![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Sorce is the best
Ja reprezuntuje profesje sorcow i mam 19 lvl 20.5 m lvl zbieram na pacca i na promocje moze kiedys bede mskiem (dla noobow"Master Sorcererem )
|
Elder Druid ROX!!! Uwielbiam to jak siocham ludzi którzy prawie dedają ;] (na PvP oczywiście) a później oni się odwdzięczają :)
|
Wybralem Pala :lucznik: , chociarz niektorzy narzekaja ze Paladyny nie moze byc bogaty;to bzdury :) . Sorc i pal moga byc spokojnie równi jeszeli zbierasz dobre looty nie ma problemu.
Przyniajmniej takie jest moje zdanie... |
Ja wybrałem Druida według mnie to najciekawsza profesja.
|
A ja się wcale nie chwalę, ja poprostu, niestety jestem pallem.
|
Jak Się Stać.....
Jak Się Stać..... Elder Druid-em
|
Wybrałem paladyna. Jeszcze nie royal ale będzie ^^
|
Zaglosowalem na Paladyna;)
[CHAR]Yellow Burst[/CHAR] |
Royal PAlladyn
Ja jestem Royal PAll i sie oplaca jak sie wbije np. 70 dista i sie ma 25 lvl~ to mozna juz szybko na lepsze hunty solo np. Dragi w Ankrahmun :) :) :lucznik:
|
Ja gram aktualnie palkiem i gra sie nim dobrze , grałem wszystkimi profesjami i najlepiej gra mi się Palkiem i Sorcem. Według mnie jest tak :
1.Sorcerer, 2.Knight/Paladin, 3.Druid. Dla nowych proponował bym knighta. |
ja jestem knightem 45 lvl skill sword 90/86 i jestem tutorem :)
|
Ms
Ja jestem Master sorcerer i przyznam ze mi sie podoba ta postac:]
|
Do dziś mam problem
2 Elite Knight 60lvl i 1 80lvl
Royal Palladyn 50lvl aktualnie tym gram :baby: |
EK i MS
Aktulanie MS 105 ek zostawiłem na xerenie. od wczoraj gram na Kelterze 15 lvl juz dzis :D super swiat zapraszam polakow jak cos pisac w poscie only keltera
|
Gram Sorcerer na furorze z 20+ lvl xD
|
Ja gram palladinem moze kiedys royal.Głos na Palka :]
|
re:
Witam :!:
Ja osobiście postawiłem na Knighta, nie ma to jak porządny miecz i walka 8o ;) Jakoś nie przemawiają do mnie profesje Magiczne, anie Palladyn :p Pozdrawiam ;) |
Ja zagłosowałem na druida... Wiem, że jest ich najmniej(jak przy dp w Thais zobaczysz ponad 4 druidów, jesteś pr0), ale najlepiej mi się nim gra. Ma duzo kasy i w ogóle.
|
ja wybralem sorca:mag:(master o wiele lepszy ale nie mam pacca:() sa najlepsi kto mowi ze najgorsi to niech do mamusi idzie sie wyplakac :baby: ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |