa znowu "na fali" ;p zwyciestwo 4:0 i niezła gra. Awans na 4 miejsce w lidze. W tym sezonie już raczej do 7 ligi nie awansuje, ale w nastepnym będzie ostra walka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |