![]() |
Mam 20 knighta na Neranie.
Skille: 64/64. Posiadany Eq: Knight Armor, Plate Legs, Crusader Helmet, Leather Boots, Dwarven Shield, Giant Sword/ Serpent Sword. Mam 20 k. Co najlepiej kupić? |
Cytuj:
a TAK juz serio <k legsy> |
z tego wszystkiego wywnioskowałem, że wasze serwery są bardzo drogie- na Infernie boh-30-35k, b robe 11-14k, WoI 3,5k, GS- 17-18k
|
Moje eq
Moje eq to:
Golden Armor Plate Legs leather Boots Crusader Helmet War Hammer Rope:) Shovel:] backpack xD Koniec |
moje eq ;
crus b robe demon p legs boh p.a. zastanawiam sie zeby crusa zamienic na c helm ze wzgledu na cap ale znowu 1 arm mniej i czy to bedzie mialo duzy wplyw na zadawane hity ? glownie expie na tombach. |
Cytuj:
Dla sorca zamiana arma na cap jest bardzo korzystna. Znam wielu sorców którzy przy expie na tombach nie nakładali np. legsów z tego powodu. przez 1 arm na helmie nie zauważa się dużo większych różnic w hitach. Ja bym zamieniałB) |
Cytuj:
|
Druid 24 lvl b robe, p legi, v rod, dark helmet, guardian shield na wydanie ok 20-30k co polecacie ?
|
Cytuj:
-sprzedajesz gaurdian shield masz 32k -kupujesz meduske za 8k masz 24k -kupujesz crus helmeta za 8k masz 16k -kupujesz k legi za 14k masz 2k - sprzedajesz dark helmet i p legi masz wtedy 2,6k -kupisz za to manasy - na koniec zrobisz bp of uh i tak musisz bp manasów nosić i pół bp uhów żeby nie paść w "gorących sytuacjach" bo jakbyś padł to uhuhu coś by mogło wypaść |
ja poradze wszystkim... nazbierajcie odpowiednia sume pieniedzy (okolo 150k) i wtedy kupcie cale eq :) to jest bardzo dobre wyjscie wg mnie :)
|
Mam knighta 21lvl skille 60/60 i nie wiem czy sprzedać tower shileda i fire sworda i kupić Giant Sworda czy zbierać kasę na Knight Legsy
|
??
To w takim razie jaką broń polecacie knightowi 11lvl?
|
kupuj se!!!
jak masz xx kasy to kup se mpa, golden legi, demon helmet, mms, sca, bohy, aol, i jazda
|
* Scarf
* Dark Helmet * Backpack * Snakebite Rod * Blue Robe * Vampire Shield * Boots * Rope Posiadam trochę kasy, co zmienić, co dokupić? |
Widzę że raczej tanie są u Ciebie itemy więc skoro masz "trochę" kasy to zainwestuj w crown helmeta zamiast dark i w crown legi.
|
Tanie? Możliwe (jako prezent od kolegi dostałem 30k, zrobiłem małe zakupy). Co do twoich rad, myślałem nad Crown Helmet'em, ale co do Knight Legs'ów nie sądze aby to było dobre wyjście. Stracić ~10k aby zyskać 5 cap?
|
EQ:
Dark Helmet, Plate Set, Boots, Protection Amulet. Mam 17k kupić Blue Robe czy zbierać na BOHy? P.S. Na Valorii strasznie PKują więc przy deadzie mógłbym dropnać ewentualne zakupy. |
Potem ładniej wyglądają z golden armorem :P Masz 30K, tak? I nie zalezy Ci na cap? To walnij sobie Crus Helmeta i te K Legi. Blue robe masz ok, potem możesz inwestować w BoHy. Vampirka też jest lekka i dobra jak na ten lvl więc nie warto narazie zmieniać.
|
Jakie eq powinienem miec na 30 levelu mam teraz takie eq : C armor,Crus helmet,k legi,bs,medusa shield,scarf i zwykle buty i mam 22 level i mam 26k w depo do dyspozycji
|
Poziom:34
Skille/Mlv:34 Posiadany Eq:crown helmet,crown armor,plate legs,vamp shield,leather boots Il. dostępnej kasy:35k Co chcemy kupić:knight legs Cena przedmiotu który chcemy kupić:17-18k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |