![]() |
Yo
Ja bym prosil o filmik calego Beenshe Qesta. Cale wykonanie ;]
|
jeśli by mógł ktoś nagrać filmik pokazujący gdzie na fibuli są ds obok rotów to był bym wdzięczny :P i najlepiej jak by go na pw wysłał :PP
|
Ja poprosze o film z pokazanym jakimś miejscem (np. te góry w Ankrahmun) gdzie można huntować dragi z DSem. (Film kręcący przez palla czy knighta mnie nie interesuje, bo cave'y w dragami w miare znam, ale nie wiem, który najlepszy do huntu z summonem).
|
:/
niechcial bym Sie czepiac ale wszyscy tylko prosza a nikt nic niedaje... moze by ktos cos wlozyl na stronke:P
|
Cytuj:
tu sa same chamy!!!!! prosicie o jakies tomby na wersje 7.6 cyz tam ile a to znaczy ZE WIECIE JAK ODTWARZAC FILMY i nie chciecie mi poweidziec a to mi sie nie podoba urghhX( X( X( X( X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobra masz link (btw:jest przycisk szukaj:p ) http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=131578 |
Bk
Chciałbym zobaczyć filmik z Black Knight hunta . Plz :P
|
Szukam filmu z tym pallkiem co wali z exevo mort hur.
|
Film
Prosze o film gdzie mozna expic 35 knightem na ankh :]
|
Poszukuje filmu z hunta na guardach sorca lub druta w granicach lvli 27-32. Chodzi mi o hunt z monkami, pokazanie terenu gdzie expic, jak wyczyscic sobie droge, kiedy summonowac monki, na jakie pietro zejsc, ile expa mozna wyciagnac w np. 2 h :P Najlepiej jakby bylo to na tibie 7.6 z uzyciem rozdzek ;) Z gory dzieki :P
|
Szukam filmiku z gildi Suntower w Carlin
|
Prosilbym o filmy jak dojsc na Ghoule na Darashi i co jest na poziomie gdzie one sa a takze gdzie sie znajduja Stalkery itp.
Sorc 13 lvl i ruzdzka |
a ja bym prosil o filmik (link na pw bo nie chce qs) z dezert questa i expa na cyclopolis pallkiem
|
Pal i Drag
Chciałbym filmik z dragów ale żeby zabijał je Paladin.
|
Prosze o flimy:
- Bs quest - Deep Fibula quest - Ofc Fortress quest Ale najwazniejszy z bs questa. |
zamowienie
Proszę o film z Greenshore najlepiej razem z rotwornami
|
Czesc
Prosze o film epienia na hydrach z FE (nonpvp pewnie) plxplx
|
Ja chcem filmik o zwiedzaniu terenu dla PACa.
Oczywiście na majnie. A szczegulnie okolice ankrahmun. |
Prosilbym o filmik z Mintwalin:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |